De horoscoop per sterrenbeeld van 22 juni 2023!

De horoscoop per sterrenbeeld van 22 juni 2023

We gaan al bijna naar het nieuwe sterrenbeeld kreeft toe. Daarom kun je vanaf vandaag in de horoscoop van 22 juni 2023 lezen hoe de komende tijd zal zijn voor jou aan de hand van je sterrenbeeld! Let wel op: iedereen is natuurlijk uniek. Dus het kan altijd voorkomen dat je het ene advies minder kan plaatsen dan het andere. De voorspellingen zijn gedaan op de energie zoals deze voor de meeste van ons zullen voelen deze periode.

Uitgelicht! Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het? Je bent bijna jarig! Deze maand brengt je fijne wijsheid. Zo doe je veel fijne inzichten op om slimmer om te gaan met blokkades en meer te genieten van wat goed gaat. Let er dus goed op! Want de adviezen kunnen uit rare hoeken komen, zoals in een reclame, gratis webinar of in een droom. Je kracht deze maand is goed uit je woorden komen en zelfs sneller automatisch schrift kunnen. En je valkuil is je even wat snel terneergeslagen voelen.

instagram

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop per sterrenbeeld van 22 juni 2023:

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt een maand waarin je wat sneller hartkloppingen krijgt. Je maakt wat sneller energieveranderingen mee en je registreert ze dit keer heftiger. Op het moment dat je dus even drukte voelt, dan is er dus een energiekoord met je verbonden of een lieve overledene bij je. Je kracht deze maand is dat je veel liefde kunt geven naar anderen. Je valkuil is dat je wat sneller niesbuien hebt!

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je je soms even wat zwaarmoedig voelt. Of weemoedig. Je emoties zitten gewoon aan de oppervlakte. Daar zitten ze al een tijdje, maar nu wordt het merkbaar. Dit is een goede moment om ze even te verwerken. Je kracht deze maand is je uiterlijke verzorging. Je valkuil is je wat perfectionistisch voelen.

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Hoe gaat het met jou? Voor jou een spirituele maand in aantocht. Je (her)vindt interesses zoals tarot of het pendelen. Dit vind je leuk en geeft je ook meteen antwoorden uit onverwachte hoeken. Bij deze onverwachte hoeken bedoel ik informatie uit kaarten en niet zozeer contact met gene zijde. Dat gaat namelijk weer iets lastiger deze 30 dagen. Jouw kracht deze maand is plezier hebben in alles dat je doet. En je valkuil is je slaperig voelen.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou komt er een maand aan waarbij je lekker in je vel zit. Je hebt energie voor 10 en je bent graag bezig en dat gaat je ook goed af. Je kracht deze maand is je helicopterview: je ziet goed hoe zaken in elkaar steken en daar heb je veel aan. Ook betreft hulp aan anderen. En je valkuil is tenslotte een verstoord dag- en nachtritme kweken.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou wordt het een periode waarin je je geliefd voelt en omringd door lieve mensen, situaties en gebaren. Wat fijn voor jou! Dit komt en gaat echt per maand bij jou de afgelopen tijd, he? Dat is helemaal niet gek. Soms heb je periodes van wat meer alleen zijn nodig om weer goed bij jezelf en je behoeftes stil te kunnen staan. Jouw kracht deze maand is goed uit je woorden komen. Tenslotte is je valkuil te snel nee zeggen op leuke activiteiten.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je nieuwe vriendschappen sluit of iemand beter leert kennen. Je vindt mensen die precies interesse hebben in jouw interesses! Gaat dit nog niet zo soepel? Zoek het dan bewuster op. Dat gaat goed aflopen. Jouw kracht deze maand is je ei kwijt kunnen uiteraard. Je valkuil is je lijf anders voelen dan normaal.

hooggevoeligheid introductie

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Hoe gaat het met jou? Deze 30 dagen merk je op dat je je lekker in je vel voelt. Je lichaam beloont dat ook. Zo is je huid bijvoorbeeld gaver of voel je je lichter. Je zult merken hoe je dan weer gaat glimlachen. Je kracht deze maand is eindeloos veel geduld hebben! En je valkuil is snel de draad kwijt zijn.

Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag vissen! Voor jou komen er 30 dagen aan die je mooie momenten met je huisdieren gaan geven. Of inspiratie voor een nieuw passend huisdier bij je. Wees dus lekker insync met elkaar en leer nog beter begrijpen hoe ze communiceren met je. Je gaat dit trouwens ook hebben met dieren op straat! Je kracht deze maand is gewoon blij zijn. En jouw valkuil is dat je snel afgeleid raakt door leuke dingen, wat niet helemaal slecht is.

Ram: 21 maart- 20 april

Hallo ram. Hoe gaat het met jou? Voor jou zit er een periode aan te komen waarin je merkt dat je vergeet op je postuur te letten. Je zit snel relaxed of voorovergebogen. Fijn dat je zo ontspannen bent, maar pas op voor pijntjes. Daarnaast merk je dat je deze maand veel zucht. Je laat stress los. De kracht deze maand ligt hem in je tijdsmanagement. Je hebt het gewoon helemaal door! Je valkuil ligt in moeilijk uit bed kunnen komen.

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Hoe gaat het met jou? Voor jou komen er 30 dagen aan waarin je merkt dat je snel naar je telefoon grijpt. Dat betekent eigenlijk niet eens wat je denkt: telefoonverslaafd zijn. Maar het houdt voor jou in dat je het gebruikt om wat sneller te ontprikkelen na lange dagen. Het helpt ook niet dat je soms op belangrijke mails of nieuws wacht. Je kracht deze maand is meer kracht uit woorden kunnen halen dan normaal. En je valkuil is tenslotte wat last hebben van allergieën. Wat zit er eigenlijk in je allergie spreekwoordelijk?

 

En tenslotte de laatste van de horoscoop per sterrenbeeld van 22 juni 2023:

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! Hoe gaat het met jou? Voor jou komt een maand waarin je je lekker opgelucht voelt en vrij. Wat leuk! Volgens mij heb je gewoon veel losse eindjes afgerond. Probeer dat gevoel gerust te versterken door expres vrije dingen te doen zoals baantjes trekken of wandelen in de natuur. Je kracht deze maand is jezelf meer liefhebben. Je valkuil is dat je je kleding wat duidelijker voelt knellen of kriebelen.

Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld van 22 juni 2023! Wat herkende jij bij jezelf en je naasten?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld van 22 juni 2023!”