De spirituele reden van het kapot gaan van spullen/ voorwerpen

kapot gaan

Heb jij dat ook zo vaak? Dan breekt net je lievelingsbord. 1 van de set van 4 waar er geen meer van de koop is waardoor je ze alle 4 eigenlijk wel weg kan gooien? Of je bent zo blij met een nieuwe plantenpot en die lijkt kapot te gaan door negatieve energie? Of iemand geeft je net een compliment over je nieuwe gordijnen en later zit er opeens een scheur in. Laten we vandaag doornemen hoe dit allemaal toch kan en waarom spullen zo willekeurig stuk lijken gaan! Het is fijn om een rode draad te vinden.

Energie en spullen die kapot gaan

Het valt en staat allemaal met energie waardoor spullen kapot gaan. De reden achter de energie, verschillende redenen, bespreken we verderop in de blog. Maar het komt neer op een energie waardoor voorwerpen stukgaan. Dit hoeft niet altijd negatieve energie te zijn, al wordt hier wel het meest aan gedacht. Laten we wel even beginnen bij negatieve energie. Je kunt simpelweg last hebben van jaloezie van iemand op een voorwerp van jou. Is jouw voorwerp dan al kwetsbaar of is die jaloezie groots, dan breekt het object. Later in de blog leren we meer over grote en kleine jaloezie.

Je kunt ook last hebben van een negatieve energie rondom iemand, zoals een familievloek, waar jij verder niet zoveel mee te maken heeft. Maar elke vorm van voodoo heeft bepaalde uitwerkingen. Zo kan het zomaar zijn dat die vloek niet wil dat de getroffen persoon vriendschappen heeft. Hij hoopt door voorwerpen stuk te maken, dit te bewerkstelligen. Er bestaan zelfs echte, rituele magische voorwerpen.

Maar niet alles gaat om negatieve energie. Dat wordt soms vergeten, dus ik wijs er graag op. Je kunt namelijk last hebben van jouw onrust of van die van een huisgenoot. Onrust gaat leven en wordt overtollige energie. Zo gaan spullen die net op het randje van de tafel staan, eerder vallen, krijgen ze net het duwtje dat ze omstoot.

Positieve energie kan ook kapotte spullen veroorzaken, vergis je niet! Wat dacht je van als iets niet langer meer goed voor je is? Zoals een haarkam van een periode waarin je haaruitval had maar die je nog steeds gebruikt en die energie geeft nog steeds haaruitval? Een gids wild at met liefde voor jou kapotmaken of zorgen dat je onvoorzichtig kamt en het zelf kapot maakt. Of een kado van iemand waardoor je de rugpijn van diegene steeds per ongeluk voelt kapotmaken.

Voorwerpen die kapot gaan door anderen

Hier hadden we het natuurlijk kort al over. Draagt iemand anders een negatieve energie bij zich waar hij wel of geen weet van heeft óf wil de ander jouw spullen kapot, dan kan dat gebeuren. Vaak is het ook nodig dat dit gebeurt. Dat noem je ook wel een teken. Iets dat steeds kapot gaat is raar en je wil er meer over weten. En wellicht, juist doordat er zoveel stuk ging vroeger, kwam je erachter dat je misschien wel zelf last van voodoo had, of een dierbare.

Daarnaast kan er ook helemaal niets van jaloezie of voodoosoorten spelen tussen jou en een vriend, en zijn jullie beide niet onrustig, maar toch zorgt zijn aanwezigheid dat iets bij jou breekt. Hoe kan dat dan? Dat is eigenlijk ook een teken, maar weer anders. Wellicht is die vriend niet zuiver. Of remt hij je teveel met zijn gedrag op werk. Of trekt hij je energetisch leeg en maakt hij moe, ook al bedoelt hij het niet zo. Dan is zo’n persoon niet langer goed voor je. Of is gepaste afstand op zijn plaats. Iemand anders kan hem waarschijnlijk ook beter helpen dan jij. Maar als je dit niet doorhebt, willen de gidsen alsnog wel eens kapotgaande spullen als tekens geven, hopend dat jij de vergezochte maar toch veelvoorkomende uitleg inziet en ernaar handelt.

Alles over jouw levenspad en zielenmissie

We zouden nog op grote en kleine jaloezie terugkomen. Wat bedoel ik daarmee? Ik bedoel je energetische weerstand. Iedereen is wel eens jaloers. En de 1 heeft voodoo en de ander niet en dat maakt jaloezie kleiner en groter, ja, natuurlijk. Maar er is nog 1 ding dat dit verschil erg groots maakt en dat is de volgende: jouw keuzes. Als jij weet dat iemand jaloers is en dat je er last van hebt, maar je houdt het partnerschap aan… waarom dan? En dan komt het universum vaak kijken. Soms wat ongerust, want wat je nog niet ziet is dat die collega bijvoorbeeld in de weg staat om jouw eigen bedrijf te beginnen. En jouw bedrijf is nodig. Mensen hebben jou nodig.

Dan gaat het universum mengen. Ze zorgen dat je spullen breken in de buurt van die collega. Het liefst je meest waardevolle spullen. Of dat die collega per ongeluk zelf jouw spullen breekt. Jouw weerstand tegen zijn onhandigheid/ vloek etc. is namelijk laag omdat je ervoor blijft kiezen met hem om te blijven gaan, dus het universum heeft weinig nodig om het stukmaken in gang te zetten. Want iets kapotmaken dat gebeurt niet zomaar, daar is veel energie voor nodig. Maar zijn kleine beetje jaloezie waar hij misschien zelfs gewoon eerlijk over is, is in combinatie met jouw lage weerstand door je intuïtie niet te volgen en je levenspad daardoor blokkeren érg merkbaar in je eigendommen.

Hints voor jou

Tekens zijn nu duidelijk. Het zijn hints dat je iets moet aanpakken in je leven. Dat is natuurlijk lastig te herkennen. Wie is het dan die dit veroorzaakt? En is dit uit slechte intentie of niet? Moet je iets veranderen aan die vriendschap of moet je de ander wijzen op zijn vloek? Waar mag je beginnen?

-Let op patronen. Bij wie breken simpelweg je spullen vaak? Dan kun je uitpluizen wat het is met diegene;

-Let op uitspraken. Uitspraken zijn energie. Als iets van je breekt, heb je die week onlangs nog een vervelende uitspraak te horen gekregen? Over dat je broek (die later scheurde) niet mooi was of iets over gewicht of juist iets een positief iets zoals: wat een mooie plant en die ging later dood? Luister naar je omgeving en je weet het antwoord;

-En de laatste en hele belangrijke: waren er early hints die je miste? Het haaruitvalvoorbeeld, die link had je eerder kunnen leggen. Vinden je gidsen dan, want zo duidelijk is dat allemaal niet. Dat was je eerste hint. Je tweede hint was je dure kam die kapot ging. En ze zijn daar blij om, want nu valt je haar niet meer uit.

Weet je wat ook heel vervelend is? Spullen kwijtraken door spirituele redenen! Lees er gauw over!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De spirituele reden van het kapot gaan van spullen/ voorwerpen”