De horoscoop per sterrenbeeld van 22 mei 2023!

De horoscoop per sterrenbeeld van 22 mei 2023

We gaan al bijna naar het nieuwe sterrenbeeld tweelingen toe. Daarom kun je vanaf vandaag in de horoscoop van 22 mei 2023 lezen hoe de komende tijd zal zijn voor jou aan de hand van je sterrenbeeld! Let wel op: iedereen is natuurlijk uniek. Dus het kan altijd voorkomen dat je het ene advies minder kan plaatsen dan het andere. De voorspellingen zijn gedaan op de energie zoals deze voor de meeste van ons zullen voelen deze periode.

Uitgelicht! Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! Jij bent bijna jarig! De komende 30 dagen merk je dat je snel de draad kwijt bent. Dat is helemaal niet zo vervelend. Je denkt deze dagen gewoon ontzettend out of the box en daardoor kun je zaken bedenken die normaal niet zo makkelijk gaan. Gebruik dit dus perfect om creatieve oplossingen of producten te bedenken! Wees kortom niet streng voor je associatieve gedachtes, maar zet ze in! Je kracht deze maand is jezelf gewoon glimlachend vinden. Je valkuil tenslotte is wat vermoeid zijn.

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop per sterrenbeeld van 22 mei 2023:

 

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het? Deze maand brengt voor jou wat wispelturigheid. Je ervaart steeds alle zijden en voor- en nadelen van topics in je leven. Hierdoor ervaar je gewoon en maand vol twijfel. Ga dus in ieder geval ook even dingen doen die ín je comfortzone liggen. Zo is er toch iets vertrouwds. Jouw kracht deze maand is je fysiek heel sterk voelen. Je valkuil is nog steeds een verkoudheidje hier en daar.

instagram

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand waarin je het gevoel hebt dat je soms maar niet vooruit komt. Dat geeft niet, want dat is ook niet de bedoeling en ook niet nodig deze maand. De bedoeling is dat je gaat ontspannen en leert simpeler denken over je dagelijkse inspanningen. Soms is minder werken harder werken. Jouw kracht deze maand is inzien hoeveel verschillende kanten je hebt! En je valkuil is streng voor jezelf zijn.

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je een beetje last hebt van je nek. Dat is natuurlijk altijd jammer. Het is een goede maand om jezelf af te vragen of je per ongeluk teveel mensen op je nek hebt zitten, want daar komt het vaak simpelweg vandaan. Dus tegen wie zeg je teveel ja? En wees eerlijk. Als je op iemand ja zegt en diegene heeft dat echt nodig, maar tegelijkertijd weet je dat diegene ook 10 anderen kan vragen dan moest het van jou toch misschien een nee zijn. Je kracht deze maand is je heel gelukkig voelen in je vrije tijd. Je valkuil deze maand is worstelen met oude familiepatronen en ‘hoe zij het deden’.

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Fijn dat je er weer bent. Laten we de maand doornemen. Voor jou komen er 30 dagen aan die je helpen bij het weer terug in contact komen met jezelf. Dat houdt in dat je signalen van je lichaam beter gaat voelen. Dit zijn geen negatieve signalen per se. Maar je merkt weer sneller dingen als honger of slaap op. Dat gaat je veel brengen. Je kracht deze maand is rust vinden. Waarderen wat je hebt. Je valkuil is per ongeluk teveel slapen.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou komt er een maand aan waar je je weer kunt bevinden in romances. Met je huidige partner of een nieuwe! Dat is gewoon heel gezellig. Je hebt gewoon connectie met elkaar. Geniet ervan. Stel elkaar leuke vragen. Je kracht deze maand is je gewaardeerd voelen. En je valkuil is tenslotte niet zoveel werk uit handen krijgen.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou wordt het een periode waarin je merkt dat je je een beetje verkouden voelt en dat je kwakkelt met je gezondheid. Geen erge dingen. Het is goed na te gaan wat je nodig hebt qua voeding en rust, want dat is wat je lichaam eigenlijk aangeeft. Je kracht deze maand is aan veel leuke dingen toekomen. Je valkuil is snel pulken aan dingen.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je wat last hebt van je keel en het irriteert je. Het is puur een signaal en aanmoediging om je meer te uiten. Echt de functie van de keelchakra. Het is niet zozeer namelijk een lage weerstand of andere blokkade. Ga er dus deze maand maar fijn mee aan de slag. Je kracht deze 30 dagen is goed je hoofd leeg kunnen maken. En je valkuil is soms even bevriezen en niet iets ondernemen.

hooggevoeligheid introductie

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Hoe gaat het met jou? Deze 30 dagen merk je op dat je lekker kunt genieten van de zon en dat je lichaam echt vitamine d nodig heeft. Ga dus vooral naar buiten en dwing jezelf daar af en toe maar naar. Je zult merken hoe je dan weer gaat glimlachen. Je kracht deze maand is goed kunnen slapen ‘s nachts! En je valkuil is snel last hebben van temperatuurverschillen.

Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag vissen! Voor jou komen er 30 dagen aan die veel gelukjes met zich meebrengen. Maar hoewel je ervan geniet, voelt het soms ook best zwaar. Je denkt vooral aan mensen die dit geluk niet ervaren kunnen. Het is dus een maand met wat dubbele gevoelens. Je kracht deze periode is voor jezelf kiezen. Je valkuil deze maand is even vergeten te eten.

Ram: 21 maart- 20 april

Hallo ram. Hoe gaat het met jou? Voor jou zit er een periode aan te komen van wat vermoeidheid. Je hebt het even zwaar gehad en nu je de rust hebt teruggevonden voel je pas echt hoe moe je bent. Probeer elke nacht gewoon even een uurtje langer mee te pakken. En probeer andere manieren van ontspannen uit. Zo tackel je het. Jouw kracht deze maand is gewoon blij zijn van binnenuit. En je valkuil is dat je ogen soms dicht lijken te vallen.

En tenslotte de laatste van de horoscoop per sterrenbeeld van 22 mei 2023:

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Hoe is je verjaardag geweest? Voor jou komen er een 30tal dagen waarin je veel gaat ontdekken over zelfvoorzienendheid. Denk aan loskomen van iemand, onbewerkt voedsel proberen of misschien zelfs een stukje eigen baas worden! Je kracht deze maand is dat mensen je advies goed opvolgen. En je valkuil is soms moedeloos zijn.

Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld van 22 mei 2023! Wat herkende jij bij jezelf en je naasten?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld van 22 mei 2023!”