De nieuwe maan van 19 mei 2023!

De nieuwe maan van 19 mei 2023

De nieuwe maan van 19 mei 2023 hangt alweer in de lucht! Ditmaal weer helemaal anders! Tijdens de nieuwe maan van 20 april 2023 ervaarden we namelijk veel omtrent liefde, dierenliefde en connectie met onszelf en anderen. Dat was gewoon fijn en rustig. Het is mooi om een ander zo goed te kunnen begrijpen. Maar deze nieuwe maan staat alweer in het teken van iets anders. Namelijk synchroniciteit, spiritualiteit en dualiteit. Een hope dure en rijmende woorden. We gaan gewoon veel samenwerken met de gidsen en het universum en daardoor moet je soms ruimte voor jezelf inleveren deze dagen. Dat is de kortste samenvatting die ik kan geven.

Voor mensen die spiritualiteit en het paranormale leuk vinden wordt dit dus een perfecte maan om ritueeltjes te proberen of eens je tarot set tevoorschijn te halen. Of om verbinding met een geliefde overledene die je zo mist beter te voelen. En om sowieso je minder alleen te voelen in gezelschap. Leer gauw hoe je daar optimaal van kunt genieten!

Lees ook de horoscoop voor de komende maand!

De nieuwe maan van 19 mei 2023

Deze maan leggen we dus sneller contact met het onzichtbare. Voor de één wordt het letterlijk zichtbaarder en gaat hun helderziendheid even flink aan. Dan zie je schimmen, kleuren of beelden middels je derde oog of in je slaap. Dat is gewoon leuk en wordt genieten. De meeste mensen denken bij het onzichtbare meteen aan overledenen en dat is ook wel zo. Maar je kunt ook veel meer ontdekken deze dagen. Zo kun je bijvoorbeeld letterlijk een koord zien hangen die je normaal niet ziet tussen jou en een persoon. Het koord wil dan duidelijk maken dat je verbonden bent met elkaar en dat je daardoor positieve of negatieve dingen voelt in je lichaam. Er gaan dus een hele boel dingen op zijn plek kunnen vallen als je ernaar zoekt!

Het is dus ook een mooie tijd om je te verdiepen in je andere gaven. Deze kome namelijk gemakkelijker door. Soms automatisch, dus dat je ineens meer piepen hoort in je oren wat natuurlijk staat voor helderhoren. Soms moet het getriggerd worden en kan je bijvoorbeeld even het pendelen weer oppakken! Eigenlijk zijn het puur en alleen je gidsen die je zo helpen met je gaven deze 3 dagen. Maar dat houdt ook meteen in dat we iets minder ruimte hebben voor onszelf. Of dat we zouden willen dat we eens wat meer alleen waren in plaats van omringd met entiteiten. Dan voel je je ook gewoon minder jezelf en dus dubbel. Gelukkig waait dat over en je kan altijd om rust vrágen.

Synchroniciteit

Een ander groot punt dat gaat spelen is synchroniciteit! Dit houdt in dat we veel toevalligheden gaan meemaken. Net denken aan iemand en die persoon belt ineens. Of gelijktijdig met een ander iets zeggen. Of natuurlijk heel veel dubbele getallen op de klok zien. Veel heeft een boodschap. Daar waar je zo synchroon mee loopt, zit een zielsconnectie. Dat is meestal heel fijn, maar hoeft niet. Je kan gewoon een verleden samen hebben in een vorig leven. Wat je er ook uithaalt is dat je snapt dat diegene ongeveer eenzelfde zielenpad bewandelt momenteel. Jullie helpen elkaar verder. Of jullie helpen elkaar scherp en waakzaam te blijven.

Maar wanneer we het hebben over dubbele getallen dan is het eerder je gids die je probeert te bereiken en wel met succes! Engelengetallen bestaan namelijk vooral om 2 redenen: om je te laten nadenken over de wereld van ‘meer’ én om een achterliggende boodschap met het specifieke getal te geven. Zo staat 1 vaak voor start en 4 voor gezin. Of het is dieperliggend en je komt er heel laat achter dat je bijvoorbeeld steeds de verjaardag van een overleden iemand ziet in getallen. Die wil dan gewoon laten weten dat hij er is en dat connectie nooit ver weg is.

Een nieuwe jij

De bedoeling van deze maan is dat we er weer als een ander mens uitkomen. Een begin hebben gemaakt met de wereld van het spirituele. En dat kan heel nuchter zijn, zoals de hele tijd dubbele getallen zien en je er lekker niet in verdiepen. En het kan breder zijn, zoals een nieuwe spirituele hobby erbij pakken.

Als je samenwerkt met je gids dan heb je daar voor altijd wat aan. Je weet hoe ze communiceren en hoe ze voelen in een situatie. Misschien is voor jou kou een nee en warmte een ja. En zo zijn er nog tal van voorbeelden. Die connectie gaat nergens heen. En zo kun je eigenlijk ook moeilijk alleen zijn of een verkeerde keus maken. Je wordt altijd bijgestaan door iemand die van je houdt.

Maar samenwerken met het universum is helemaal geweldig. Soms krijg je verschrikkelijke dingen op je pad, zoals eenzaamheid of pijn. Dat voelt zo oneerlijk. Echter is het vaak om ervan te leren. Denk maar eens terug… Heb je wel eens iets vervelends meegemaakt waarna je later wel dingen leerde en bereikte die je niet had kunnen bereiken zonder die vervelende gebeurtenis? Daar zijn ze dus voor. En het universum is best logisch. Als ze bijvoorbeeld je pijn aan je blaas geven, willen ze vaak alleen maar zeggen dat je gewoon iets meer thuis moet blijven. Wat het ook kan betekenen is dat je bijvoorbeeld familiekarma moet inlossen en dat de blaas toch al gevoelig is in de familie. Of het kan betekenen dat je mag leren minder zenuwachtig te zijn door bijvoorbeeld je meer af te schermen. Het zijn veel mogelijkheden, maar met een beetje zoeken kom je erg ver.

Wat merk jij al van de nieuwe maan van 19 mei 2023? Heb je al een paranormale ervaring gehad of ontdekking gehad?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De nieuwe maan van 19 mei 2023!”