De volle maan van 3 juli 2023!

De volle maan van 3 juli 2023

De volle maan van 3 juli 2023 komt er weer aan! Tijdens de volle maan van afgelopen juni ervaarden we zaken verwerken en veel liefde om ons heen. Wat was dat heerlijk. Dat voelde echt als een gegunde en gezegende paar dagen. De volle maan van nu zal weer heel anders zijn. Er is namelijk ruimte vrij gemaakt vorige maand om die weer in te vullen met nieuwe dingen deze periode! Deze dagen kunnen we namelijk versterking op onze paranormale gaven verwachten en daardoor ook veel bedachtzaamheid.

Dat houdt in dat we signalen op vele van onze zintuigen kunnen gaan ervaren. Zo kunnen we schimmen zien of geuren ruiken of opeens een piep krijgen in de oren. Gaven komen namelijk niet alleen op leuke manieren, maar komen ook in vervelende vormen voor. En de bedachtzaamheid is echt een wisselwerking. Omdát we stil staan bij onszelf, hebben we de ruimte om onze gaven te merken! Laten we snel kijken hoe alles zich vorm gaat geven!

De volle maan van 3 juli 2023

Laten we wat meer stil staan bij paranormale gaven. Wat zijn dit nu eigenlijk? Gaven komen altijd voort vanuit hooggevoeligheid. Iedereen is wel hooggevoelig, maar niet iedereen vertoont dezelfde signalen. De meeste mensen denken namelijk dat hooggevoelig zijn betekent dat je snel moe moet zijn, snel emotioneel bent of heel empathisch bent. Dat is alleen helemaal niet waar. Dat is bij heldervoelende mensen namelijk zo, maar niet iedereen is dat. Je hebt nog 6 andere gaven: helderzien, helderhoren, helderweten, helderruiken, helderspreken en helderproeven. Een gave is niets anders dan een versterking op je zintuig hebben, positief of negatief. Goed kunnen horen welke instrumenten er in een muzieknummer zitten en tinnitus hebben dus vaak dezelfde bron: helderhoren. Schimmen zien en hoofdpijn hebben is ook beide helderzien.

Iedereen heeft in mijn opinie een gave. Je ontdekt die door je zintuigen na te gaan: welke zijn het fijnst of geven het meest last? Die is het dan. Bij mij was het persoonlijk altijd veel huilen, heldervoelend zijn dus. Daarnaast veel dromen, wat helderzien betekent. De energie van deze maan zal ook erg slaan op je hoofdgave(n) wat meer naar voren laten komen! Die energie is er omdat we deze periode wat meer nadenken over van alles en ons zielenpad. Bij dat nadenken creëer je ruimte voor je gaven, maar ook heb je die nodig om te kúnnen nadenken. Een echte wisselingwerking dus.

Hoewel de hoofdfocus vooral ligt op je hoofdgave, is daarnaast 1 gave extra actief: het helderzien. Dat betekent dat we veel schimmen kunnen zien om precies te zijn!

Schimmen

Helderzien is echt ontzettend breed. Op de manier zoals we hem kennen, de gave, staat hij vooral zo terecht bekend: schimmen zien, geesten zien, beelden zien, dromen en aura’s zien. Het klopt, dit zijn er allemaal takken van. Er zijn alleen nog zoveel meer takken van helderziendheid! Je bent al helderziend als je:

– weet wanneer iemand de waarheid spreekt;
– snel last hebt van wazig zicht;
– gekriebel voelt aan je voorhoofd (derde oog);
– snel hoofdpijn hebt.

Waarom zijn veel van deze punten best wel negatief? Dat kan ik ook uitleggen. Een gave heb je namelijk om jezelf en anderen te helpen ermee. Door iemand goed te begrijpen of iemand te geloven wanneer niemand anders dat doet namelijk. Of door een signaal in een droom te krijgen waar je iets mee moet. Waarom zijn sommige punten van het zien dan negatiever? Zodat je er alert op wordt, zodat het je stoort en je het wil oplossen en zodat het opvalt. Dat is alles. Het is geen pesten, niets. De klacht gaat uiteraard ook weg als je bewust bent geworden van wat het je wilde vertellen!

Deze periode staat schimmen zien centraal. Dat houdt gewoon in dat we overledenen zien die we normaal niet zo zien. Deze beelden en schimmenzien er trouwens uit als iets in je ooghoek zien, erover dromen of een wazige vlek zijn. Het houdt tevens in dat we onze gidsen en engelen kunnen zien! Een mooi moment om contact te maken.

Afsluiten

Dit zijn goede dagen om je ook eens meer te verdiepen in je afsluiten, ook wel afschermen genoemd. Teveel schimmen zien in 1 keer en dat die tak van helderzien zal versterken, maakt dat er ook teveel andere kanten van helderzien naar boven komen, aldus hoofdpijn als voorbeeld. Het is goed om bewust te zijn van wat er dus gaande is en een manier te vinden om helderziendheid voor jezelf weer in balans te krijgen. Het in balans krijgen van een gave doe je als volgt: je kunt als eerst je gids om hulp vragen. Wees duidelijk, hulp vragen hoeft niet op een bepaalde manier. Als 2e kun je helderzien gaan begrijpen. De gave betekent namelijk dat je door situaties heen kunt zien. Hoofdpijn of een andere klacht op de ogen komt dus vaak als je een situatie ziet, maar er niets mee doet. Als je dat aanpakt, kom je al heel ver.

Ga je liever nog een stap dieper, dan kun je bijvoorbeeld zelfhypnose overwegen. Dat is voor lichamelijke en emotionele klachten, maar dus ook gaven in balans brengen.

Wat herkende jij aan energieën van de volle maan van 3 juli?

Helderzien tijdens de volle maan van 3 juli

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 3 juli 2023!”