Op hetzelfde tijdstip wakker worden ‘s nachts

op hetzelfde tijdstip

Herken je dat ook? Dat je in bepaalde periodes of misschien wel altijd op hetzelfde tijdstip wakker wordt ‘s nachts? Dat kan op een gegeven moment heel interessant zijn. Staat er dan een overledene bij je die je wakker laat worden? Wordt er magie uitgeoefend? Loopt er buiten iemand langs? Of ben je astraal aan het reizen? Slaap je precies op een aardstraal? Of heb je stress door je nieuwe maan? Maar hoewel heel interessant, kan ik me voorstellen dat het bovenal flink opbreekt. Laten we daarom vandaag bespreken wat wakker worden ‘s nachts en vooral elke keer op dezelfde tijd inhoudt.

We bespreken in dit artikel het paranormale, het symbolische, engelen getallen en andere redenen waarom men ‘s nachts wakker wordt!

Waarom worden we op hetzelfde tijdstip wakker?

Er zijn grofweg een aantal redenen waarom men ‘s nachts wakker wordt:

-Als eerst hebben we natuurlijk piekeren en stress waardoor je ‘s nachts wakker schiet;

-Het paranormale: je kunt op veel verschillende manieren last hebben van geesten. Er kan een overledene zijn die je kent die stress heeft. Die voel je. En het kan zijn dat hij altijd hetzelfde tijdstip bij je komt staan. Je kunt last hebben van oud bewoners als in dat ze overleden zijn óf nog leven maar dat hun turbulente energie er nog hangt. Je kunt tenslotte ook last hebben van de aardstraal waar je huis op staat. Dat houdt simpelweg in dat de energie waarop je slaapt onrustig is;

-Vervelende magie: vaak wordt negatieve energie gestuurd naar iemand die iets van je af wil nemen. Relatie, gezondheid, geluk, van alles. Dat is heel naar en oneerlijk. Dat kan je simpelweg wakker maken ‘s nachts zodat je uitgeput raakt. Waarom dan op hetzelfde tijdstip? Omdat magie dat niet ongestraft kan doen. Het geeft zich altijd prijs. Voodoo wordt trouwens ook vaak ‘s nachts gestuurd, omdat men dan kwetsbaar is;

-Je lichaam wil iets zeggen. Een lichaam, waarin het onderbewuste schuilt, gebruikt vaak veel symboliek. Het komt dan ook best vaak voor dat het onderbewuste klachten geeft aan een lichaam zodat jij er bewust van wordt. Hij doet dat zoals gezegd symbolisch. Zo staat een keelpijn voor jezelf uiten. Sommige mensen geloven er ook in dat een onderbewuste ‘s nachts wakker maken als klacht geeft. En het tijdstip dan staat voor een bepaald orgaan. Zo staat een lever voor tussen 1:00 en 3:00 ‘s nachts en de darm bijvoorbeeld tussen 5:00 en 7:00. Net als een engelengetal staat voor een bepaalde boodschap van een getal;

Oplossingen uitpluizen

-Dan gaan we tenslotte dus ook naar engelengetallen. Dit zijn dubbele of driedubbele getallen gevonden op klokken, in het verkeer, etc.. De cijfers hebben op zichzelf staand een betekenis. In het kort betekent de 0: kern, 1: een start, 2: de liefde, 3: driehoeksverhouding, 4: het gezin, 5: een doel, 6: kinderen, 7: geluksgevoel, 8: onduidelijkheid en 9: gaven. Afhankelijk van de situatie is het een neutrale, negatieve of positieve boodschap. Hoe eerder je deze oplost, hoe eerder het wakker worden voorbij is.

Ik heb het ook al over oplossingen omtrent magie gehad. Hoe voel je je simpelweg de laatste tijd sinds je ‘s nachts wakker wordt (behalve eventueel moe van de nacht)? Laat dat al een eerste stap zijn op weg naar je antwoord. Daarnaast is het goed om na te gaan welke mensen je hebt ontmoet of meer mee omgaat sinds dat moment.

Qua geesten is het altijd fijn om een droom te vragen en te blijven vragen. Hopelijk vertelt iemand dan waarom hij bij je is. Het is ook simpelweg handig om de geschiedenis van het huis te onderzoeken. Was hier vroeger een begraafplaats bijvoorbeeld? Of is er iemand hier overleden? Een gesprek met een overledene is echter vaak al genoeg, al is het eenzijdig. Je kan ook simpelweg eens ergens anders slapen in huis of in een ander huis. Dat vertelt ook een hoop.

Als laatste moeten we energiekoorden niet vergeten. Als jij heldervoelend bent en daardoor snel klachten van anderen overneemt, kan het zomaar zijn dat je wakker wordt omdat iemand ánders daar last van heeft.

Je kan ook altijd een paragnost vragen om hulp. Bericht mij gerust.

Veel nuances

Er zijn wel meer nuances dan deze zwart-witte opsomming. De minder bekende die ertussen stond was al het stuk energiekoorden of vorige bewoners voelen. Maar denk ook aan een voodoosoort dat met interval wordt gestuurd en alleen dan actief is. Dan word je op het moment van sturen wakker. Denk ook eens aan magie uit vorige levens op je hebben dat jou ‘s nachts wakker maakt omdat je verbinding met je andere levens dan het grootst is. Of is het het tijdstip dat een dierbare van jou overleed? Of is het simpelweg volle maan? Probeer in jezelf te voelen of te vragen waar jouw antwoord ligt. Ben jij wel eens steeds op hetzelfde tijdstip wakker geworden?

Engels: enge geest ervaring

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Op hetzelfde tijdstip wakker worden ‘s nachts”