Steeds herhalende woorden en namen zien

steeds herhalende woorden

Er is echt al heel veel bekend over tekens zien of meemaken. Denk aan ‘s nachts wakker worden op hetzelfde tijdstip of herhalende reclames zien op tv over een uitzendbureau waar je uiteindelijk heel blij van werd toen je hem bezocht! Waar minder over geschreven is, maar toch heel veel mensen ervaren is steeds herhalende woorden zien. Gewoon constant een woord overal vinden. Wat je vaker hoort, is mensen die steeds dubbele getallen vinden. Maar deze woorden, zijn ook gewoon boodschappen. Denk aan een quote op mensen hun shirt zien of denk verder dan dat: dat een bepaald onderwerp in gesprekken met verschillende mensen om je heen opeens door hen wordt opgegooid!

Zo gaat dat ook met namen ook. Opeens heeft iedereen het over een persoon die jij niet kent of steeds lijkt mis te lopen. Gek hè? Ook hier zitten vaak verborgen of spirituele boodschappen achter. Laten we het snel bekijken!

Tekens en het spirituele

Ten eerste werkt de spirituele of paranormale wereld ontzettend graag met tekens. Entiteiten en het universum werken dan ook heel graag op de volgende manieren met jou samen:

-Boodschappen in dromen geven. Soms mondt dit uit tot een déjà vu, een voorspellende droom of een boodschap van iets dat je moet weten om je leven op de juiste manier in te vullen;

-Met je gave een overledene laten helderruiken, helderzien of heldervoelen. Denk aan een geur ruiken die niemand ruikt, een schim zien of plotseling kippenvel krijgen als er een entiteit in de buurt is;

-Je merkt tegenwerking: je laat constant spullen vallen of ze verdwijnen, afspraken gaan niet door of je krijgt zelfs boetes. In het kort hebben deze symptomen vaak 1 van de volgende 3 redenen: er hangt een energie bij je die er niet hoort, je hebt innerlijke onrust of 3: je volgt je hart niet en het universum wil je behoeden voor de kant die je op wil;

-En dus herhalende boodschappen. Waaronder die kapotte spullen dus, of gewoon herhalende woorden.

Dit doen ze vaak allemaal en alleen maar om je te helpen bij je levensles. Levenslessen zijn niet altijd leuk en al helemaal niet makkelijk. Maar aan het eind van de dag hebben ze je ziel verrijkt. Sommige denken ook wel: beschadigd. Maar het grotere geheel, later als we ons menselijk lichaam weer achterlaten, dan zal het soms ook verrijkend blijken.

Steeds herhalende woorden

Wat willen steeds herhalende woorden dan zeggen? Dat is eigenlijk simpel te beantwoorden: afhankelijk van de betekenis van het woord, wil het iets zeggen over dat je moet gaan doen, veranderen of begrijpen in het leven. Dit op de volgende manier:

-Het woord slaat bijvoorbeeld op een uitkomst of iets begrijpen. Misschien ben je van binnen ontzettend op zoek naar de juiste hulp en hoor je om je heen de hele tijd de therapievorm EMDR;

-Het woord wil een ander helpen. Hierbij geldt dus punt 1, alleen geldt dit niet voor jou maar mag je dit doorgeven aan óf weten over de ander;

-Natuurlijk de wet van de aantrekking. Als je denkt aan iets, gebeurt het;

Soms wordt tenslotte een woord laten zien omdat je hem later nodig hebt. Bijvoorbeeld als je voor een belangrijke keuze staat. Misschien heb je op een gegeven moment 2 sollicitaties lopen. Voor jou voelen ze even goed, maar wat je (terecht) niet weet is dat 1 baan de vreselijkste keus ooit gaat worden, en de ander de beste. Tenzij je levensles is leren van die vreselijke baan, proberen je gidsen dus vaak te voorkomen dat je die keus maakt. Hoe? Door al maanden lang een bepaald woord aan je te hebben laten zien. Een woord dat opeens veel gezegd werd of op de muur hing tijdens 1 van die sollicitaties, de fijne sollicitatie namelijk. Zo weet je dat je die keus moet maken. En soms weet je niet eens dat dit heeft gespeeld, en dat is ook oké.

Je kan het woord ook blijven horen in je hoofd. Dat heet ook wel helderhoren. Terwijl normaal herhalende woorden eerder duiden op helderzien.

Namen blijven zien

Dit is weer een iets ander verhaal. Namen die zich blijven herhalen. Over het algemeen gelden veel van bovenstaande punten hiervoor. Denk aan de naam van de beste therapeut of de naam van 1 van de werknemers op die beste baan. Maar er zijn ook wat dingen afwijkend en verschillend:

-Je kunt namen horen of zien van mensen die wel of niet te vertrouwen zijn, ofwel mensen waarmee je simpelweg nog iets mee moet. Je weet ook dat je klaar bent en je taak erop zit als het namen horen verdwijnt;

-Er zijn zelfs voorbeelden dat toekomstige baby’s, jóuw toekomstige kinderen, hun favoriete naam laten zien aan je omdat ze zo willen heten;

-Je kunt je naam uit vorige levens horen, gewoon om je spiritueel te helpen ontwaken;

-Het komt ook voor dat je de naam van een overledene ziet of hoort. Omdat die dus bij je is of je zelfs helpt bij bepaalde keuzes in  het leven. Of omdat het goed met hem gaat of omdat hij nog iets wil afronden. Ook hier geldt: zodra je erachter bent, stopt meestal het zien van die naam;

-Je kunt tenslotte ook de naam van je lieve gids horen of zien. Ze zeggen wel eens: de naam van en entiteit weten, maakt sterk. Dit geldt voor negatieve entiteiten of je band met positieve.

Welke steeds herhalende woorden heb jij wel eens ervaren?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Steeds herhalende woorden en namen zien”