Tekenen van leven na de dood

tekenen van leven

Veel mensen zijn bezig met leven na de dood en tekenen van hoe je dit kunt achterhalen. Wordt iedereen een geest na zijn dood? Ik raak hier natuurlijk ook wel een grote levenskwestie aan. Er zijn zoveel verschillende geloven, culturen en interpretaties hiervan! Daarom ga ik nooit vertellen wat de waarheid ofwel míjn waarheid is, maar wel hoe je voor jezelf duidelijk kunt maken of er meer is na een overlijden.

We bespreken reïncarnatie, je eigen vorige levens herkennen als je dat wil proberen en tekens van geesten om je heen. Laat het je verrassen hoeveel jij op een dagelijkse basis al zelf weet en waarneemt maar wat diepere betekenis heeft!

Want heb jij wel eens gewoon iets zien vallen of elektronica zien knipperen? En heb je je dan afgevraagd wie of wat dat misschien wel is? Dat bespreken we allemaal in dit artikel!

Tekens van reïncarnatie

Laten we beginnen bij het begin: een vorig leven. Sla dit stuk gerust natuurlijk over als dit haaks staat op jouw eigen geloof.

Als je gelooft in reïncarnatie dan geloof je dus dat je opnieuw geboren wordt na de dood. Ik zal je tekens geven van hoe je zelf kunt geloven in reïncarnatie.

Heb je bijvoorbeeld wel eens je simpelweg afgevraagd of je iemand al langer kent dan dat je eigenlijk doet? Of waarom je diegene zo goed in kan schatten? Of waarom iets je gewoon helemaal niet verbaast aan iemand? Dat zijn vaak onbewuste herinneringen aan jullie band samen in het vorige leven. Of heb je wel eens ervaren dat iemand jou helemaal niet mag? Zo zonder aanleiding? Natuurlijk kan dit ook een vloek zijn dat over je heen hangt of heb je te maken met de wet van de aantrekking, maar het kan ook zomaar zijn dat jullie ruzie hebben gehad in een vorig leven.

Wat je ook kunt herkennen is dat een nieuw familielid, misschien wel je eigen kind, veel kenmerken heeft van je oma die een tijd geleden is overleden. Zoveel overeenkomsten misschien zelfs, dat je je afvraagt of ze oma ziet als geest of simpelweg oma is. Dat kan vaker voorkomen dan je denkt en heet ook wel reïncarnatie binnen de eigen familie. Het wordt helemaal bijzonder als het kind opeens uitspraken doet als: ‘toen ik jouw oma was, deed ik nooit zo gemeen tegen jou!’ Dan wordt het teken je echt kado gegeven. Lees hier ook meer over bijzondere uitspraken van kinderen over hun vorige levens!

Herinneringen aan je vorige levens

Helemaal interessant wordt het als je zaken van je eigen vorige levens gaat herinneren. Want wist je dat dat makkelijker is dan je denkt? Ik help je erbij:

-Heb je zomaar voorliefdes of angsten voor aparte dingen die eigenlijk geen aanleiding hebben? Met geen aanleiding bedoel ik  niet door bijvoorbeeld logisch trauma uit dit leven. Dan hebben die dus eigenlijk geen reden. Of… wel? Want kun je iets zomaar zó leuk of zó eng vinden zonder reden? Of zou je dan gewoon iets hebben meegemaakt uit een vorig leven?;

Droom je simpelweg wel eens over jezelf in een ander tijdperk, met andere mensen of met een iets ander uiterlijk dan nu? Dan is de kans best groot dat je iets herleeft uit een vorig leven. Uiteraard kunnen de dromen ook andere betekenissen hebben, zoals dromen over leven na de dood, maar zeker een terugkerend iets wil vaak iets over vorige levens zeggen;

-Heb je gewoon ongekende wijsheid over een bepaald onderwerp? Of uiteraard interesse? Dan kan het zomaar zijn dat je vaak je beroep van dit onderwerp hebt gemaakt in een vorig leven!

Wist je dat zelfs hele bijzondere of aparte dingen door een vorig leven kunnen komen? Zo zijn er soms mensen die zich niet fijn voelen in het geslacht dat ze zijn omdat ze in een vorig leven daar bijvoorbeeld een trauma mee hebben meegemaakt. Of kun je je hele leven moeite hebben met jezelf uiten omdat je op een brandstapel bent beland in je vorige leven omdat je eerlijk was.

Tekenen van onzichtbaar leven

Wat ook op zich tekenen van leven na de dood zijn, zijn natuurlijk entiteiten. Deze bestaan uit gidsen, engelen en mensen die zijn overleden. Op een dag kom je misschien voor de verrassing te staan dat je zo’n entiteit ziet. Met het blote oog of bijvoorbeeld in een droom. Of je voelt een levensechte aanraking of hoort een stem. Vooral als dit een entiteit is dat je hebt gekend, zoals je opa, is dit natuurlijk schrikken. Waarom is hij hier? Waarom is hij nog niet heengegaan? Hoe lang blijf je eigenlijk geest na de dood?

Eigenlijk is mijn mening dat we allemaal geesten om ons heen hebben. Maar sommige van onze gaven zijn er niet op ingericht. Als je niet helderziend of heldervoelend bent, dan zie of voel je een geest simpelweg minder sterk. Als je eerder helderwetend bent en versterkte intuïtie hebt, dan kan een geest zo langs je heen glippen. Soms probeert een geest het wel. Die wil dan iets laten knipperen of de radio aan laten springen. Dat heet ook wel paranormale activiteit. Maar uiteraard heb je zelf de keuze om dit op een storing te schuiven en niet op een geest. En misschien heb je soms ook helemaal gelijk daarin. Planten reageren ook op dode energie en zijn daarom ook tekens.

Vergeet ook bijna dood ervaringen niet. Dit zijn mensen die de wildste en vervelendste verhalen hebben over wat ze hebben meegemaakt. Wie weet hoe echt dat is.

Welke tekenen van leven na de dood herken jij zelf?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Tekenen van leven na de dood”