De nieuwe maan van 23 december 2022!

De nieuwe maan van 23 december 2022

De nieuwe maan van 23 december 2022 staat alweer om de hoek! De nieuwe maan van 23 november ervaarden we wegzweven verwachten, hongerig gevoel en sufheid. Al met al waren we niet zo geaard en dat maakte ons moe en minder in contact met ons lichaam. Het energetische had effect op het fysieke. Deze nieuwe maan gaat weer een ander pad inslaan. We kunnen tijdens de nieuwe maan van 23 december 2022 veel liefde om ons heen, contact met dieren en wisselwerking met de natuur ervaren! Er wordt dus veel beroep gedaan op onze fijngevoeligheid. Laat me je daarbij helpen en meer uitleggen!

De nieuwe maan van 23 december 2022

Deze nieuwe maan gaat van start met het openzetten van ons gevoel voor liefde om ons heen. Kortom: we voelen simpelweg met onze hooggevoeligheid de mooie dingen om ons heen. En dat betekent dat we liefde van onze familie en vriendschappen sterker opmerken. Geniet daar maar lekker van. Hoogsensitiviteit betekent namelijk de mate waarin je prikkels voelt en hooggevoeligheid betekent de reactie daarop. Deze reactie heeft dus weinig ruimte voor negatieve prikkels en veel voor positieve. Je kunt dus leuke dingen uit onverwachte hoek verwachten. Een vriend dat even benadrukt dat hij je koestert of een familielid dat even lekker voor je heeft gekookt.

Maar denk ook aan meer dan dit. Je hebt iets dat heet manifesteren. Dat betekent dat energie tastbaar wordt en iets ontstaat. En dat betekent op zijn tijd weer dat je zelfs letterlijke kadootjes of meevallers kunt gaan hebben!

Die liefde om ons heen zal ook door dieren komen. We voelen deze dagen extra veel hoe zij zich voelen en kunnen daarmee gemakkelijk communiceren. Opeens weet je gewoon dat je dier bijvoorbeeld zijn standaard eten zat is. Dat heb je dan per ongeluk met het beestje gecommuniceerd. Of je voelt dat jouw trouwe viervoeter ook een mening heeft over jullie blokje om. Andersom werkt het ook zo en zal je huisdier voelen wat jij nodig hebt en je ook onverwachts kunnen verrassen of extra bij je komen zitten.

De nieuwe maan en de natuur

Je leest de algemene energie eigenlijk al: deze maan staat helemaal in het teken van fijngevoeligheid en dit inzetten voor het goede om ons heen. Voor mens en dier. Maar daarbij hoort eigenlijk ook natuur. Maak dus fijn een wandeling en ga genieten! Als je je dier zo goed kunt begrijpen deze dagen, dan verschilt natuur namelijk niet zo heel veel met de rest. Je kunt dus zomaar extra groene vingers verwachten deze dagen of als we het hebben over manifesteren, een plant dat bijna doodging dat toch tot leven komt! Soms kan het ook (zware) energie zijn wanneer een plant namelijk doodgaat, maar dat is er deze dagen niet! Dat kan deze lieve energie net het extra zetje zijn.

Tips bij deze maan

Het is mooi om deze dagen op te merken dat je hooggevoeligheid dus niet altijd zwaar hoeft te zijn. Dit tij valt te keren. Dat leer je deze periode. Weet dat je altijd meer kan leren over hooggevoeligheid een kracht maken en lasten verminderen.

Heb je nog vraagstukken over je dier? Dit zijn dé dagen om ze uit te zoeken. Je zult extra opmerken wat je dier onbewust wil zeggen tegen je. Of het nu over eten is, de hoeveelheid dat hij buitenkomt, etc.. Laat die kans maar niet schieten!

Het is ook geen gek idee om deze dagen een nieuwe plant uit te zoeken of je te verdiepen in verzorging van je huidige planten? In beide gevallen word je geleid naar de best passende plant of methode. Je krijgt opeens een inzicht of je geeft per ongeluk teveel water wat uiteindelijk goed bleek. Sowieso is het een goed idee om bij te houden als er iets negatiefs aan de hand is met een plant, wie er als laatst op bezoek is geweest bij je. Dat kan zomaar in verband staan met elkaar. Hetzelfde geldt natuurlijk ook andersom: als je je planten achterlaat bij iemand als je op vakantie gaat en er komen opeens bloemen uit terwijl dat nooit gebeurt, kan het zomaar met energie te maken hebben. Of natuurlijk eerder hoe het zonlicht staat, maar dat is aan jou om te voelen!

Hoe ervaar jij de nieuwe maan van 23 december 2022?

Engels: alles over hooggevoeligheid

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De nieuwe maan van 23 december 2022!”