Kun je meerdere tweelingzielen hebben?

kun je meerdere tweelingzielen

Welkom bij dit artikel over tweelingzielen! Er is heel veel bekend over tweelingzielen. Zogezegd is deze persoon een ander deel van jouw eigen ziel. 2 helften maken dan 1. Daarom is er zo’n diep verlangen naar een tweelingziel. Diegene die je begrijpt, die je aanvult, die je pijn kan wegnemen, die dezelfde lol kan maken, die liefhebt net als jij. Dat wil iedereen. Toch vragen mensen zich door de onduidelijkheid in gevoelens soms af: kun je dan meerdere tweelingzielen hebben? Want: degene waarvan ze dachten dat het hun tweelingziel was, behandelt hen helemaal niet zo fijn. Of er is nog een ander persoon die ook heel fijn voelt. Hoe weet je nou welke je tweelingziel is en welke niet? Lees het vandaag hier!

Een tweelingziel herkennen

Hoe herken je nu je tweelingziel? Ik zou dat idyllisch beschrijven als: wanneer je het gewoon weet. Wij mensen voelen zo ontiegelijk veel. De hele dag krijgen we ingevingen van onze gidsen, geliefde overledenen, onze eigen levenslustige intuïtie etc.. Die vertelt ons altijd alles dat we nodig hebben. Die weet echt wel, wij weten echt wel, wat uit onze ego komt en wat uit onze kern. En we weten dat allebei de gevoelens er mogen zijn. De beste omschrijving van twee tweelingzielen is misschien dat je gewoon qua normen en waarden op 1 lijn zit.

Zelfs al zou er zwarte magie op de relatie zitten van jou en je tweelingziel, dan zou je weten of het een relatie is waar je echt voor moet vechten of dat niet heel erg is als het stuk gaat. Je zult van binnen weten of je vecht om de goede redenen (liefde) of verkeerde (gemak, financiën, geen scheidingsproblemen etc.). Sowieso als je natuurlijk bang bent voor een vechtscheiding, is er al iets niet goed tussen jullie relatie. Weet je hoe ik dat weet? Omdat magie alleen invloed kan hebben op dingen die al niet goed zitten. (Zwarte) Magie is niet onoverwinnelijk. Dan zou iedereen al miljonair en dolgelukkig zijn. Dat neemt niet weg dat als er magie speelt, dat simpelweg verschrikkelijk oneerlijk is.

Kunnen je meerdere tweelingzielen hebben? -Vergissingen met zielsverwanten

Ik heb het de beste experts zien doen: denken dat een bepaald persoon hun tweelingziel is terwijl dat écht niet zo is. Dat voel je in je kern gewoon aan alles. Maar hoe leg je dat gevoel uit? Ik ben niet de aangewezen persoon om mij ermee te bemoeien. Mij persoonlijk maakt het ook helemaal niet uit of mijn huidige partner mijn tweelingziel is. Ik weet dat onze liefde goed zit. Als het een ander label heeft dan tweelingziel, dan zou dat mij niks doen. Maar wellicht is dat ook 1 van de beste omschrijvingen van je tweelingziel kennen. Ik zal hieronder de meest voorkomende vergissingen opnoemen van je tweelingziel denken te kennen:

-Je kunt je vergissen met een zielsverwant. Van zielsverwanten hebben we er namelijk heel veel. Dit zijn simpelweg oud bekenden uit vorige levens. Ze behoren tot dezelfde zielengroep als jij. Maar zo’n vergissing maakt natuurlijk helemaal niet uit! Als de liefde maar juist is. En wie zegt dat andermans mening over wel of geen zielsverwant is, klopt? Volg je gevoel. Als je trouwens heel gevoelig bent voor het herkennen van bekenden, zul je vaak ook het gevoel hebben dat je misschien niet zo’n zin hebt in monogamie. Dat is eigenlijk best te verklaren dus. Je hebt namelijk met meerdere bekenden dit leven relaties gehad in vorige levens.

Overige richtlijnen

-Over het algemeen geldt: zit het gewoon in de kern niet lekker tussen jullie, dan is het in 90% van de gevallen je tweelingziel niet. Soms houden mensen zich teveel vast aan de ander helpen. Of dat diegene met zij problemen de reden is dat jullie niet samen zijn. Maar… is dat echt zo? Zou het echt zo tussen tweelingzielen moeten zijn dat de 1 de ander moet helpen en zichzelf daarvoor helemaal moet wegcijferen? Wegcijferen is niet altijd verkeerd, maar wel als jij niet de aangewezen persoon bent om te helpen;

-Ik persoonlijk, maar je mag ook altijd jouw eigen mening en ervaring achterlaten, ben er heilig van overtuigd dat een tweelingziel ook een familielid kan zijn. Je wederhelft gaat voor je door het vuur. Wat als je in dit leven inderdaad iemand nodig had die voor je door het vuur gaat, maar diegene was je broer? Dat alleen hij je kon beschermen met jullie zelfde normen en waarden voor dat wat kam? Dan is dat jouw tweelingziel. Vaak weten jullie dan ook van elkaar dat een relatie met elkaar nu ook gewoon niet belangrijk en interessant is. Ik bedoel dus niet de verhalen over dat broer en zus partners willen zijn. Ook iets met normen en waarden.

Lees trouwens ook eens over het uiterlijk van je tweelingziel herkennen!

Kun je meerdere tweelingzielen hebben?

Wie zal het zeggen? Niemand zegt dat ik het het beste weet en ik kan ook vertellen dat ik het nog niet heb meegemaakt. Maar ik heb wel een stuk of 2 vriendinnen met wie ik op en aan contact heb waarvan we altijd weten dat het goed zit. Die ook in vorige levens dicht bij mij hebben gestaan, dan niet in relatievorm maar eerder zussen. Ook iets met die normen en waarden dus. Wie zegt dat dat ook geen tweelingzielen zijn? Ik denk dus dat het bestaat. Maar dan verschillende soorten. Zo geloof ik ook dat je dat met je kind kan hebben.

Je kan ook het ongelukkige lot hebben getrokken dat je bloedirritante stiefmoeder uit een vorig leven je kind nu is. Dat is een beetje jammer en dan wordt het lastig. Dat is dan gelukkig een zielsverwant (die kunnen ook negatiever zijn namelijk). Ik weet zelf nog dat toen ik een keer een nichtje ontmoette, ik voor het eerst dacht: oké, nu wil ik kinderen. Daarvoor had ik dat nooit meegemaakt. Ik weet zeker dat onze band richting tweelingziel gaat, al doe ik er dit leven verder helemaal niets mee, omdat ze ver weg woont en ze een heel stuk jonger is. Ik weet ook zeker dat we nooit (liefdes)partners zijn geweest in vorige levens.

Wat is jouw mening? Kun je meerdere tweelingzielen hebben? Lees ook eens over hoe jouw tweelingziel eruit ziet!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Kun je meerdere tweelingzielen hebben?”