De nieuwe maan van 23 november 2022!

de nieuwe maan van 23 november 2022

De nieuwe maan van 23 november 2022 staat alweer om de hoek! De nieuwe maan van 25 oktober ervaarden we rommel opruimen, groene vingers, maar ook iets meer zweverig: astrologie. Dat was erg tegenstrijdig: het nuchtere en het energetische in ons werd beide aangesproken. Deze maan zal daar een beetje op door gaan. We kunnen tijdens de nieuwe maan van 23 november wegzweven verwachten, een hongerig gevoel en sufheid. Er wordt dus veel beroep gedaan op ons energielevel en deze op peil kunnen houden. Laat me je daarbij helpen!

De nieuwe maan van 23 november 2022

Allereerst kunnen we ervaren dat we wat minder geaard zijn. Dit resulteert in veelvoudig dagdromen, het gevoel er niet helemaal bij te zijn en moeite met concentreren. De energie van de maan veroorzaakt dit omdat deze als het ware aan ons trekt. Dat betekent dat wij dat energetisch beantwoorden door naar de maan toe te neigen. Gezien het fysieke lichaam van ons nog wel op aarde staat, zweven we daardoor een beetje boven onszelf. Soms resulteert dat ook letterlijk in wat wazig zien. Immers zitten je ogen niet op 1 lijn op dit moment. Dat is allemaal niet eng, maar wel een beetje vermoeiend. Probeer daarom ook veel nuchtere taken te doen. Taken die ons fysieke lichaam aanspreken, zoals iets tillen of puzzelen.

Wegzweven brengt meteen sufheid met ons mee. En het wazig zien natuurlijk ook. We zijn wat sneller vermoeid en niet helemaal bij de les. Pas dus op bij nadenk taken rondom deze maand. De één is namelijk erg gebaat bij zweven en komt op de beste ideeën. Denk echt out of the box. Maar de ander raakt roekeloos en maakt snel foutjes; vergeet dingen. Schat jezelf in en handel er maar fijn naar.

Wat wel mooi is van veel wegzweven en meer voelen is dat contact met gene zijde vergemakkelijk wordt. Het fysieke lichaam met de fysieke zintuigen zorgt namelijk vaak dat contact met de andere wereld moeilijk is. Maar gezien een deel van ons nu makkelijk wegzweeft, is contact met gidsen, engelen en overledenen nu merkbaarder. Denk aan dubbele getallen zien of sneller een aanraking voelen.

Hongerig tijdens de nieuwe maan

Ons lichaam is harder aan het werk tijdens de nieuwe maan van 23 november 2022. We doen ons best om onze dagelijkse taken vol te houden. Je best doen voor iets kost altijd energie. En deze periode zal dat veelvuldig leiden tot honger. Zorg dus dat je wat meer met je hoofd eet deze maand. Want als je veel wegzweeft, kun je hongergevoelens per ongeluk negeren. Probeer ook meteen gezonde en fijne dingen te eten. Je trek daarmee te stillen. Dit zijn namelijk niet de dagen waarop je veel geniet van snoep en het heeft zelfs een averechts effect. Geef je lichaam fijn wat het nodig heeft. Kook desnoods voor een paar dagen in 1 keer om jezelf aan je fijne voedingspatroon te houden.

Sowieso is het een goed moment, als je worstelt met voeding, daar achteraan te gaan deze maand. Bezoek eens een diëtist of volg een webinar. Leer wat goed voor jou werkt. Je lichaam geeft deze maand fijn aan wat het nodig heeft. Eet je de onhandigere dingen, kun je namelijk ook sneller buikpijn of andere ongemakken verwachten.

Tips bij deze maan

Er zijn heel veel aarde oefeningen te doen en verzinnen. De makkelijkste is toch wel een tikje op je hoofd geven. Zodat je je lichaam bewust maakt dat een deel van hem erboven zweeft. Zo duw je hem erin. Maar er zijn nog tal van andere afschermings en aarde oefeningen. Kies er gewoon 1 die bij je past. Maar zorg dat er een fysiek aspect (je hoofd aanraken bijvoorbeeld) in terugkomt. Visualisaties werken namelijk alleen als ze logisch zijn. En je weet wanneer je een oefening goed hebt gedaan als je meteen weer scherper ziet!

Houd het leuk met je gidsen en leer contact met ze maken! Het enige wat je hoeft te doen is vragen in jezelf of hardop of 1 gids zich wil laten merken aan jou. Dan kun je afwachten en zien hoe iets in je lichaam, gedachten of zelfs iets om je heen reageert. Zo weet je hoe contact tussen jou en je gids voelt. Dat is voor altijd waardevol en voorkomt uiteindelijk ook foute informatie van derden via je intuïtie doorkrijgen.

Qua eten is het goed om het leuk te houden. Er zijn veel leuke variaties te vinden op wat je lekker vindt. Denk aan courgetti (spaghetti gemaakt van courgette) of bloemkoolrijst (bloemkool dat eruit ziet en smaakt als rijst). Dat is dus heel gezond, maar wel iets duurder natuurlijk. Vaak hoef je je lievelingsgerechten dus helemaal niet op te geven als je gezonder wil eten.

Wat merk jij al van deze nieuwe maan van 23 november 2022?

Engels: hoe herken je oude zielen?

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De nieuwe maan van 23 november 2022!”