Hoe herken je negatieve/ donkere energie?

hoe herken je negatieve

Hoe herken je negatieve energie? Er is al veel bekend over negatieve entiteiten. In andere culturen worden deze entiteiten ook wel yorka, djinn of bakroe genoemd. Maar veel mensen hebben nog weinig gehoord van de ernst van negatieve (donkere) energie. En dan met name de stoort dat door anderen gestuurd wordt. Negatieve of wel zwart gestuurde magie is ook gewoon minder duidelijk te herkennen. Bij een geest zie je tenminste nog schaduwen of krijg je slaapverlamming. Hoewel erg eng en mensonterend, wel duidelijk. In dit artikel geef ik je een opsomming om verschillende soorten van negatieve energie te herkennen. Want er zijn een stuk of 15 symptomen om negatieve energie aan te herkennen!

Symptomen: hoe herken je negatieve energie?

Hier volgt een checklist. Hoe meer punten je herkent, hoe groter de kans is dat je negatieve energie op je hebt.

 • Er hangt een gespannen sfeer in jou of in je huis door negatieve energie;
 • Er gaan voorwerpen of elektronica stuk of zaken via het internet gaat mis;
 • Je maakt veel ruzie met je naasten of zij met jou, maar het gebeurt zonder reden en aanleiding;
 • Je ervaart veel pech, boetes of een overgeslagen gevoel;
 • Overgevoeligheid zoals tinnitus of eczeem beginnen plots, vaak op het moment dat je in aanraking kwam met magie;
 • Je evalueert pas achteraf of iets een goed idee was, zo kom je sneller in schulden of problemen. Sommigen geven zelfs aan dat geld gewoon lijkt te verdwijnen;
 • Het krijgen van vreemde lichamelijke klachten (chronisch) of je huidige lichamelijke klachten verergeren. Denk aan urineverlies, zweet, kramp en vaak juist dit soort klachten om iemand onaantrekkelijk te maken;
 • Je voelt je depressief en denkt misschien aan zelfmoord. Je merkt dat deze gedachten verergeren over tijd; hoe langer negatieve energie er namelijk is, hoe moeilijker het wordt. Je kunt soms een punt bedenken in je leven dat je deze opeens negatiever ervaarde. Maar bij sommige soorten negatieve energie dan is het er al vanaf je geboorte;
 • Je bent overspannen, vermoeid en slaapt slecht of hebt ook nare dromen;
 • Oude trauma’s komen weer naar boven en worden herleefd, desnoods in dromen;
 • Je doen en laten verandert, je voelt je jezelf niet meer en zelfs je uitdrukking op je gezicht verandert;
 • Je krijgt problemen met waterafvoer;
 • Opmerken dat je familie dezelfde klachten heeft;
 • Je hoort stemmen in je hoofd;
 • Je wordt vatbaar voor verslavingen. Denk aan drank of gokken;
 • Tenslotte: dingen die bij anderen voor de wind gaan, gaan bij jou juist niet zo. Waar jij moet vechten voor een baan, krijgen anderen vaste contracten aangeboden.

Een handig kenmerk om te herkennen of je last hebt van negatieve energie is terugdenken en nagaan wanneer de laatste keer was dat alles nog normaal voelde. Vaak zie je een omslag, uitzonderingen daargelaten zoals bij familievloeken, waar je al van kinds af aan het gevoel hebt dat het niet stroomt. Ga na met wie je contact hebt gehad de periode van omslag of wat voor nieuws je die periode deed en je vindt al gauw een mogelijke dader. Sommigen overwegen deze dienst om magie te slim af te zijn:

Negatieve energie is vaak gericht op 1 of 2 levensgebieden

Een ander punt dat herkennen van zwarte magie moeilijk maakt, is dat magie vaak wordt gestuurd naar 1 of 2 levensgebieden. Dit kan zijn op werk, geld, gezondheid, relatie, etc.. Daarom kan het dat je relatie verbreekt, maar de rest nog goed loopt. Of dat je in de financiële problemen komt, terwijl je je wel gewoon heel gelukkig en prettig voelt. Sommige negatieve energieën gaan nog verder. Deze worden gestuurd om je verslaafd te maken of worden alleen naar je huis gestuurd, zodat je daar steeds zwakker raakt. Gelukkig zijn er ook tekens. Zoals dat met de watertoevoer dat ik noemde? Dat zijn vaak tekens van: iets stroomt niet.

Hoe herken je negatieve energie: tekens

Er zijn ook nog vele soorten tekens die je willen helpen om je bewust te maken van negatieve energie. Vaak worden deze door gidsen gegeven. Hieronder volgt een lijst met de meest voorkomende tekens:

 • (Geen) Stromend water uiteraard en alles dat hoort te stromen maar niet stroomt;
 • Stank;
 • Het vinden van dode of enge dieren;
 • Haren in je eten vinden;
 • Planten gaan dood in huis;
 • Hetzelfde geldt voor een onrustige huid krijgen;
 • Tenslotte je simpelweg onrustig voelen. Als jij constant onrustig bent, dan wil die onrust je simpelweg iets vertellen.

Hoe herken je negatieve energie in het algemeen?

Negatieve energie kan ook gericht in het algemeen gericht worden op je. Dat betekent dat de energie dan de instructie krijgt om te pakken waar het pakken kan. Zit er al diabetes in de familie? Dan is de kans vanaf de aanraking met de voodoo extra groot dat jij dat ook krijgt. Houd je van shoppen? Dan zorgt de voodoo dat je geldproblemen krijgt of steeds aanbiedingen misloopt. Maar negatieve energie is nooit onoverwinnelijk. De echte jij en het stoffelijk lichaam zit hier altijd nog tussen. Wanneer jij dus nooit last hebt gehad van verslavingsgevoelens, dan kan deze je ook heel moeilijk verslaafd maken. Magie kan trouwens ín en óp je komen. Met ‘in’ bedoel ik: via poeder op de grond of via eten en drinken. En met ‘op’ bedoel ik op afstand gestuurde voodoo.

Wat kun je doen?

Laat gerust een reactie achter voor een loekoe/ reading. Hierin kan ik je helpen om te scannen van welke soort magie je last hebt, waarom, hoe lang al en uit welke hoek dit komt. Sommige mensen vinden edelstenen een veilige beginstap.

Engels: voodoo in relaties herkennen

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe herken je negatieve/ donkere energie?”