Alles over engelen getallen, meestergetallen, dubbele getallen

alles over engelen getallen

Alles over engelen getallen: introductie

In dit artikel bespreken we alles over engelen getallen, meestergetallen (een synoniem van engelen getallen) en (drie)dubbele getallen. Onderaan het artikel vind je ook de betekenissen van alle getallen! Uiteraard interpreteert iedereen deze anders. Dus ik heb er vooral mijn eigen betekenis aan gegeven. Vandaag eerst: wat zijn engelen getallen? Waarom zijn die er?

Engelen getallen zijn 3 dezelfde getallen achter elkaar. Veel mensen herkennen dit elke dag, zoals op hun mobiel, klok kijken of een kenteken van een auto. Je kunt denken aan het tijdstip van 11:11 of 12:22 of . Je ziet dus goed dat er soms een ander getal tussen kan staan, maar het komt neer op 3 dezelfde getallen in dezelfde rij. Wanneer je dit vaak ziet, dan gaat het opvallen. Ben je er dan naar aan het zoeken, of gebeurt het gewoon? Want vaak wordt er de terechte betekenis aangegeven dat het een teken is van het universum, een boodschap van een overledene of een toekomstvoorspelling. Alle zijn zeker veelvoorkomende factoren, maar soms heeft het ook subtielere boodschap. Denk dan aan een richtlijn voor je volgende stap.

Wie zien de meestergetallen?

Eigenlijk is de vraag wie meestergetallen en engelen getallen opvallen, simpel: het valt iedereen op, maar niet iedereen zoekt er iets achter. Je kan het als spiritueel bestempelen, maar dat hoeft niet. Een heel nuchter iemand kan het ook gewoon grappig vinden. En mensen die het grappig vinden of er wat mee hebben, die gaan wat sneller naar de getallen op zoek. Namelijk: als ze dan toch wilden weten hoe laat het is, meteen even kijken of er een dubbel getal op stond. Je kunt echt heel snel verbinding met het universum krijgen door middel van de getallen.

Ook kun je spelen met deze engelen getallen. Als je ergens tegenaan loopt, vraag dan een bevestiging van je gids en blijf zo af en toe op dubbele getallen letten! Je kunt ze dan in perioden meer tegenkomen! Of zelfs over dromen!

Perioden van verdwijnen van de getallen

Soms, en zeker als je engelen getallen gewend bent, kunnen de cijfers zelfs wegvallen. Hoe hard je je best ook doet, je ziet ze niet meer. Schrik dan niet. Dat kan ook zo met helderziendheid zijn: dat je tijdelijk geen geesten meer ziet. Dat is helemaal niet erg. Dan ben je namelijk vaak aan een nieuwe periode in je leven begonnen. Daar horen vaak nieuwe energieën en andere gaven bij: namelijk degene die daarbij passen. Dan moet alles weer scherpstellen en finetunen op jou. Voor het universum om te zenden, maar ook voor jou om het weer op te gaan vallen. Een andere reeks getallen zal nu weer meer aan de orde komen dan degene die je gewend bent, namelijk de reeks die past bij deze nieuwe periode, en dat heeft even tijd nodig.

Ook kan het zijn dat meestergetallen zien niet meer terug gaat komen voor een tijd. Schrik dan niet en voel je niet in de steek gelaten. Het universum wil dan gewoon dat je op een andere manier contact met ze zoekt zodat het leerzaam voor je is. En een andere reden van de getallen niet meer zien, is dat de engelen je gewoon even met rust willen laten omdat je het druk hebt. Niet alles hoeft een grotere reden te hebben. Het is dan fijn dat je in ieder geval ‘s nachts er niet meer wakker door engelengetallen wordt!

Alles over engelen getallen: de betekenissen van de getallen

Hieronder vind je (drie)dubbele getallen en hun betekenis. Uiteraard kan dit afwijken van andere sites, omdat ik eenmaal niet van kopiëren en plakken houd.

