De volle maan van 7 maart 2023 in vissen!

De volle maan van 7 maart 2023

Tijdens de volle maan van afgelopen februari ervaarden we piekeren, slecht slapen, liefde om ons heen en verandering. Op de nachtrust na was een en fijne en enerverende maand waarin we echt stappen hebben kunnen nemen en hebben weten af te ronden. Tijdens de volle maan van 7 maart 2023 zal in het sterrenbeeld vissen het weer een beetje anders zijn. Ditmaal merken we last van de buikchakra, afronden van zware periodes en afronding van werk. Niet zoals vissen hun karakter gewend is dus! Het is geen hele prettige maand voor ons lichaam. En het mentale heeft daar ook invloed op. Toch is het een leerzame maand en wordt het al vrij snel na de volle maan weer een fijne periode van fris begin. Lees gauw verder om meer te weten te komen!

De volle maan van 7 maart 2023

Laten we stilstaan bij zware periodes. Nooit leuk om te lezen en ook niet om te ervaren. Maar soms zijn ze nodig om echte veranderingen te kunnen doorvoeren. Deze zwaarte deze dagen zullen vooral gaan om lichamelijke zwaarte. Alles voelt zwaar en heftig en drukt op ons. Verwacht hierbij vooral de schouders en de nek/ rug. Dit is eigenlijk gewoon een barrière. Een deel in ons en een deel van onze omgeving willen niet dat we veranderingen doorbrengen en zaken afronden. Maar soms, om een volgende stap te zetten, is voor je gevoel een stapje terug noodzakelijk. Die zwaarte is hoe dat stapje terug voelt. Het is ook echt oké om andere keuzes te maken dan mensen om je heen doen.

Ook werk is een groot ding deze dagen als we het hebben over afronding. Denk aan projecten afronden, situaties of cliënten afronden. Alles komt opeens samen en het lijkt veel. Of denk misschien zelfs aan van werk wisselen. Maar denk simpelweg ook al aan manieren bedenken om effectiever te werken! Dat is ook een afronding, een afsluiting en weinig energie van lange dagen namelijk! Vecht dus niet tegen de fysieke klachten en wees er ook niet boos op, maar ga over tot actie. Wachten is niet echt het antwoord deze maand.

De buikchakra

Deze maand is ook de buikchakra, de 2e chakra van ons, actief. Dat houdt in dat die een beetje uit balans voelt. Deze maand gaat het veel emoties opvangen. De buik is immers echt een centraal punt van ons lichaam. En als iets ons raakt, dan raakt het in het midden. Verwacht dus sneller buikpijn, diarree rare hongergevoelens of misschien zelfs leuk. Dit zijn allemaal signalen van wat negatieve energie oppikken in onze omgeving. Of vermoeiende energie. Maar die signalen zijn er niet voor niks. En ze zijn ook echt niet allemaal slecht. Maar de snellere stofwisseling of de buik dat niet in de weg zit, wordt snel over het hoofd gezien.

Alle signalen in de 2e chakra zijn er om je iets te vertellen over de mensen met wie je bent. Of dat er een overledene bij je is bijvoorbeeld. Luister daarom goed naar je buik en probeer te achterhalen wat het wil zeggen!

Deze dagen ben je ook extra gevoelig voor wat je eet. Ook in zowel goede als slechte zin. Waar reageer je heftiger op dan normaal? En waar heb je meer behoefte dan dan normaal? Dit zijn dingen die slecht en goed werken voor je lichaam! Je zult ook niet zo gauw trek hebben in ongezonde dingen. Tenzij je lichaam bijvoorbeeld vet of suiker mist. Vertrouw daar maar op. En vraag je je al een tijdje af of je en allergie hebt? Nu is het moment om het te testen.

Tips voor de volle maan

Samengevat is het goed om door de zware dagen heen te gaan en voor afronding te gaan! Voor sommigen is het nu of nooit. Nu word je gedwongen, nu voel je hoe zwaar iets is en besef je dat het altijd al zo was. Nu wíl je tot actie komen. En andere dagen ben je misschien eerder verlamd door die zwaarte. Daar moet je niet op wachten!

Voor velen is dit natuurlijk en gelukkig ook niet aan de hand. Die gebruiken deze maan juist om te innoveren! Om in te schatten hoe iets tijd kan besparen of om werkzaamheden anders in te richten. Heerlijk.

Betreft je buik: laat het je echt een reminder zijn van hoe je eet, wat je eet, hoe je in beweging bent en hoe je rust. Ook hier komen klachten en fijne sensaties naar voren die je eigenlijk altijd wel hebt maar in lichtere mate. Pas dus nu vast wat aan, nu je geholpen wordt! Je ervaart namelijk deze sterke signalen niet alleen door de maan, maar ook door de gidsen die de signalen ook wat versterken!

Hoe ervaar jij de volle maan van 7 maart? Heb je ook de maanstandenkalender al gezien?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 7 maart 2023 in vissen!”