De volle maan van 8 december 2022!

De volle maan van 8 december

De vorige volle maan ervaarden we een probleem dat weggaat, spanningen en een druk in de rug. De volle maan van vorige keer sloeg vooral op onze grenzen aangeven onder druk. Hoewel goed en hoewel we veel konden leren door onszelf, was het soms pittig en kwamen er slapeloze nachten bij kijken. Tijdens de volle maan van 8 december merken we vooral getrek aan de mond, staren en een druk schema. Drukte komt dus nog overeen, maar er vindt ook contact met gene zijde en contact met onze gaven plaats. Dat is dus ook weer heel leuk! Net als vorige maand helderziendheid om de hoek kwam kijken, komen er nu meerdere gaven bij kijken. Lees ook gauw verder om te zien wat ons nu weer te wachten staat!

De volle maan van 8 december

Tijdens deze maan hebben we een druk schema. Of moet ik zeggen: ervaren we het zo. Dingen die normaal routine zijn zijn opeen zwaar en het lijkt of iedereens vraag tegelijkertijd op je bordje komt. Dat brengt ontzettend veel drukte. Belangrijk is het goed in de gaten te houden waar je de drukte voor doet. Vraag je af: waar is het goed voor? Is er balans tussen inspannen voor je lichaam, inspannen voor je vrienden en inspannen op werk? En waar komt de disbalans kijken en wat kun je eraan doen? Soms kan het het ook waard zijn om over je grens te gaan. Maar laat dat je niet wijsmaken door anderen. Dat mag je eigen keus zijn.

Dat getrek aan de mond is wel iets grappigs en opvallends. Alsof iemand speelt met je humeur. Gelukkig vooral positief bedoeld. In zekere zin is dat met de mond door je gidsen. De sluier met gene zijde is wat minder aanwezig tijdens deze volle maan en dat betekent dat we overledenen, gidsen, engelen ofwel entiteiten sneller kunnen opmerken. En dan vooral bij de mond! Daar laten ze speels zien dat ze er zijn. Dat is niet eng en gebeurt eigenlijk best vaak, maar dit keer wijs ik je erop.

En staren… Dat is eigenlijk dat je ogen aan het scherpstellen zijn. Willen helderzien. Willen waarnemen wat voor onzichtbare zaken zich afspelen in de omgeving. Entiteiten dus. Omdat deze vorm van helderzien aanwezig is zullen we ook merken dat we wat onrustiger slapen en vooral dromen tijdens deze maan! Dat is immers ook een tak van het zien.

Spelen met onze gave

Onze gaven kunnen we mooi in balans krijgen en begrijpen door er spelletjes mee te spelen. Er zijn in ieder geval genoeg overledenen en gidsen die ons daarbij willen helpen. En vooral als je met je gids aan de slag gaat, is en blijft een spel spelen veilig. Hier kun je zien hoe je kan spelen met je gids (Nederlands)!

Maar ook met zoveel andere gaven kun je leuke dingen uitproberen. Denk aan proberen te proeven waar je eten allemaal is geweest of een overledene te ruiken of gewoon je gids! Denk tevens aan een beeld proberen te zien van je dag morgen of horen van iemands gedachte. Laat het maar komen en laat je verrassen door welk zintuig op gaat spelen.

En deze maand komt vooral het getrek aan onze mond naar voren. Verwacht dus bij het proberen op te merken van je gids ook vooral daar een sensatie. Denk aan plots kippenvel, zomaar glimlachen, jeuk of slikken.

Tips bij de volle maan

Betreft de drukte is het een goed idee om misschien actiever rust in te plannen. Alsof het een iets is dat je ook verplicht bent na te leven. Of bedenk een andere manier om jezelf ertoe te verplichten. Verder is het mooi om af te wegen wie jou echt nodig heeft. Belt iemand jou uit gewoonte of omdat diegene niet anders kan? Dat zijn toch zaken om te evalueren als je al zo moe bent deze maan.

Spelen met je gids is altijd veilig. Dat is omdat je aan hem denkt en hij er altijd is. Zo ben je ook beschermd tegen eventuele passerende overledene die zich voor willend oen als je gids. Als je echter probeert contact te maken met een overledene, wees wel gewaarschuwd. Soms is de overledene die je roept er niet en kan er een ander voor in de plaats komen. Je gids vragen om hierbij te helpen is alvast een uitstekend idee tijdens de volle maan van 8 december. Bekijk ook deze geestervaring in het Engels!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 8 december 2022!”