Het getal 111, 1:11, 11:01, 10:11, 11:10 betekent simpelweg startschot. Er word jou gevraagd om nieuwe richtingen in het leven in te slaan. Want ze wachten tot je ze aangrijpt: ze zijn er al! Wat nu een goed idee is, is vooral kijken naar wánneer je deze getallen ziet. Is het bijvoorbeeld vooral op de snelweg in kentekens? Waar ga je naartoe die dagen? Ga je naar je werk? Of gaat het om een vriendschap met iemand?;

Het getal 222, 22:22, 22:02, 20:22, 12:22 interpreteer ik als liefde. Samenkomen van jou en iemand die van jou houdt en jij van hem/ haar. 2 wegen leiden naar 1. Dat hoeft niet altijd op relatie te slaan, maar kan zeker een voorspelling inhouden. Waar zie je deze getallen? Wat zeggen ze? Later wordt vaak veel duidelijk. Als de getallen er niet meer zijn, heb je diegene bijvoorbeeld ontmoet. Wie was het? En al die keren op al die plekken dat je de getallen zag: zeiden ze wat over hem/ haar? Het kan natuurlijk ook over je eigen partner gaan en een concessie tussen jullie zijn gegaan;

Het getal 333, 13:33, 3:33 en 3:13 eigenlijk ook wel, interpreteer ik als driehoek: Een heilig getal. Jij, het universum en je omgeving die samenkomen. Het wordt duidelijk voor je. Puzzelstukjes komen samen. Als je veel 3en ziet in je dagelijks leven, weet je dat je goed bezig bent;

Het getal 444, 4:44, 14:44 en 4:14 eigenlijk ook wel, betekent zoals ik het voel gezin. Wederom stel ik je de vraag: waar komt de 4 vaak voor? Op een oven? Op een kenteken? Als je ‘s nachts wakker wordt van het piekeren? Waak over 4en, ze willen je wat vertellen over hoe verder met het gezin;

Het getal 555, 5:55, 15:55 en 5:15 eigenlijk ook wel, houdt in dat je heel goed weet wat je mag doen en wat goed voor je is. Het bevat je armen, benen en je hoofd. Ze kunnen in balans zijn. Maar vaak wordt de 5 getoond als je er nog niet helemaal voor gaat. Let goed op waar je 5 vaak tegenkomt, maar op een andere manier dit keer: is het op etensverpakkingen? Dan zegt het wat over voeding in positieve of negatieve zin. Of heb je een vervelend gesprek op werk en zie je het een aantal keer de 5? Dan moeten daar aanpassingen komen;

Het getal 666, 6:66, 16:16 en zelfs varianten op 6:16 betekent kinderen. Wat speelt er nu met jou en kinderen? Wat wil het universum je vertellen? Ben je bezig met kinderen krijgen? Of is er iets in de gezondheid waar onderzoek naar gedaan mag worden? Probeer dicht bij je gevoel te blijven en om een droom met uitleg te vragen;

Het getal 7 interpreteer ik als geluk. Dat doet iedereen wel een beetje he? Maar dat is het hem nu juist: het universum weet ook dat jij dat doet! Met 7:17, 777 of 17:17 betekent het dat geluk jouw kant op komt. Het kan echter ook betekenen dat geluk in eigen hand ligt. Dus als je last hebt van ongelukkige gevoelens, is geluk niet ver weg als je het probeert;

Het getal 888, 8:08 of 18:08 betekent vaak onduidelijkheid. Je mogelijkheden zijn eindeloos. Dat betekent dat het tijd is om te kíezen. Het gaat je aan komen waaien, maar pas als je een keuze maakt en een goed begin maakt. De juiste baan komt bijvoorbeeld niet uit de lucht vallen: wat voor baan wíl je?;

Het getal 999, 9:09, 19:19, betekent voor mij bewust worden van je gaven. Je bent een lichtwerker en mag aan de slag! Wat wil je met die gaven? Je hoeft er geen medium mee te worden, je kan het ook in alledaagse taken inzetten;

Het getal 000, 0:00, 01:00 betekent voor mij simpelweg kern. Je bent met je kern verbonden als je dat maar wil. (Her)Vind je kern en je waarden en normen. Kijk of de plekken die je hierbij ziet, iets vertellen. Zie je bijvoorbeeld de 0 op een kassabon? Ga eens denken wat het wil zeggen over de producten die je hebt gekocht.

Let op: herhaling: houden de engelengetallen blijven zien op een dag op? Ga na wat je hebt veranderd in je leven of wat er is toepast in je leven om te snappen waar de boodschap voor stond. Zo wordt het de volgende keer makkelijker.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Alles over engelen getallen, meestergetallen, dubbele getallen”