De volle maan van 7 januari 2023!

de volle maan van 7 januari

De vorige volle maan ervaarden we getrek aan de mond, staren en een druk schema. Drukte bleef dus aanhouden, net als in november. Hier kwamen veel lessen over grenzen aangeven bij kijken: wat heeft de ander nodig en wat heb je zelf nodig? Het kan een leerzame periode voor je zijn geweest! Tijdens de volle maan van 7 januari merken we eigenlijk weer een hele rits andere dingen. Lichtere en leukere dingen. Het geval dat blijft, is getrek aan de mond. Wat nieuw is, is droge lippen, opklaring en genieten. Rariteiten aan de mond komen dus nog overeen, maar er vindt ook veel plezier en opluchting plaats. Dat is dus ook weer heel leuk! Net als vorige maand helderziendheid meerdere gaven kwamen kijken bij de volle maan, komt nu vooral de gave helderproeven naar voren. Lees ook gauw verder om te zien wat ons nu weer te wachten staat!

De volle maan van 7 januari

Het is alweer het nieuwe jaar! Tijdens de volle maan van 7 januari ervaren we erg veel gedoe rondom de mond. Dat heeft veel betekenissen maar ook een oorzaak. December staat echt bekend als een feestmaand. Een ongezonde maand. Je mond of gebit heeft dan meer te verduren dan normaal. Dat maakt hem gevoelig. Wanneer een zintuig gevoelig wordt, dan is de gave op dit zintuig niet ver weg. Daarom brengt de volle maan helderproeven met zich mee.

Helderproeven betekent simpelweg een versterking van je zintuig smaak en proeven. Die versterking kan er voor iedereen verschillend uitzien, maar meestal komt het neer op dingen proeven die er niet zijn. Zoals de smaak van bloed krijgen of iets vies’ of je lievelingssnoep. Terwijl je dat niet nu aan het eten bent. Dit zijn allemaal tekens. Vaak verbonden aan mensen of toekomst. Ga dus na zodra je iets geks proeft: met wie ben ik nu? Of met wie had ik het laatst contact? Het wil dan vaak wat zeggen over de persoon die aan je gelinkt is. Soms kan het echter ook een antwoord zijn op een vraag die je in jezelf aan het stellen bent. Het is dus een echte gave en het zit altijd in jou. Alleen tijdens deze maan extra.

De droge lippen, ook in het teken van de mond, staan eerder voor niet vergeten genoeg te drinken en je gezonde eetgewoontes weer op te pakken. De volle maan wil je hier extra aan herinneren. Hij hoopt dan als je genoeg last hebt van je droge lippen, je hier wat aan doet. Dat is eigenlijk best aardig. Verzorg jezelf dus goed.

De volle maan wordt genieten

Wat ook erg op komt duiken, is genieten. Dat is natuurlijk geweldig! In januari hebben veel mensen wel een dipje omdat december over het algemeen leuk is, maar deze volle maan laat ons anders denken. We kunnen meer genieten. Hiermee bedoel ik: we signaleren de kleine dingen mooi en voelen ons blij en gezegend. Ons harde werken van de afgelopen tijd betaalt zich af. Plan dus ook leuke dingen in rondom de volle maan om het gevoel te versterken!

Vergeet niet dat we ook veel genieten van de vrije tijd die we meer hebben omdat ze onze grenzen nog beter hebben aangegeven de afgelopen maand! Je mag trots zijn op jezelf. Vergeet niet deze grenzen op meer plekken in te zetten, zoals op werk, sport of zelfs dingen waar we minder aan denken zoals eten.

Tips bij deze maan

Zorg goed voor je gezicht en met name je mond. Dat is altijd prettig. Drink genoeg water en pas op met hele zure of zoete dingen om eventuele wondjes in je mond niet te verergeren.

Als je geïnteresseerd bent in je gaven, dan is het een mooi moment om met je proeven te werk te gaan. Stel gerust tijdens dat je iets eet een vraag in jezelf over wat dan ook. En kijk of de smaak in je mond verandert. Dit kun je ook doen zonder dat je iets aan het eten bent. Let daarbij sowieso meer op smaakverandering zonder aanleiding en wat dat kan betekenen voor het moment waar je je dat moment in bevindt.

Je kunt zelfs ja en nee oefenen betreft de mond. Een droge/ vieze mond betekent nee als je een vraag stelt in jezelf. En een positieve sensatie betekent een ja!

Engels: herken je eigen vorige levens!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 7 januari 2023!”