Alles over spiegel magie

spiegel magie

De betekenis van een spiegel in spiegel magie

Dat een spiegel veel voorkomt in de wereld van het spirituele dat is duidelijk. De betekenis van een spiegel bestaat dan ook uit meerdere zaken: op jezelf reflecteren, je innerlijke zelf zien, een doorgang naar een andere wereld, geesten die zich in spiegels laten zien, etc.. En de belangrijkste is dat spreekwoord van ogen zijn de spiegels van een ziel. Daarom komt het zintuig ogen en de gave helderzien het meest voor bij spiegel magie. Vandaag wil ik je meenemen naar alles over hierover! Wat is het, hoe pas je het toe, waarom doen mensen dit? Dus lees lekker gauw verder!

Dromen

Dromen ontvangen wij via onze gidsen of onderbewuste. Ze staan voor tekens, wijsheden, verwerking of energie lezen. Het is altijd de vraag over welk leven je droomt en of je een hoop, angst of waarheid droomt.

Er is een speciaal gemaakt spiegelritueel die ik heb ontworpen waarin een spiegel wordt gebruikt om je dromen beter te onthouden. Of anders gezegd: je helderziendheid te activeren. Hier kun je hem inzien:

Door in dit ritueel je gezicht te wassen met water en een paar versterkte kruiden, zet je de wereld van de dromen meer open. De connectie tussen jij die slaapt en jij die droomt wordt zichtbaarder. Deze connectie wordt ook wel de connectie tussen het onderbewuste en bewuste genoemd. Het bewuste is het jij en ik. Het onderbewuste is onze intuïtie maar ook degene die gaven toelaat, aan- en uit kan zetten!

Overledenen in spiegel magie zien

Geesten laten zich sneller in dromen en spiegels zien dan dat ze zich om ons heen laten zien. Dat komt niet omdat ze dat niet willen, maar omdat wij ze moeilijker kunnen zien. Je kunt overledenen of gidsen het best zien met helderziendheid. Maar soms staat helderziendheid niet geheel aan. Dat heeft te maken met in hoeverre die gave ontwikkeld is of of er een andere gave is die meer op de voorgrond treedt. In een droom staat helderzien automatisch veel meer aan, immers in je bewuste dan op de achtergrond zodat je onderbewuste kan registreren.

Maar geesten overdag zien blijft lastig. Wanneer je overdag probeert helderziende waarnemingen te doen, hebben deze soms een handje hulp nodig. 1 van die hulpmiddelen is een spiegel. Omdat je bewustzijn daarin kijkt en afgeleid raakt van spiegelbeelden of vlekjes in de spiegel, krijgt het onderbewuste meer toegang. Deze registreert dan sneller een geest in de spiegel dan als je gewoon om je heen zou kijken. Eigenlijk komt hier nog weinig magie aan te pas, maar trigger je wel met de spiegel je helderziendheid. Is dat eigenlijk geen magie?

Verdrijven middels spiegel magie

Er bestaan ontelbaar veel verdrijvingen. Voor ieder wat wils. Wat men voornamelijk verdrijft zijn slechte opgepikte energieën zoals van begraafplaatsen, nare geesten of voodoo. De 1 doet dit door middel van kruiden, zoals ik. De ander met gebed en weer een ander dus met spiegels. Ik persoonlijk ken verdrijven met spiegels niet, maar weet wel weer 100% dat het bestaat. Er bestaan verhalen dat er een geest in een spiegel wordt weggestopt door bijvoorbeeld 2 spiegels tegen elkaar of van elkaar vandaan te zetten. Op dezelfde wijze dat geesten soms in flessen worden opgesloten. Hier kun je ook een verdrijving inzien die ik een spiegel noem. Het ketst zwarte magie terug naar afzender.

De toekomst

Je kunt ook spiegel magie gebruiken om toekomst te voorspellen. Magie met spiegels vindt dan plaats en is net zoals normaal tarot of een glazen bol wordt gebruik. Toekomst voorspellen doet iedereen met zijn eigen (hoofd)gave. Als die van jou helderzien is, dan ontvang je snel beelden in je hoofd of in reflecterende objecten. Je kunt dit zelf oefenen door te kijken of je in spiegels extra dingen doorkrijgt over jezelf of iemand anders omdat je ogen harder werken door de weerspiegeling.

Je kunt denken aan vragen als hoe het gaat over 5 jaar of of je al een nieuwe partner hebt. Of hoe je gezondheid er aan toe gaat, want dat is net wat makkelijker te beantwoorden met het zintuig zien.

Folklore

Er bestaan heel veel zelfgemaakte rituelen en echte rituelen met spiegels. Ik geef je wat voorbeelden van deze folklore.

Geesten opsluiten benoemden we natuurlijk al eerder. De meest voorkomende versie is dit middels spiegels tegenover elkaar doen. Dit is dus niet hetzelfde als een geest naar het licht sturen;

Kwaad weren door spiegels in je huis tegenover het raam of de deur te plaatsen;

Spullen opbergen in een kist met spiegels. Betreft in een kist met spiegels zou er dus geen vloek kunnen worden geplaatst op het voorwerp dat erin ligt;

Spullen of geheimen verbergen ín een spiegel en dus in een spiegelwereld waar niemand dat kan vinden;

-Een gezond exemplaar uit een spiegelwereld omruilen met een ongezond exemplaar .Denk aan ziektes of iets dat stuk is gegaan;

Geld verdubbelen door een spiegel te plaatsen bij geld of bij je pinautomaat;

-Geesten oproepen natuurlijk zoals Bloody Mary en die voor je aan het werk zetten.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Alles over spiegel magie”