De volle maan van 5 februari 2023!

De volle maan van 5 februari 2023

De vorige volle maan ervaarden we getrek aan de mond, droge lippen, opklaring en genieten. Een redelijk fijne periode was dat waarin veel in het teken stond van jezelf uiten en ook op creatieve manieren! Verder stond de reminder om meer water te drinken. Tijdens de volle maan van 5 februari 2023 zal het weer een beetje anders zijn. Ditmaal merken we wat piekeren, slecht slapen dus, liefde om ons heen en verandering. Dat is dus een iets zwaardere periode. Het betekent dat we veel met ons hoofd bezig zijn en dit soms ten koste gaat van een nachtrust. Maar we staan ook ontzettend open voor allerlei soorten liefde en we brengen daardoor veranderingen in het leven aan. Lees gauw verder om te zien wat ons nu weer te wachten staat!

De volle maan van 5 februari 2023

Laten we bij de fijne dingen beginnen. Liefde en verandering. Dit hoeft echt niet te betekenen een nieuwe liefde of een andere relatie, al kan het wel. Maar het betekent dat we ons geliefd voelen, dat we zaken liefdevol bekijken en dat we bijvoorbeeld liefde van de natuur of onze dieren meer voelen. Dat betekent natuurlijk ook, en zeker in het geval van je huisdieren, dat zij ook extra veel voelen. Zij willen ook verbinden met jou. Trek er dus tijd voor uit om er extra dagen mee te spenderen als je dat leuk vindt! Leer ze beter begrijpen en maak tijd om in te schatten of alles nog voor ze werkt. Klopt hun voeding nog? Is de kooi of het rondje buiten nog uitdagend genoeg?

Verder merken we dat de maan onze visie en hoe we met onszelf omgaan wat gaat veranderen. We doen nieuwe inzichten op en willen zaken voortaan anders doen. We ronden dus net als bij elke volle maan iets af, maar dit keer ronden we patronen die niet langer voor ons werken af. Verwacht dus verandering in vriendschappen, je sport, eten, werktijden en meer! Maar misschien ben jij wel 1 van die gelukkigen die grotere veranderingen te wachten staat. Denk wellicht aan een verhuizing of zelfs een andere baan! Al met al gaan deze veranderingen over goede dingen, zelfs als ze nu nog even slecht en zwaar lijken.

Slapen en piekeren

Helaas komt ook slecht slapen weer kijken bij deze periode. Dat betekent dat we weer piekeren. Het is daarom extra goed om juist op tijd op te staan en niet ons dag- en nachtritme om te gooien. Want dan zijn we nog vermoeider. Nu zal het slecht slapen niet per se vermoeidheid met zich meebrengen namelijk. We zijn namelijk ‘s nachts bezig met dat evalueren en reflecteren. En dat geeft energie. ‘s Ochtends proberen bij te slapen, kost juist weer energie. ‘s Nachts krijgen we tips door van onze gidsen. En dit vooral als iedereen op bed ligt, omdat we dan beter te bereiken zijn door de gidsen. Dat komt omdat slapende mensen, een slapende omgeving weinig energiekoorden met ons leggen.

Het gepieker is ook meer dan dat. Piekeren rondom deze volle maan betekent eigenlijk helderweten. Helderweten heeft vele vormen. 1 daarvan is piekeren. Dat klinkt negatief, maar eigenlijk betekent het gewoon dat we nadenken over zaken die nog niet afgerond zijn. Vind je jezelf deze dagen dus ineens piekerend en wil je dat niet van jezelf? Los dan op waar je over piekert of maak een plan van aanpak voor de komende tijd om het gemaal te laten stoppen! En als dan het gemaal stopt, weet je dat je gave tevreden is en benut is.

Handvatten tijdens de maan

Ga lekker aan de slag met de dieren! Of heb je misschien angst voor dieren of geen huisdier? Loop dan gewoon eens een dierenwinkel binnen en kijk of er toch iets bij je past. Of het misschien juist iets met je doet. Wie weet. Wellicht komt je angst wel door je vorige levens en een nare of verdrietige ervaring. Dat kan ook allemaal! Zoek ook gewoon lekker de natuur op. Blijf niet binnen zitten. Ontspanning zul je veelal buiten gaan vinden. Vooral als het al gaat schemeren of donker is.

Met je huidige huisdier kun je ook eens kijken of je hem meer kunt uitdagen! Denk aan een andere inrichting van de kooi, de mand op een ander plekje of ander voedsel. Dat zullen ze erg leuk vinden, veranderingen deze maand!

Betreft het slapen en malen is het belangrijk om meteen een plan van aanpak te maken. Als je iets ‘s nachts bedenkt, ga je het namelijk zo lang mogelijk proberen te onthouden. Maar opschrijven wil je niet want wellicht val je bijna in slaap. Maar ‘s ochtends ben je het kwijt. Beter is het dus om alle ideeën die je ‘s nachts krijgt meteen op te schrijven. Dit helpt ontzettend bij het in slaap komen!

In contact komen met je gave helderweten gaat geheel automatisch deze maand. Leer naar je gevoelens te luisteren. Maak je je ineens druk of ben je ineens somber? Heb je dus plotse gevoelens? Dan komt dit bijna altijd vanuit je gaven. Dit los je dus op door goed in jezelf te vragen wat het is dat het veroorzaakt. Is het een stukje vorig leven, een energiekoord? Een rare energie in huis die er niet hoort? Heb je je antwoord, dan verdwijnen je plotse gevoelens!

Wat voel jij al van de volle maan van 5 februari 2023? Benieuwd naar de komende volle maan? Bekijk het in de kalender!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 5 februari 2023!”