De horoscoop per sterrenbeeld van 20 februari 2023!

De horoscoop per sterrenbeeld van 20 februari 2023

We gaan al bijna naar het nieuwe sterrenbeeld vissen toe. Daarom kun je vanaf vandaag zien hoe jouw maand eraan toe zal gaan in de horoscoop per sterrenbeeld van 20 februari 2023! Maar let op: iedereen blijft natuurlijk een verschillend persoon. Dat houdt dat je soms veel kunt herkennen uit de horoscoop en soms maar een klein beetje. De adviezen staan geschreven zoals de energie er voor de meeste van ons met dat sterrenbeeld voorligt. Het belicht de valkuilen en krachten deze maand.

 

Uitgelicht! Vissen: 20 februari- 20 maart

Hallo vissen. Je bent bijna jarig! Deze maand wordt wel gewoon fijn voor jou! Soms heb je een schrale keel of hij is ineens een beetje dik, maar dat is niets te ergs. Verder gaat deze maand gewoon van een leien dakje! Het loopt op rolletjes, dingen veranderen niet teveel en je bent over het algemeen tevreden! Deze maand merk je ook extra erg dat je je een beetje wil terugtrekken!

Jouw kracht deze maand is goed weten wat je wil en dat ook kenbaar maken naar anderen.

Je valkuil deze maand is wat snel last hebben van rugpijn. Hier slaan energieën om je heen zich gewoon op!

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop per sterrenbeeld van 20 februari 2023:

 

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je veel op je lippen of nagels bijt. Dat is gewoon jouw zenuwtrekje. Je bent bezig met nieuwe dingen en dat is eigenlijk alleen maar superfijn en leuk, maar er komen simpelweg wat zenuwen bij kijken. De zenuwen gebeuren bij je mond omdat je je ook goed en op tijd moet uiten bij deze dingen!

Jouw kracht deze maand is je geaard voelen en makkelijk bij de les kunnen blijven.

En jouw valkuil is dat kleine dingen je snel even opvallen en kan irriteren.

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je wat sneller last hebt van je kleding, gek genoeg. Het zint je niet zo snel of het zit net niet lekker. Dat is niet erg hoor, het betekent in jouw geval alleen maar dat je je anders voelt dan voorheen, maar wel in positieve zin! In kleding zit echter altijd nog oude energie, dus je bent je kleding een soort van aan het ‘indragen’.

Jouw kracht deze maand is dat je je heerlijk weet te ontspannen. En dat is een mooie eigenschap.

Je valkuil deze maand is last van je neus hebben of een verkoudheid krijgen.

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen merk je dat je de hele tijd wegdroomt. Afgeleid bent, minder interesse hebt in dingen. Dat is helemaal niet erg, je bent gewoon iets minder geaard dan normaal. Dat maakt weer wel dat je  heel erg out of the box kan denken deze periode!

Jouw kracht deze maand is niet zo snel zenuwen ervaren!

Tenslotte is je valkuil deze maand het snel koud hebben, want als je niet geaard bent, ben je dat sneller.

hooggevoeligheid introductie

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het? Deze maand merken we dat we snel afgeleid zijn en veel willen terugtrekken. Het is een beetje veel geweest de afgelopen tijd en we zijn nu moe. Gebruik de tijd om heerlijk te ontspannen en voor jezelf te kiezen. Zo doe je ook weer veel nieuwe inzichten op.  

Jouw kracht deze maand is een gave huid hebben! Het lichaam werkt goed en de huid beloont dat.

De valkuil deze maand is je erg bewust zijn van je lichaam waardoor je er hard aan wil trekken.

instagram

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand aan waarin je snel wisselt in je humeur. Soms van blij naar boos binnen 1 minuut. Je staat erg veel open voor allerlei gebeurtenissen in de wereld. En dat houdt in dat je steeds even iets van iemand anders binnenkrijgt. Het is vervelend maar je leert wel weer hoe empathisch je eigenlijk bent.

Jouw kracht deze maand is lekker mindfull leven en laten komen wat er komt.

Tenslotte is je valkuil dat je je soms niet goed genoeg voelt. Dat is natuurlijk onzin.

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je geniet van de kleine dingen en ook veel tijd stopt hierin. Heb je een webshop dan verdiep je je bijvoorbeeld in verpakkingen. En zo geldt dat eigenlijk voor elke baan. Je hebt daar gewoon zin in en je voelt dat je perfectionisme in balans is.

Jouw kracht deze maand is jezelf met een glimlach vinden!

Jouw valkuil is tenslotte dat je honger niet zo makkelijk aanvoelt.

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Deze maand is voor jou wat vermoeiend. Eigenlijk maakt alles je moe. Je dagelijkse ritme is eventjes een beetje te zwaar. Zorg dus dat je goed evalueert wat nodig is om de maand te overbruggen.

Je kracht deze maand is dat je je zorgeloos voelt.

Je valkuil is droge lippen hebben.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je je veel peuterend voelt aan van alles eigenlijk. Je gezicht, je kleren. Je hebt gewoon een friemelmaand en je uit zenuwachtige/ spannende te komen gebeurtenissen op die manier. Het zijn gelukkig leuke zenuwen!

Jouw kracht deze maand is een minder stijve nek hebben!

En je valkuil wordt snel wat last van de voeten hebben.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou wordt het een muzikale maand. Je zoekt het echt op en anders raad ik je op dat te doen. Misschien ga je naar een concert. Of anders update je bijvoorbeeld je playlist of zoek je iets nieuws uit!

Jouw kracht deze maand is heel diep kunnen nadenken en dingen zien die je normaal over het hoofd ziet..

Jouw valkuil deze maand is droge lippen hebben. Bijt ze niet kapot!

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je je afwisselend tussen dagen van veel verveling en juist geen verveling vindt. Je vindt het lastig om balans daarin te krijgen. Mijn advies is: probeer echt met de dag te lezen, want het wordt best leuk!

Je kracht deze maand is dat je doorhebt wat je lichaam nodig heeft en de bijbehorende sport oefeningen daarvoor doet.

Je valkuil is je snel verdrietig of onbegrepen voelen.

En tenslotte de laatste van de horoscoop per sterrenbeeld van 20 februari 2023:

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Hoe is je verjaardag geweest? Voor jou komt nu een maan van je een beetje zwaar voelen. Alsof er een deken op je rust. Probeer na te gaan wat er symbolisch zo op jou rust, want zo los je het gevoel op!

De kracht deze maand is een goed gehoor hebben, veel kunnen horen en tussen de regels door kunnen lezen.

Je valkuil is soms niet weten waar je moet beginnen met een klacht oplossen.

Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld van 20 februari 2023! Wat herkende jij bij jezelf en je naasten?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld van 20 februari 2023!”