De horoscoop per sterrenbeeld van 21 maart 2023!

De horoscoop per sterrenbeeld van 21 maart 2023

We gaan al bijna naar het nieuwe sterrenbeeld ram toe. Daarom kun je vanaf vandaag snel bekijken hoe jouw maand eraan toe zal gaan in de horoscoop per sterrenbeeld van 21 maart 2023! Maar let op: iedereen is natuurlijk anders. Daarom zul je je altijd in 1 van de adviezen beter kunnen vinden dan de ander. De voorspellingen zijn gedaan op de energie zoals deze voor de meeste van ons zullen voelen deze maand.

Uitgelicht! Ram: 21 maart- 20 april

Hallo ram. Je bent bijna jarig! Daarom zoomen we extra in op jou deze maand. Je verdient het. Deze periode kun je vooral een fijner gevoel in je keel verwachten dan normaal. De laatste tijd heb je het zwaar daarop gehad. Maar nu trekt dat eindelijk weg. Je hebt veel geleerd over jezelf zijn en jezelf uiten. Goed gedaan. Verder kun je deze maand weer veel puzzelstukjes op gaan lossen omdat ze duidelijker worden! Dit zijn zullen duidelijkheden omtrent vriendschappen zijn. Jouw kracht deze maand is dat je opmerkt dat andere mensen zomaar eens aan je denken. Je valkuil deze maand is moeite hebben met wat er uit de puzzelstukjes komt.

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop per sterrenbeeld van 21 maart 2023:

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je gaat merken dat je meer oog hebt voor details. Je bent opmerkzaam en er ontgaat je niet snel iets. Je kan dit zelfs helderziendheid noemen. Verwacht dus ook rare gedachtes en vooral onverwachts. Maar ze zijn meestal wel waar, ook als niemand je gelooft. Jouw kracht deze maand is toe zijn aan relaxatie. Je vermaakt je de hele tijd prima. Je valkuil deze maand is een stijve nek hebben.

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen merk jij dat je vooral snel wisselt van emoties. Soms ben je somber en dan weer heel blij. Dit komt vooral omdat het deze maand eigenlijk gewoon lekker met je gaat. En dan voel je je sneller schuldig naar de mensen die het minder lijken te hebben. Daarbij voel je ook geen ruimte om over jouw blokkades tegen hen te praten. Jouw kracht deze maand is goed gefocust kunnen zijn! Tenslotte is je valkuil deze maand waarschijnlijk verkouden worden. hooggevoeligheid introductie

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het? Deze maand merk je vooral dat je iets dwars zit. Je kan er lastig bijkomen. Mijn advies is: push niet te hard, maar probeer wel van tijd tot tijd opnieuw of je er nu wél bijkomt. Het is waarschijnlijk een lopend patroon en 1 die ook veel gevolgen heeft als je hem doorbreekt. Jouw kracht deze maand is een fijne connectie met je dieren kunnen vinden. De valkuil deze maand is dat je je gewoon veel merkt zuchten. instagram

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand aan waarin je wat sneller last hebt van je neus. Alsof je tegen een beginnende verkoudheid aan zit. Het zal waarschijnlijk betekenen dat je weerstand een beetje verlaagd is. Probeer extra goed op eten en slaapritme te letten. Jouw kracht deze maand is op de 1 of andere manier veel leuke dingen gepland hebben! Tenslotte is je valkuil snel wondjes krijgen.

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin er gewoon van alles gebeurt en niet veel te volgen is. Iedereen gedraagt zich een beetje anders dan je gewend bent en situaties gaan niet zoals normaal. Dit kan variëren van boodschappen met wat tegenslagen doen tot hoe een vriend op je reageert. Verwacht dus veel onvoorspelbaarheid. Jouw kracht deze maand is merken hoe je prioriteiten kunt stellen. Jouw valkuil is tenslotte dat je merkt dat je vaak woorden inslikt.

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Deze maand zal je een beetje als lang ervaren. Alsof er soms even geen eind aan komt. Je hebt gewoon leuke dingen op de planning staan die niet binnenkort plaatsvinden. Probeer dus wel van elke dag te genieten en het waard te maken. Dat is alweer je volgende stap naar geluk.

Je kracht deze maand is dat je wat meer vrije tijd hebt.

Je valkuil is op je lippen bijten uit zenuwen.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je merkt dat je huid wat oneffen en niet gaaf is. Het is eigenlijk een reminder om wat meer water te drinken. Maar zorg ook dat je dat wat je irriteert meer los kunt laten. Want die irritatie wordt merkbaar op je huid. Jouw kracht deze maand is een minder stijve nek hebben! En je valkuil is snel met gespannen schouders zitten.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou wordt het een periode waarin je merkt dat je vaak neuriet of nog steeds wat muziek wil maken. Doe dat gewoon en laat je niet tegenhouden onder de mensen! Of pak fluiten weer eens op. Je zult ook merken dat sommige liedjes die in je hoofd komen juist iets willen zeggen. Dan bevatten ze een boodschap van je gids of een lieve overledene. Jouw kracht deze maand is dat mensen wat minder naar je toe komen met problemen. Jouw valkuil deze maand is dat je de draad soms even kwijtraakt.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je merkt dat je wat sneller moe bent. Maar het is wel een goede vermoeidheid. Je komt bij van een lange periode van minder slaap namelijk. En de fysieke vermoeidheid nu zorgt dat je goed slaapt. Blijf dus zo doorgaan en merk maar op dat je bijtankt en hoeveel vrolijker het leven weer wordt. Je kracht deze maand is dat je opgelucht bent over afgeronde zaken. Je valkuil is snel dingen kapotbijten rond of met je mond.

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Hoe gaat het met jou? Deze maand ga je een fijne maand tegemoet. Je bent soms wel wat moe, maar verder loopt alles op rolletjes. Wel merk je dat er meer uitdaging mag komen op je pad. Dus zoek hier vooral naar, juist nu het meeste soepel verloopt voor jou. De kracht deze maand is goed begrijpen wat andere mensen je vertellen, inleven. Je valkuil is dat andere mensen soms niet helemaal naar je luisteren.

En tenslotte de laatste van de horoscoop per sterrenbeeld van 21 maart 2023:

Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag vissen! Voor jou komt een maand waarin je merkt dat je wat sneller dagdroomt. Dat is helemaal prima en past ook wel bij je. In die dagdromen zul je ook veel helpende informatie vinden, dus laat het maar stromen. Het is jouw connectie met je gids en je hebt ook gewoon informatie nodig. Gegevens die echt alleen uit jezelf komen. Denk vooral aan uitleg over wat je lichaam en ziel nodig hebben qua gezondheid, fitheid en blijdschap. Jouw kracht deze maand is sterk zijn en veel werk kunnen verrichten. En jouw valkuil is slaperig zijn. Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld van 21 maart 2023! Wat herkende jij bij jezelf en je naasten?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld van 21 maart 2023!”