De horoscoop per sterrenbeeld van 21 april 2023!

De horoscoop per sterrenbeeld van 21 april 2023

We gaan al bijna naar het nieuwe sterrenbeeld stier toe. Daarom kun je vanaf nu in de horoscoop van 21 april 2023 lezen hoe de komende 30 dagen zullen zijn voor jou aan de hand van je sterrenbeeld! Let wel op: ieder mens is verschillend. Dus het kan altijd voorkomen dat je 1 advies minder kan plaatsen dan het andere. De voorspellingen zijn gedaan op de energie zoals deze voor de meeste van ons zullen voelen deze maand.

Uitgelicht! Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Jij bent bijna jarig. Voor jou betekenen de komende 30 dagen dat je een beetje slaperig bent, maar wel lekker fysiek goed in je vel zit. Ik denk dat je juist een beetje aan het landen bent simpelweg. Je zit weer wat meer in je lichaam. Een tijdje ben je er een klein beetje uit geweest omdat je je hoofd en nadenken veel nodig hebt gehad. Verder kun je deze maand heerlijk toenadering verwachten van mensen die jij lief hebt. Soms hervindt je weer connectie. Jouw kracht deze maand is veel controle hebben. Je valkuil deze maand is last van je tanden of gebit hebben.

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop per sterrenbeeld van 21 april 2023:

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen merk je dat je in staat bent om je schouders onder alles te zetten! Je wil veel werk verrichten en het liefst zo effectief en efficiënt mogelijk. Heerlijk, doe maar! Dan heb je er de rest van het jaar nog profijt van! Jouw kracht deze maand is hoofd- en randzaken goed kunnen onderscheiden. Tenslotte is je valkuil nekpijn hebben.

hooggevoeligheid introductie

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het? Deze maand merk je vooral dat je je iets anders voelt dan normaal. Alsof je een nieuwe fase van je leven ingaat en je daartoe voorbereid. Je irriteert je opeens aan dingen die je normaal prima vond en je interesseert je daarentegen ook in dingen die je voorheen verveelde. Laat het maar komen en zie maar hoe deze versie ergens toe leidt. Jouw kracht deze maand is een nuchtere kijk hebben op zaken. Je valkuil is een verkoudheidje hier en daar.

instagram

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand aan waarin je wat sneller last hebt van je postuur. Je zult je vaak opeens zitten in een verkeerde houding vinden. Pas ermee op hoor en dan voorkom je een hoop pijnklachtjes. Verder wordt deze maand gewoon vreugdig, maar merk je tegelijkertijd dat je veel behoefte hebt aan niet teveel zonlicht. Je kracht deze maand zal zijn dat je je heerlijk kunt inleven in een verhaal of kunt laten ontroeren door kunst. Zoek het maar op! Je valkuil deze maand is dat je wat sneller je lippen kapot bijt.

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je veel behoefte hebt om buitenshuis af te spreken. Daar is helemaal niets mis mee en doe dat vooral! Maar wat ook helpt is goed kijken naar waaróm je dat wil. Ben je toevallig niet gewoon je interieur zat? Het kan best lonen om een muurtje te verven! Jouw kracht deze maand is heel goed kunnen ontspannen. Jouw valkuil is snel last krijgen van wondjes.

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Deze maand merk je vooral de kleine dingen aan je lichaam op. Iets dat niet lekker zit of een haartje dat de verkeerde kant op uitsteekt. Je bent gewoon heel erg gevoelig voor prikkels en met name de hele kleine. Je kracht deze maand is nieuwe dingen proberen voor je uiterlijk. Denk aan kleding, haarstijl of make-up. Je valkuil is soms wat kortademig zijn.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je veel slaap nodig hebt. Er worden je dan ook sneller boodschappen gegeven via dromen. En ik denk dat die twee daarom verband hebben met elkaar. Jouw kracht deze maand is je ontspannen voelen en kunnen genieten van zo ongeveer alles! En je valkuil is je niet zo fit voelen als andere maanden.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou wordt het een periode waarin je sneller honger hebt en het niet zo snel aanvoelt. Dat betekent dat je wat energiedipjes kunt verwachten. Probeer daar gewoon op te letten. Je focus komt vanzelf weer terug volgende maand. Jouw kracht deze maand is je omringd voelen door liefde van mens en dier. Jouw valkuil deze maand is dat je wat sneller keelpijn hebt.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je merkt dat dingen je niet zo raken. Je bent sterker in je vel gekomen de laatste tijd en dat is het resultaat. Nu kan alleen iets je raken dat ook echt klopt. En kunnen anderen je niet zo makkelijk meer iets wijsmaken. Goed gedaan! Je kracht deze maand is dat je veel zucht en daarmee laat je stress los. Je valkuil is soms moeite hebben om een fijne zitpositie te vinden.

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Hoe gaat het met jou? Deze maand merk je vooral dat je niet zo goed tot je kern komt. En dat merk je dan weer doordat je voor je gevoel wat oppervlakkiger ademhaalt. Het houdt in dat je soms dingen doet waar je niet helemaal achter staat en dat geeft stress. Gelukkig zijn het zaken die gemakkelijk aan te passen zijn, dus geen nood. Je kracht deze maand is je begrepen en gezien voelen door anderen. Je valkuil is dat je hierdoor op jouw beurt weer niet altijd trek hebt in andermans verhalen.

Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag vissen! Voor jou komt een 30tal dagen waarin je merkt dat je je echt naar je sterrenbeeld gedraagt: lekker dromerig. Daarnaast heb je toch ook wel een zwaar hart. Je zit met situaties die je onlangs hebt gezien en meegemaakt en voelt erg mee met mensen die het slechter hebben deze maand. Jouw kracht deze maand is veel zaken op de automatische piloot doen. Je gidsen helpen je hier erg bij. En jouw valkuil is droge lippen hebben.

En tenslotte de laatste van de horoscoop per sterrenbeeld van 21 april 2023:

Ram: 21 maart- 20 april

Hallo ram. Hoe gaat het met jou? Voor jou komt een maand waarin je zomaar lichtflitsen kunt zien door middel van je helderziendheid. Dat is eigenlijk wel leuk! Dit is een gave dat namelijk gewoon in je zit, maar ditmaal duidelijker wordt. Normaal uit jouw helderziendheid namelijk in ‘door mensen heen zien’. Jouw kracht deze maand is dat je snel je eten verteert en dat het goed opgenomen wordt in je lichaam. Je valkuil deze maand is niet begrepen voelen.

Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld van 21 april 2023! Wat herkende jij bij jezelf en je naasten?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld van 21 april 2023!”