Bekenden van vorige levens tegenkomen

bekenden van vorig levens

Er is heel veel bekend over andere levens hebben geleefd. Dit wordt ook wel vorige levens genoemd. Er zijn veel mensen die erin geloven dat je mensen die je in je vorige leven kende, nu nog steeds kent. Deze bekenden van vorige levens kun je dus tegenkomen of je kent ze zelfs al! Je kunt dit verschillend ervaren. Met sommige zielen ben je altijd gewoon collega’s. Met andere zielen ben je vaak een dichtbij familielid. En met weer een ander, soms zelfs met je tweelingziel, ben je haast alleen romantische partners van elkaar. En als we het hebben over tweelingzielen, vaak als hetzelfde geslacht. Je leeft deze levens met hen veel samen omdat je zo heel diep van elkaar kunt leren.

Leenslessen zijn niet altijd fijn, het ligt aan jullie band. De collega waar ik over sprak, misschien belazert de 1 de ander wel in al die levens. Dat is gelukkig een les die je kunt leren en dan hoef je elkaar ook niet meer zoveel tegen te komen door de levens heen.

Je leert veel over rollen en diep luisteren naar je innerlijke intuïtie. Als je dit leven leeft als moeder, maar je dochter was in een ander leven juist jóuw moeder, dan doet dat veel met jullie. Het kan een band verstoren, complex maken of juist heel fijn maken omdat jullie elkaars rol juist zo goed begrijpen. Alles komt neer op een leerschool.

Alles over het vorige leven

Als ziel leef je meerdere levens. dit doe je omdat je veel lessen moet leren en wijsheden wil opdoen. Het is 1 groot leertafereel. Wat er gebeurt in je leven, staat voor een deel vast. Dat zijn dingen die móeten gebeuren. Voor de 1 houdt het in: een relatie krijgen met een specifiek persoon. Voor de ander houdt het in dat hij blijft rondlopen met een vloek. Dit is dan omdat hij ervan wilde leren of omdat hij ervan móet leren door bijvoorbeeld slechte karma.

Dan zijn er variabelen: de baan die je gaat doen staat bijvoorbeeld niet vast. Of hoe je doodgaat staat niet vast. En bij een ander persoon staat juist het tegenovergestelde allemaal vast en niet vast. Zijn dood staat bijvoorbeeld al vast: op 5 jarige leeftijd. Dat is heel hard. Maar zo leerzaam. Die ziel, die het leven weer verliet op 5 jarige leeftijd, zal nooit vergeten hoe het voelde om zijn ouders achter te laten. Hoe het voelde met zijn nog onderontwikkelde brein dat iets opeens voor hem besloten werd. Hoe rouw van een afstand voelen voelt. En hoe tekens geven aan mensen op aarde voelt.

En dan op een gegeven moment, na een tijdje geest te zijn geweest, besluit je verder te gaan. Te reïncarneren. En dan begin je een nieuw leven. Soms wacht met reïncarneren totdat je je ouders weer ziet nadat zij zijn overleden op late leeftijd. Soms beslissen jullie daarom ook om samen te reïncarneren, weer in een familieopstelling. En dat wordt een liefdevol leven.

Reizen als zielengroep

Zo reis je als zielengroep verder. Vaak heb je veel zeggenschap: je wil weer een kans met die zielen in die ouders. Dan wordt dat ook gewoon gegeven. Maar soms heb je minder zeggenschap. Bijvoorbeeld vanwege die eerdergenoemde (slechte) karma. Maar ook hiervan leer je weer en als je die heb ingelost, kun je weer in een ander leven reïncarneren met die ouders. Soms heb je ook geen zeggenschap als je hele andere lessen te leren hebt dan je toenmalige ouders. Misschien is het voor jou tijd te leren over een eigen bedrijf en is dat werkelijk niet mogelijk met die ouders. Of moeten je ouders per se iets leren in de jaren 1400 en jij juist veel verder in de tijd.

Je ontmoet ook veel nieuwe mensen. Ooit is de eerste keer geweest dat je die andere zielen hebt ontmoet. Dan ga je wennen aan elkaar. Soms blijft het bij een eenmalige ontmoeting en soms wordt het een nieuw zielenmaatje. Zo’n nieuw iemand ontmoeten in een leven voelt anders dan bekenden ontmoeten. Ik geloof er wel in dat je zo’n 70% van je omgeving hebt gekend in andere levens. We zouden ons eigenlijk beter kunnen richten op hoe onbekenden voelen.

De mensen die je heel vaak tegenkomt, kun je ook wel zielsverwanten noemen. Dat hoeft namelijk niet romantisch te zijn. Zelfs tweelingzielen zijn niet altijd romantische partners. Maar als je elkaar eenmaal aardig vindt, dan is een zielsverwant erg fijn om te kennen. Het is gewoon anders: alsof je er altijd terecht kan. Als je elkaar eenmalig onaardig vindt, dan komt het vaak ook nooit meer echt goed en is er altijd een soort wantrouwen, in ieder geval van 1 kant. Een ziel vergeet niet. Een bekende van een vorig leven herkennen, zegt dus niets over jullie omgang.

Bekenden van vorig levens herkennen

Ik beschreef eigenlijk al zo her en der hoe je bekenden van vorig levens herkennen kunt: een diepe band. Of het nu goed of slecht is. Eigenlijk altijd als je je afvraagt waarom iemand de moeite voor je neemt om iets heel liefs of heel vervelends voor of naar je te doen, is het al een zielsverwant; een bekende.

Andere symptomen zijn dat pure gevoel dat je iemand gewoon al langer kent dan vandaag. Dat geldt bijna altijd. Je merkt dat vaak als je in 1 keer heel openlijk kletst tegen elkaar en meteen weet dat het goed zit. Maar ook diep verdriet of juist héél weinig voelen kunnen duiden op bekenden uit vorige levens. Maar dan is er vaak een externe factor geweest dat zorgde voor een onprettige beëindiging van jullie relatie.

Vreemde, plotse gevoelens die je niet bij iemand anders hebt zijn ook vaak een indicator. Ben je soms gewoon bang dat een bepaald iemand doodgaat? Of bang dat iemand je verlaat? Of maakt je hart een sprongetje als je nichtje je appt? Dan zijn dat vaak signalen van hoe vorig levens bij jullie verliepen.

Eigenlijk als je iemand net niet helemaal kan pijlen, de gesprekken vooral oppervlakkig blijven en je denkt gewoon niet zoveel aan de persoon, dan is het meestal een onbekende uit een vorig leven.

Hoeveel bekenden van vorig levens denk jij eigenlijk dat je kent?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Bekenden van vorige levens tegenkomen”