Complete uitleg over het zwarte boek Indrajal/ Indrajaal

Indrajal

Wat is de Indrajal?

Kala Maha Indrajal, soms ook met dubbel a geschreven, Indrajaal, is een occult boek. Omdat het boek zo oud is, zijn er verschillende interpretaties van en over het boek te vinden. Alles vandaag is geschreven vanuit mijn interpretatie en ik wil je ook vragen daar respectvol mee om te gaan. Wel ben ik héél benieuwd naar jouw interpretatie!

Het zwarte (kala) boek staat vooral bekend om hele krachtige spreuken die meestal voor negatieve doeleinden worden ingezet. Gelukkig bevat het boek ook heel veel positieve spreuken. Het spreukenboek is opgedeeld in 3 grote hoofdstukken: mantra’s, tantra’s en yantra’s. Dit zijn op volgorde: spreuken, gebruik van kruiden en gebruiken van schrift. Dit zijn 3 manieren om magie mee uit te voeren. De Indrajal heeft spreuken voor zo ongeveer alles. Ik zal je een samenvatting geven. Dit kun je in het boek van ongeveer 765 blz. vinden:

-Het begrijpen of pijn doen van dier en mens;

-Spreuken om te helderzien of kunnen dromen;

-Spreuken om erg negatieve geesten te sturen, maar ook verwijderen;

-Magie om controle over iemand te krijgen of gek te maken;

-Spreuken om (Hindoestaanse) Goden tot je te roepen, voor goede of slechte doeleinden;

-Magie voor rijkdom of het vernietigen van het bezit van iemand anders.

Hier kun je hem trouwens voor een deel zien. Ik heb de Hindi- Engelse versie. Je hebt ook gewone Hindi versies.

Sommige edities zijn helaas nep. Voor mij voelt deze niet nep, dus dat is goed genoeg voor mij. Ik zeg dit mede omdat ik gewoon merk dat de spreuken werken.

Iedereen vraagt trouwens waar ik hem koop, maar ik heb hem gekregen. Soms zie ik ze voorbij kopen op Amazone, Ebay of Etsy. Vooral Etsy op moment van schrijven.

Gebruiken van de Indrajaal

Een groot deel van het boek bestaat ook uit het voorbereiden van spreuken. De voodoo namelijk opzeggen, de juiste bladeren verzamelen of de juiste spreuk overschrijven is bij lange na niet genoeg. Je moet het namelijk dan nog wel kunnen. Hoe begin je dan? Dat ligt aan welke karma je op gaat zoeken. Het boek bevat namelijk 10 karma’s. Elke spreuk uit de mantra’s, yantra’s en tantra’s valt onder 1 van die karma’s. Dit zijn ze:

1: Als eerst heb je shantikarm. Dit is een goede spreuk. Het annuleert negatieve spreuken en het bevrijd van ziektes, angsten en nog veel meer. Hier moet ik denken aan een spreuk uit het boek: niet meer angstig zijn voor vuur;

2: Daarnaast heb je verlammende karma: stambhan karm: je stopt dan een levend wezen of ding. Dit is zoal goed als slecht. Je kunt slechte spreuken en mensen stoppen, maar je kunt ook sporters laten stoppen met sporten. Je kunt ook valsspelen om een dier te beroven van zijn leen wat dan weer in het midden van goed en slecht ligt, afhankelijk van hoe je het bekijkt. Hier moet ik denken aan een spreuk uit het boek om iemand impotent te maken;

3: Mohan (aantrekkend) karma: om een mens of dier aan te trekken. Vaak in de liefde gebruikt of het krijgen van veel klanten. Ik denk dat het aan de spreuk ligt of het goed of slecht is. Een spreuk waar ik aan moet denken is water beheksen en iedereen die dat trekt, vind jou dan aardig;

4. Uchchatan: om het mentale welzijn te verstoren. Hoewel negatief, wordt dit ook vaak gebruikt om stalkers of energetische aanvallers te laten vergeten wat ze aan het doen zijn;

5. Vshikaran: om iemand een slaaf te maken of tot zich te binden, vaak gebruikt om relaties te verkrijgen en behouden;

6. Akarshan: om iemand aan te trekken. Vaak als diegene ver weg woont, weg is gelopen of voortvluchtig is;

7: Jrambhan: om gedrag in een bepaalde richting te sturen. Waar ik aan moet denken is een spreuk die je zo inricht dat mensen zullen praten als een kraai. Dat kun je ook krankzinnig worden noemen;

8: Vidweshan: om ruzie te veroorzaken tussen 2 of meer mensen;

9: Maran: spreuken om iemand te doden. Een spreuk waar ik aan moet denken is een spreuk waarin je een zwelling in iemands hersenen plaatst;

10. Pushti karma: om je eer, rijkdom of naam te vergroten of herstellen.

Mantra’s, tantra’s en yantra’s

mantra

Hierboven zie je een voorbeeld van een mantra. Een mantra is een spreuk dat je moet zeggen of zingen. Elke mantra bestaat uit andere tekst of andere benodigdheden om het tot succes te maken. De simpelste mantra’s zijn bijvoorbeeld obstakels uit je bedrijf verwijderen. Hij is echter wel breed interpretabel: valt het een obstakel aan of zorgt het gewoon dat het niet meer doorkomt? De vreemdste mantra’s in mijn opinie zijn bijvoorbeeld methoden met een haan en pot die je op een bepaalde manier kan inzetten om zo verloren voorwerpen terug te vinden.

