Uiterlijke kenmerken van je tweelingziel herkennen

uiterlijke kenmerken tweelingziel

Vandaag bespreken we de uiterlijke kenmerken van je tweelingziel! Zo wordt het herkennen toch weer een stukje makkelijker. Natuurlijk zijn er ook veel andere manieren om erachter te komen wie tweelingzielen zijn! Denk namelijk aan een stukje normen en waarden. Dat is toch wel een hele belangrijke. Veel tweelingzielen hebben overeenkomstig dat ze dezelfde richtlijnen in het leven hebben. Die verschillen dan ook weer per paar. Denk aan alles uit het leven halen, zelfvoorzienend zijn, nooit liegen of altijd voor iedereen op willen komen, om maar even wat voorbeelden te noemen. Is de 1 dus heel lief, maar maakt de ander daar misbruik van, dan is dat vaak al reden genoeg om niet gedefinieerd te worden als tweelingziel.

Zo zijn er meer kleine verschillen in je tweelingziel herkennen. Zo gaan er namelijk veel verhalen rond dat soms de ene tweeling zijn andere helft moet helpen. Dat kan soms zijn, maar het gaat hier dan om hoe de hulpbehoevende persoon zich gedraagt. Staat hij veel minder open voor hulp dan zijn wederhelft? Als in: in de kern al veel minder van zelfreflectie houden? Dan kan het zomaar zijn dat je je energie in de verkeerde persoon stopt. Maar wacht! Het geeft helemaal niet als je met iemand wil zijn die niet je tweelingziel is natuurlijk! Wellicht is jouw tweelingziel helemaal niet aanwezig op aarde op dit moment of is hij een familielid. Volg je hart, dan komt het goed.

Tweelingzielen en zielsverwanten

Het is heel makkelijk je te vergissen tussen tweelingzielen en zielsverwanten. Dit komt omdat ze vreselijk veel op elkaar lijken. Beide behoren namelijk tot dezelfde zielengroep, jouw zielengroep. Er zitten heel veel zielsverwanten in deze zielengroep. En een tweelingziel. Dat betekent dat de groep samen levens reist en leeft. Soms als gids van elkaar, soms als familie, soms als collega’s, vaak als liefdespartners. Je kunt zelfs zielsverwanten hebben die jij helemaal niet aardig vindt. Ook die reizen met je mee. Je hebt gewoon deze zielsverwanten nodig om samen je levens te leven. Niemand kan jou dieper irriteren dan een persoon die dat al meerdere levens doet. Dat is soms net wat je nodig hebt om een levensles te leren.

Tweelingzielen zijn zogezegd de andere helft van jouw eigen ziel. Of jij bent een halve ziel, net hoe je het bekijkt. Je zoekt dus naar elkaar. Je zoekt liefde. Herkenning, geborgenheid, vreugde. Maar soms is die tweelingziel nog niet te vinden. Misschien is hij nu dan ook gids van jou of een familielid. Maar dat betekent helemaal niet dat je daardoor alleen achter hoeft te blijven dit leven. Je kunt ook dolgelukkig worden met een zielsverwant. Maar voor het vinden van je echte zielenmaatje help ik je vandaag bij het herkennen van de uiterlijke kenmerken van je tweelingziel!

Zoals ik natuurlijk besprak, vind ik het meeste dat tweelingzielen gemeen hebben met elkaar de normen en waarden. Laten we dus ook theoretisch bekijken wat dat inhoudt.

Uiterlijke kenmerken van je tweelingziel

-Stel, je bent allebei levensgenieters. Dan kan het zomaar zijn dat jullie beide Bourgondiërs zijn en dat je dat merkt in wat je eet en hoe dat zich vormgeeft in het lichaam. Zo is bouw van het lichaam op meerdere manieren in te vullen. Misschien zijn jullie allebei heel erg zuinig op het lichaam en merk je dat terug in het uiterlijk;

-Soms kun je dezelfde haarkleur hebben. Dat gaat dieper dan je denkt. De oppervlakkige reden is bijvoorbeeld dat je het misschien mooi vindt en op die manier sneller elkaar opvalt. Immers moet je als tweelingziel elkaar ooit wel durven aanspreken om het iets te laten worden als relatie. Soms kan iets simpels als dezelfde haarkleur dát zijn dat jullie toeliet in elkaars leven. Maar zoals ik zei, is het soms ook dieper. Ik geloof erin dat sommige lichaamsdelen van jou of vormen hetzelfde zijn door alle levens heen. Zo heb ik bijvoorbeeld altijd dezelfde soort handen. Maar een vriendin altijd dezelfde haarkleur (wat ze trouwens helemaal zat is) en een andere vriendin dezelfde puntige oren. Dit gebeurt omdat zielsverwanten zo dan makkelijker herkennen. Zo kan dat dus ook voor tweelingzielen en herkenning zijn;

-Uiteraard kun je ook aan iemands gezicht veel aflezen. Kijkt het altijd zuur of juist bedachtzaam of heeft het een domme grijns? Is dat misschien ook dat je herkent uit een vorig leven? Of heb jij zo’n zelfde soort gezicht? Dit kan zijn omdat je elkaar zo moest herkennen, óf om te snappen van binnen dat jullie zielenmaatjes zijn!;

-Of iemand straalt uit hoe jij je voelt of hoe je je wil voelen als je weer bent opgeknapt. Dat is een moeilijke zin, hè? Dat snap ik. Maar zo weet je gewoon dat iemand je dus ziet. Begrijpt. Zoals niemand anders dat kan.

Tweelingzielen in verschillende rollen

Ik liet het al eerder vallen: mijn mening is dat een tweelingvlam echt ook een familielid of iets anders dan een parnter van je kan zijn. Dat hangt af van verschillende factoren:

-Een tweelingziel heeft dezelfde normen en waarden als jou. Hij is gewoon jou, maar een beetje anders aangekleed, om bij het onderwerp uiterlijk te blijven. Dat betekent dat híj (of zij natuurlijk) degene is die voor jou door het vuur kan gaan. Maar wat als je dat vuur dit leven niet nodig hebt als partner? Wat als je hem ergens anders nodig had? omdat, in het verdrietigste geval, je anders helemaal niet had geleefd? Of geleefd zoals de persoon als je nu bent? Juist, zoiets kan alleen een tweelingziel voorkomen. Daarom zal hij soms je moeder moeten zijn. Of je beschermende zus die je behoedde;

-Soms doet een tweelingziel eenmaal iets fout. In dit of een volgend leven. Dan komt er iets vervelends als karma kijken. Dat kan soms betekenen dat dat de reden is dat jullie niet samen komen dit leven. Misschien elkaars pad niet krijgen (maar wel voelen natuurlijk). Of hij is op dit moment gids van jou en helpt je op die manier het leven door. Misschien is hij om in het kader van veiligheid te blijven, wel degene die jou zo hard behoedt voor de voodoo waarmee je te maken krijgt. Zo komen meerder levenslessen samen: zijn karma, jouw spiritualiteit en een stukje voodoo.

Wist je dat ik zelfs geloof in het hebben van meerdere tweelingzielen?

Welke uiterlijke kenmerken van een tweelingziel herkende jij bij jezelf?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Uiterlijke kenmerken van je tweelingziel herkennen”