Zie jij dubbele getallen op de klok (engelengetallen)?

dubbele getallen op de klok

Zie jij vaak dubbele getallen op de klok? 22:22 of 11:11 of juist 20:20 of 18:18? Dat hebben heel veel meer mensen! En dan heb je dit waarschijnlijk ook in het verkeer, op je mobiel of het tijdstip dat je ‘s nachts vaak even wakker wordt. Soms is het op den duur lastig te zeggen of je er per ongeluk naar zoekt of teveel fixatie erop hebt. Maar vaak heeft het een achterliggende betekenis. Vaak zijn het namelijk meer dan gewoon getallen op de klok, maar zijn het engelengetallen. Ook wel meester getallen genoemd.

Deze boodschappen zijn afkomstig van een engel, gids, geliefde overledene, je onderbewuste of het universum. Het ligt net aan degene die jou iets wil vertellen! Je kunt aan je onderbewuste denken als je denkt aan keuzes maken op werk. Je kunt aan het universum denken als je vastloopt in je levenspad. Engelen en gidsen willen vaak bij kleine stappen begeleiden. Denk aan een relatie of een klein gezondheidsprobleem. Een geliefde overledene heeft juist eerder een boodschap over eigen niet afgeronde zaken of wil er voor je zijn.

Engelengetallen, meestergetallen, dubbele getallen

Maar waarom gebruiken deze entiteiten en energieën zo graag dubbele getallen? Dat is gelukkig simpel uit te leggen: omdat het jou opvalt! Er zijn mensen die helemaal niets met tekens of klokkijken überhaupt hebben. Met hen wordt dan op een andere manier gecommuniceerd. Soms wordt het wel met ze geprobeerd, maar ze zoeken er gewoon niets achter. Maar met jou gaat communiceren op deze manier soepel en daarom wordt het ingezet. De mensen die er niet zoveel mee hebben krijgen bijvoorbeeld gemakkelijker dromen of in vervelende gevallen fysieke klachten: alles om maar een boodschap duidelijk te kunnen maken.

Getallen zijn handig om mee te communiceren en dan gebruikt gene zijde het liefst dubbele getallen op de klok. Dit is omdat de meeste van ons hier het meest op kijken om afspraken na te komen. Natuurlijk zijn er enkele uitzonderingen. Als iemand bijvoorbeeld producent is dan ziet hij ze eerder in een video bewerkingsprogramma.

Nu het helder is waarom de klok wordt gebruikt, kunnen we over op dubbele getallen: waarom worden die gebruikt? Dat is uiteraard omdat die meer aandacht treken dan een los getal! Daarbij kunnen ze betekenissen linken aan de getallen. Maar die betekenis is niet voor iedereen hetzelfde. Soms wordt bijvoorbeeld 17:17 gebruikt om ‘geluk’ aan te duiden omdat wij de 7 zo kennen. De gidsen e.d. kunnen daar fijn op inspelen. Maar soms laat een overledene bijvoorbeeld zijn sterfdag of verjaardag zien.

Combinaties van dubbele getallen op de klok

Hier kun je uitgebreid lezen wat dubbele getallen op zichzelf staand allemaal betekenen. In het kort betekent de 1: start, 2: liefde, 3: driehoek, 4: gezin, 5: doel, 6: kinderen, 7: geluk, 8: onduidelijk, 9: gave en 0: kern. En als je een getal ziet bestaande uit 2 cijfers, dan is het een combinatie ervan. En afhankelijk van de situatie is het een positieve, neutrale of negatieve boodschap. Als je hiermee te maken hebt, dan is het gelukkig duidelijk. Maar er zijn zoals ik al beschreef meer betekenissen van getallen:

Je hebt simpelweg iets met het getal en het getal komt altijd naar voren als je op een belangrijk punt staat in het leven;

-Sommige mensen zien een bepaald getal steeds als ze weer dicht in de buurt van hun tweelingziel komen. Dit kan trouwens ook een ‘niet dubbel getal’ zijn, zoals 46 steeds op voetbalshirts of kentekens zien;

-Uiteraard geldt dit ook voor andere belangrijke events, zoals bijna een ontslag moeten nemen of een naaste die gaat overlijden. Voor iedereen is het anders wat hij in de toekomst mag zien en doorkrijgen. Als je veelvuldig doorkrijgt wanneer iemand overlijdt dan is het 1 van je levenslessen met helderziendheid om te kunnen gaan;

-Tenslotte: een bekende of onbekende overledene wil iets zeggen. Dat kan een groot scala aan zaken zijn. Denk aan hun verjaardag t/m hun sterfdag, een code van een kluis waar je niets van af weet tot de datum van wanneer je volgende kind geboren wordt. Dat brengt me bij toekomst zien: soms wil gene zijde wederom dat je je helderziendheid beter begrijpt en daarom laten ze de toekomst zien door middel van een voorspelling als deze. Andersom gezien kun je ook wat over je vorige levens doorkrijgen met deze getallen.

Boodschappen begrijpen

Uiteraard snapt iedereen dat veel getallen echt niet meteen duidelijk zijn. Soms verdwijnen getallen ook weer. Je kunt dan van de volgende 3 dingen uitgaan:

-Je hebt de boodschap bewust of onbewust begrepen;

-De boodschap wordt niet begrepen en ze gaan het op een andere manier proberen;

-Het dubbele getal is gelinkt aan bepaalde situaties en die doen zich niet vaak voor.

Maar hoe kun je beginnen met de boodschap begrijpen? Allereerst kun je nagaan of de definitie zelf van zo’n getal met je resoneert. Wat je ook kunt doen, is nagaan wat er veranderd is in je leven sinds je de getallen ziet. Soms is er een belangrijk punt aan te wijzen, zoals verhuizing of contact met iemand. Je kunt ook tactisch nagaan of het getal in 1 van de geboortedatums van jou en je familieleden voorkomt of dat er iets is met het tijdstip dat je ziet, zoals dat je te laat naar bed gaat. Zo kom je al een stuk verder! Zie jij wel eens dubbele getallen op de klok? Welke zijn dat dan?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Zie jij dubbele getallen op de klok (engelengetallen)?”