De volle maan van 4 juni 2023!

De volle maan van 4 juni 2023

De volle maan van 4 juni 2023 komt er alweer aan! Tijdens de volle maan van afgelopen mei ervaarden we een gevoelige blaas, moeite met ontspanning en een grote behoefte aan een geborgen gevoel. Het hield in dat we eigenlijk werden geholpen door onze gidsen om meer thuis te moeten blijven. De gevoelige blaas geeft namelijk aan dat er zenuwen in ons zijn of eigenlijk overprikkeling. Overprikkeling loop je vooral buiten op. Het zijn namelijk stimuli van alles dat simpelweg ‘is’. Van vallende bladeren tot emoties van anderen tot geluiden van auto’s. Daardoor werden we even extra zenuwachtig. De gevoelige blaas hielp ons daarnaast om meer thuis te moeten blijven! Eigenlijk hielp het ons dus bij het uitrusten.

Tijdens déze volle maan zullen we het ontspannen doortrekken naar verwerken. We hebben bij kunnen komen en registreren weer even wat we allemaal hebben meegemaakt. Leuke en ook minder leuke dingen. We verwerken zaken die zijn gebeurd, zware of overtollige emoties en dat doet iedereen op zijn eigen manier. Daarnaast komt liefde om ons heen extra kijken. Dat is fijn! Laten we snel kijken hoe dat zich vorm gaat geven!

De volle maan van 4 juni 2023

Laten we even stilstaan bij het verwerken. Iedereen laat wel eens zaken los die niet zoveel meer voor ons doen. Dat gebeurt gewoon. En deze maan helpt ons bij het onder ogen komen van verschillende zaken. Vooral dingen die al zijn afgerond. Je kunt denken aan vreugdig terugdenken aan de leuke collega’s van je vorige baan. Of je bent even emotioneel omdat er binnenkort een kindje in de familie komt en dat zal alles veranderen. Of je denkt terug aan iemand die overleden is en er niet meer is. Al dat soort gevoelens komen tijdens deze maan extra kijken en dat mag. Het brengt tevens veel emoties met zich mee. Soms kun je wel binnen 5 minuten van lachen naar huilen gaan of andersom.

Verder merken we dat we uiterst goed in staat zijn om dingen vanuit een helicopterview te kunnen bekijken, ook al klinkt dat tegenstrijdig met alle emoties zo recht toe recht aan te beleven. Maar juist omdat we veel gemoedstoestanden meemaken beseffen we wat echt belangrijk voor ons is. Daardoor doen onbenullige zaken ons na deze dagen veel minder en hebben we weer hernieuwde focus voor onze plannen! Denk hierbij vooral aan plannen betreft hoe je je energie wil gaan besteden voortaan. Wat gaat je voortaan minder raken? En waar wil je meer en minder tijd aan besteden?

Liefde

Liefde zal ook extra om ons heen zijn deze dagen. Dat is leuk! We merken eerder liefde om van mensen en dieren om ons heen. Dit gevoelsmatig maar ook in de gebaren die we krijgen als in een complimentje of kadootje. Vergeet niet soms wat terug te doen! Ook die mensen voelen het namelijk extra. Zelfs spullen die bijna stuk leken te gaan houden het extra vol deze dagen!

Het is ook een goede tijd voor nieuwe romances. Ben je toevallig op zoek naar iemand, dan komt diegene sneller op je pad. Je snapt elkaar sneller of je wordt een handje geholpen door de energie van de maan. Dan worden je bijvoorbeeld zaken ingefluisterd waardoor je sneller op een match reageert. Of je durft sneller op iemand af te stappen wat niet teleur gaat stellen.

Of wil je juist (vriendschappelijke) relaties herstellen? Ook daar zijn deze dagen rondom de maan goed voor. Ze helpen je bij het begrijpen van elkaar en weer toenadering vinden! Je vindt weer een gemeenschappelijk punt of leuke hobby.

Maar ook voor mensen wiens omgeving al lekker in balans voelt wordt het extra leuk. Dan verzinnen jullie simpelweg weer hele andere dingen zoals een nieuw restaurantje proberen of een nieuw onderwerp dat jullie na al die jaren nog niet hebben besproken!

Afronden

Het worden eigenlijk gewoon een leuke paar dagen. Je zult soms niet eens meer doorhebben dat het volle maan is! Slecht slapen speelt gewoon niet zo nu. Ik heb daarom ook weinig dringende tips voor nu. Maar wel: geniet ervan. Leer jezelf gewoon die heerlijke momenten te gunnen en dat je niet altijd hoeft te werken om de beloning te mogen ontvangen. Op tijd rust pakken is zo mindful en goed.

Wees ook niet boos op jezelf en de emoties die je krijgt bij de gedachte aan bepaalde situaties. Emoties zijn nooit verkeerd. Als iedereen het anders dan jij doet, dan ga je gewoon op zoek naar de mensen die wel zoals jij zijn. Patronen zitten soms gewoon diep in je systeem, maar ze zijn eigenlijk altijd uit te leggen. Als je het zo interesseert, de werking van emoties, lees er dan ook eens een goed boek over! Daar heb je immers ook gewoon de rust voor deze dagen!

Wat herkende jij al van de volle maan van 4 juni 2023? Voel je je extra geliefd? Of juist meer emotioneel?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 4 juni 2023!”