Met een tantra gebruik je vaak verschillende soorten kruiden waarvan je de meeste niet kent. Slechts een enkeling bevat ingrediënten die gangbaar zijn, zoals houtskool. Soms moet je bij een tantra ook een mantra uitspreken.

Met een yantra gebruik je getallen, je kunt het ook deels numerologie noemen, om een spreuk uit te voeren, om kracht aan de spreuk te geven. Je hoeft er niet bij te chanten, zingen of zeggen.

Of je een mantra, tantra of yantra gebruikt, hangt denk ik af van je persoonlijke voorkeur. Verder hebben ze veel gemeen. Zo hebben ze alle drie spreuken voor pech op je werkplek. De één gaat alleen meer in op mensen daar ziek maken en de ander op mensen naar het buitenland drijven.

yantra

De spreuken werkend krijgen

Zoals ik eerder beschreef, is de spreuk opnoemen, opschrijven of uitvoeren niet genoeg. Ten eerste hebben tantra’s hele rare ingrediënten nodig. Zo is het niet vreemd om de benodigdheden ‘poep van een kameel’, ‘een lijk’, ‘oog van een zwarte kat’ of een boom dat alleen maar in bepaalde landen groeit in het boek te vinden. Daarnaast moet je mantra’s regelmatig een aantal dagen continue oplezen of gewoonweg 1000 keer oplezen.

Daarna wordt het pas echt interessant. Al dee eerder genoemde karma’s, die moeten ook nog op een speciale manier gedaan worden. Zo moet de 1 op een bepaalde dag en de ander moet in een bepaalde windrichting, etc. en vergeet niet dat je soms op aparte ingrediënten moet zitten terwijl je dat doet. Dan moet je tenslotte nog ‘siddhi‘ verkrijgen. Dat houdt in dat je de kracht krijgt om de spreuken ook echt uit te voeren, wat vaak ook bestaat uit een keer of 1000 een spreuk opnoemen. Vaak moet het ook nog op een speciale dag in de stand van de maan of op speciale feestdag en moet je met pech net 300 dagen wachten erop. Niet te vergeten moet je ook simpelweg affiniteit hebben met spreuken. Niks werkt als je hart er niet ligt.

Mijn eigen ervaringen met de Indrajal

Zelf, voordat ik de Indrajal ontdekte, had ik al veel affiniteit met kruiden, wat zou betekenen dat ik me goed kan vinden in tantra’s. Toch vind ik mantra’s het fijnst. Duidelijk en gewoon uitspreken. Ik heb alleen mijn eigen manier gevonden om de regels, dagen en rare kruiden te omzeilen. Dat doe ik eigenlijk gewoon met een grote portie zelfvertrouwen en ook zelfhypnose. Wat ook scheelt is dat ik geen zwarte magie doe of spreuken om een ander pijn te doen. Het klinkt toch logisch dat als het universum, gidsen, lieve geesten eerder een vrij pas geven aan iemand die er goeds mee doet?

Verder schrijf ik regelmatig mantra’s op i.p.v. ze uit te spreken omdat ik dat gewoon leuker vind. Er zit heel veel kracht in plezier hebben.

Wat ik ermee heb bereikt, is enkele spreuken toevoegen aan sommige van mijn bestaande verdrijvingen en beschermingen om ze sterker te maken. De reacties die ik dan terugkreeg van klanten is dat ze nog scherper en sneller opmerkten dat hun geest, vloek of hardnekkig energiekoord weg is. Zo kreeg de spreuk ook meteen zijn werking, zeker omdat ik weiger om rare ingrediënten te gebruiken maar dan toch kan aanvullen met míjn ingrediënten.

Verder gebruik droom mantra’s om scherper te kunnen dromen, dat was erg succesvol en leuk.

Dingen zoals ‘veel geld verdienen’ spreuken doe ik niet. Dat komt omdat, ook al kun je de spreuk lezen, je nooit weet of het wordt bedoeld als in dat klanten me beter kunnen vinden of als in klanten afpakken van andere mensen. Daarnaast is het beter om te gaan inzien hóe je meer geld kan verdienen. Ik richt me liever op blokkades weghalen. Dan stroomt vanzelf wat moet stromen en weet ik zeker dat ik zuiver bezig ben.

Ik heb wel eens een zwarte magie spreuk gedaan en hem dan ‘annulerend gedaan’. Dat was mijn manier om een spreuk die ooit op mij is gedaan te annuleren.

Het waardevolste is misschien wel beter begrijpen wat klanten meemaken en beschrijven. Als zij nu bijvoorbeeld zeggen dat ze aangeraakt worden in hun slaap, weet ik dat ze misschien op een gestuurde karn pishachini doelen en kan ik het in een handomdraai annuleren.

Heb jij wel eens een Indrajal in handen gehad?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “Complete uitleg over het zwarte boek Indrajal/ Indrajaal

  1. Elisha john says:

    Nataka kukipata hiking kitabu nikizuri

LEAVE A COMMENT