De horoscoop per sterrenbeeld van 23 november 2022!

De horoscoop per sterrenbeeld van 23 november 2022!

We gaan al bijna naar het nieuwe sterrenbeeld boogschutter toe. Daarom kun je vanaf vandaag zien hoe jouw maand eraan toe zal gaan in de horoscoop per sterrenbeeld van 23 november 2022! Maar let op: iedereen blijft natuurlijk een verschillend persoon. Dat houdt dat je soms veel kunt herkennen uit de horoscoop en soms maar een klein beetje. De adviezen staan geschreven zoals de energie er voor de meeste van ons met dat sterrenbeeld voorligt. Het belicht de valkuilen en krachten deze maand.

 

Uitgelicht! Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Jij bent bijna jarig, wat gezellig! Voor jou wordt het dan ook een hele onverwachte gezellige maand. Je krijgt meevallertjes in je sociale kringen, spontaan verzoek en meer! Alles draait deze maand om gezelschap en dat is helemaal prima. Of je er normaliter nou teveel aan hebt of te weinig. Verder voor jou een maand waarin verschillende waarheden waar je op zoek naar bent aan het licht zullen komen. Jouw kracht deze maand is helderweten. Je krijgt veel ingevingen middels je intuïtie en dus eigenlijk je gave. Jouw valkuil deze maand is een wat rommelig huis achterlaten.

 

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop per sterrenbeeld van 23 november 2022:

 

 

 

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je veel last hebt van je neus. Een verstopte neus, een kriebel. Eigenlijk niet zo gezellig. Maar het zijn tevens tekenen van helderruiken. Dat houdt in dat je veel antwoorden zult verkrijgen via je neus. Positieve dingen zoals een soepele neus en fijne geuren, zijn dus ‘ja’s’. Stank of een verstopte neus ruiken zijn vaak ‘nee’s’. Zo kun je ermee spelen en jezelf of je gidsen vragen stellen over struikelblokken die je hebt. Jouw kracht deze maand is gewoon vrolijk zijn en glimlachen. Dat voelt van binnen zo. Jouw valkuil is snel afgeleid zijn en niet helemaal een gesprek volgen.

 

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Voor jou een maand waarin je je lichaam wat meer opmerkt. Het vraagt aandacht en langlopende vraagstukken beginnen te lang te duren. Dit is een goede moment om tijd te maken en nemen voor je lichaam. Jouw kracht deze maand is erg genieten van de kleine dingen, zoals een kopje thee of een lekker in je trainingsbroek rondlopen. Je valkuil deze maand is je gauw storen aan kleding dat net niet lekker zit, aldus trainingsbroek.

 

 

Vissen: 20 februari- 20 maart

Hoi vissen! De komende 30 dagen zul je net als de vorige maand nog wat voorovergebogen willen lopen. Maar je krabbelt op! Het was gewoon een zware maand als het gaat om je mannetje staan. Deze maand wordt dat rustiger, maar nog steeds een kleine rode draad. Je kracht deze maand is empathisch zijn en goed kunnen inleven in gesprekken. En jouw valkuil is wat meer moeten denken aan nare dingen die in het verleden zijn gebeurd. Als dit voorkomt, probeer ze dan meteen liefdevol af te ronden.

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je je creatief en ondernemend voelt. Dat past ook wel bij je sterrenbeeld. Je helderziendheid staat meer aan en dat betekent dat je kansen goed kunt spotten. Neem het ervan! Jouw kracht deze maand is jezelf in een goede flow vinden. En jouw valkuil is peinzen en op je lippen bijten.

hooggevoeligheid introductie

 

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je veel dingen overdenkt. Hoe zit het met de vriendschappen en op werk? Loopt alles nog naar wens? Deze maand laat makkelijker struikelblokken voelen. Zo kun je snellere beslissingen maken. Jouw kracht deze maand is lekker goed slapen. Je valkuil deze maand is buikpijn hebben van de zenuwen.

 

 

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen merk jij vooral een gemis op. Iemand die overleden is of op een andere manier uit je leven is. Het is ook helemaal oké om contact op te nemen met mensen die jij mist. Nee heb je, ja kun je krijgen. De maand vraagt erom, dus negeer het liever niet. Jouw kracht deze maand is veelvuldig schimmen zien. Die zijn er altijd hoor, maar nu valt het je op. Tenslotte is je valkuil deze maand wat onhandigheid en sneller iets laten vallen.

 

 

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het met je? Deze maand staat wat verkoudheid centraal. Dat is lastig. Maar het is meer dan verkoudheid. Het komt omdat je veel prikkels absorbeert deze maand omdat je je in drukkere omgevingen bevindt dan normaal. Prikkels moeten ergens opslaan en in jouw geval gaat dat vooral in het gebied van de luchtwegen zitten. Dat gaat weer over. Jouw kracht deze maand is dat je heerlijk kan genieten van tijd voor jezelf. Plan dus ook wat in! Jouw valkuil is eigenlijk niet zoveel deze maand! Je bent gewoon in je eigen wereld bezig.

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand aan waarin je je onverwachts soms somber voelt. Weet dat dit vooral komt door heldervoelen en dat dit emoties van anderen zijn. Deze gave, wat dan voelt als een last op dit moment, staat extra aan deze maand. Jouw kracht deze maand is dat je zin hebt om veel tijd te besteden aan eten of je uiterlijk. Tenslotte is je valkuil dat dingen soms gewoon even niet lukken of stromen deze maand.

 

 

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je alles van hort naar her meemaakt, doet en vertelt. Je hebt gewoon veel gedachtes door elkaar deze maand en veel aan je hoofd. Jouw kracht deze maand is losse eindjes opruimen in de breedste zin van het woord. Jouw valkuil is wat minder voor je op kunnen komen.

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Deze maand is voor jou een fijne maand met veel leuke dagjes weg. Geniet ervan! Benader ook gerust mensen waar je zin in hebt en laat mensen waar je minder zin in hebt.

Je kracht deze maand is het goede in dingen zien.

Je valkuil is zin hebben om ongezonde dingen eten.

En tenslotte de laatste van de horoscoop per sterrenbeeld van 23 november 2022:

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Hoe was jouw verjaardag? Voor jou een maand waarin je je goed voelt en zin hebt om nieuwe dingen te ondernemen. Doe dit ook vooral! Het is tijd om uit de routine te stappen en je leven naar wens in te vullen. Dit kun jij! De enige die jou tegenhoudt, ben je zelf. Jouw kracht deze maand is voorspellende dromen krijgen, zeker als je ernaar vraagt. Jouw valkuil is snel dingen zat zijn en zuchten. Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld van 23 november 2022! Wat herkende jij bij jezelf en je naasten?

Engels: alles over hoogsensitieve personen!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld van 23 november 2022!”