Klauwen en krassen op je lichaam tijdens je slaap

klauwen en krassen

Misschien heb je het zelf al eens meegemaakt of heb je er anderen over gehoord: klauwen, blauwe plekken en krassen krijgen op je lichaam terwijl die geen duidelijke oorzaak hebben. Dit gebeurt voornamelijk ‘s nachts en is vaak paranormale activiteit. Dat is natuurlijk heel eng en voelt onverklaarbaar. Zeker omdat je bijvoorbeeld geen huisdieren hebt of dat het op een plek op je lichaam is waar je zelf niet eens echt goed bij kan, zoals je rug. Het eerste waar je dan aan moet denken is een geest dat langs is gekomen. In je slaap ben je kwetsbaarder en dat was zijn moment om je te grijpen. Technisch gezien is dat het antwoord inderdaad vaak. Maar er zijn veel meer nuances.

In dit artikel gaan we ook doornemen hoe een geest eenmalig kan krassen, waarom gidsen je niet altijd beschermen en of er nog meer redenen zijn voor het krassen!

Geesten

Er zijn heel veel soorten geesten, entiteiten noem ik het ook wel eens. Denk aan lieve geesten zoals engelen, aartsengelen, geliefde overledenen en gidsen, maar denk ook aan vervelende geesten. Deze bestaan uit mensen die ooit geleefd hebben maar nu boos zijn. Of ze bestaan uit zielloze geesten: voodoo dat vorm aanneemt van een geest. Deze kunnen krassen en klauwen veroorzaken. Hoe doen ze dat? Als volgt: alles is energie.

Een geest heeft geen lichaam en bestaat enkel uit energie. Misschien heb je je vaker afgevraagd waarom je gids bijvoorbeeld niet meer voor je doet dan dat hij doet of waarom je zo weinig je overleden opa ziet. Dat ligt aan hun energie. En energie is normaliter niet zo zichtbaar; anders zou iedereen bewust weten dat ze gaven hebben. Maar energie kan getriggerd en gevoed worden. Dit door de basisemoties. Verdriet omdat iemand nog echt niet klaar was op aarde maar toch overleed. Angst als je mogelijk een slechte beslissing gaat maken en woede als je denkt aan iemand die een zielloze geest naar je stuurt uit boosheid. Op dat moment gaat energie tijdelijk meer leven. Bij negatieve emoties of motieven resulteert dit soms in krassen krijgen op je lichaam. Dat is vaak omdat deze geesten pijn willen doen.

Waarom gebeurt dan dat ‘s nachts? Omdat als je slaapt, je kwetsbaarder bent en meer open voor de spirituele wereld.

Niet elke geest krabt. Dat ligt helemaal aan het soort emotie en waar de geest zelf aan denkt om te doen. Lieve geesten krabben sowieso niet. Sommige boze geesten stelen liever je geld dan dat ze krabben of fluisteren negatieve dingen in. Over het algemeen geldt wel: als de blauwe plekken een terugkerend iets zijn, dan is het een hardnekkige, langdurige negatieve energie.

Voodoo

Ook voodoo zonder een entiteit kan krassen veroorzaken op je lichaam. Er bestaan heel veel soorten voodoo. Deze zwarte magie wordt vaak opgedeeld in 2 soorten: zwarte magie mét instructie of zonder instructie. Soms kan iemand namelijk voodoo sturen op 1 bepaald levensgebied, zoals je gezondheid en die willen aanvallen. Maar soms sturen mensen voodoo in het algemeen. Dan pakt de voodoo waar het pakken kan. In beide gevallen kan het voorkomen dat je krassen krijgt hiervan. Soms is het maar goed ook: dan weet je dat er iets weggehaald moet worden bij je. Want krassen zijn niet de enige klachten die je krijgt van voodoo. Vaak gaan er meer klachten mee gepaard.

Sommige soorten voodoo veroorzaken vaker krassen dan andere. Dit zijn geesten wat we hierboven bespraken en vloeken onder het huis.

Soms kan een huis een negatieve energie bij zich dragen. Dit kan gestuurd zijn naar het huis door een boosdoener. Of het huis staat op een plek waar vroeger een psychiatrisch ziekenhuis met veel heftigheid stond. Of door veel ruzie in het huis van jouw gezin of het vorige gezin, is er een vloek ontstaan. Gezien vloeken boos zijn, kan dit krassen op je veroorzaken. Dit gebeurt vaak als je al een onrustige huid hebt of het gebeurt sneller als je heel bang bent voor geesten. Wat deze twee punten overeen hebben is kwetsbaarheid. Een vloek kan niet álles vernietigen. Het pakt kwetsbare punten. Ben je dus eerder gevoelig voor ruzie en slapeloosheid, dan krijg je niet zo gauw te maken met krassen maar pakt het huis je het liefst daarop.

Klauwen en krassen zonder reden

Maar wist je dat je ook klauwen kunt hebben zonder één van bovenstaande redenen? Ja, je kunt inderdaad last hebben van krassen als je niet te maken hebt met voodoo of geesten. Denk maar aan het eerdergenoemde teken. Soms willen je gidsen of je onderbewuste je helpen, maar weten ze niet hoe. Wat ze dan wel eens doen, is een negatieve geest doorlaten in plaats van standaard je ervoor beschermen. Deze bekrast je dan. Dat klinkt in eerste instantie veel te gemeen van de gidsen, maar het komt voor. Dat is dan omdat ze je alert willen maken. Je spiritualiteit willen triggeren. Willen dat je op zoek gaat naar antwoorden. En misschien, onderweg in je zoektocht naar antwoorden over de geest die je bekrast, leer je juist iets heel anders. Denk bijvoorbeeld aan over je hooggevoeligheid leren of dat iemand die in het vak van de geesten zit erop wijst dat je van baan moet veranderen. Of denk aan leren terugspiegelen.

Over hooggevoeligheid gesproken, dat kan ook nog gekrab veroorzaken. Soms kun je zó gevoelig zijn dat je iemands anders boze geest een keertje op bezoek hebt. Dat is dan ook leerzaam voor jou. En wellicht kun je degene die last heeft van die geest zelfs helpen.

Heb jij wel eens iemand gekend met klauwen en krassen? Wat was het verhaal daarachter? Laat natuurlijk ook een reactie achter als je hulp nodig hebt!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Klauwen en krassen op je lichaam tijdens je slaap”