De horoscoop per sterrenbeeld van 22 juli 2023!

de horoscoop per sterrenbeeld van 22 juli 2023

We gaan al naar het sterrenbeeld leeuw toe. Je kunt daarom nu in de horoscoop van 22 juli 2023 lezen hoe de komende maand zal zijn voor jou aan de hand van je eigen sterrenbeeld! Let wel op: iedereen is anders natuurlijk. Het kan altijd zo zijn dat je het ene advies minder passen vindt dan de ander. De voorspellingen zijn daarom gedaan op de energie zoals deze voor de meeste van ons zullen merken deze periode.

Uitgelicht! Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Jij bent bijna jarig! Voor jou komt er een maand aan waar je soms moeite hebt om een lekkere zitpositie te vinden. Soms heb je dat. Dan gaat je nek wat pijn doen of je rug. Maak je er niet teveel zorgen over. Het komt gewoon omdat je ook letterlijk onrustig in je vel zit. De laatste tijd heb je namelijk plannen bedacht om op werkgebied uit te voeren en dat is superspannend! Wacht er maar niet te lang mee. Je kracht deze maand is je begrepen voelen door je omgeving. Tenslotte is je valkuil deze maand de tijd vergeten.

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop per sterrenbeeld van 22 juli 2023:

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je merkt dat je lekker zin hebt om te daten. Doe dat dan ook! Ga er op uit of start je matchmaking app op. Heb je al een partner? Spendeer wat meer tijd samen! Daarnaast is het een goede maand om te werken aan de business die je eigenlijk altijd al wilde. Jouw kracht deze maand is zin hebben in beauty/ zelfzorg. Je valkuil is een gevoelige neus hebben.

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Hoe gaat het met jou? Voor jou komt er een maand waarin je je goed in je vel voelt. Je geniet ontzettend van de zon. Heerlijk. Daarnaast ben je bezig met van alles en nog wat en vele hobby’s tegelijk. Lekker doen. Je kracht deze maand is dan ook gemakkelijk overzicht houden. Je valkuil deze maand is je spullen soms vergeten.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou komt er een maand aan waarbij je soms wat druk in je keelchakra voelt. Die is gewoon lekker actief. Je spreekt vrijer en wat een ander zegt komt ook veel sterker binnen. Omring je in ieder geval maar bewuster met de juiste mensen om je keel niet van streek te maken! Je kracht deze maand is goed honger kunnen aanvoelen. De valkuil is onrustige benen hebben.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou komt een maand waarin je merkt dat het leven je toelacht. Dingen gaan voor de wind, mensen zijn aardig tegen je en je voelt je helemaal niet vermoeid. Jouw kracht deze maand is dat je automatisch op je postuur let. Tenslotte is je valkuil dat je ogen een beetje hangen van vermoeidheid.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin merkt dat je lekker zin hebt om op non-actief te gaan. Je wil ontspannen en genieten van tijd voor jezelf. Weet dat het helemaal oké is als je wat plannen afzegt of als je mensen wat minder vaak ziet. Je kracht deze maand is hobby’s oppakken! Immers heb je daarvoor ruimte in je hoofd. Je valkuil is verkouden worden.

hooggevoeligheid introductie

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Hoe gaat het met jou? Deze 30 dagen merk je op dat je je lekker zweverig voelt. Dat houdt daarom tevens in dat je wat van je gaven gaat opmerken. Denk aan schimmen zien of even een piep in je oor krijgen. Weet dat lasten op je zintuigen deze maand dus een diepere betekenis hebben, namelijk het ontwikkelen van je gave op die zintuig. Je kracht deze maand is lekker uit je woorden komen. Je valkuil is wat rugpijn hebben.

Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag vissen! Voor jou komen er 30 dagen aan die je wat lichamelijke klachtjes geven. Niets te erg. Daarnaast ben je deze maand zoekende naar wat je graag wil doen op een dag en wat je voor sport of hobby wil. Je kracht deze maand is goed focus kunnen houden. En jouw valkuil is dat je te weinig drinkt.

Ram: 21 maart- 20 april

Hallo ram. Hoe gaat het met jou? Voor jou komt er een periode waarin je veel toetrekt naar dieren. Op de één of andere manier begrijp je ze deze maand beter. Doe er je voordeel mee en maak plezier met ze! Of is het tijd voor überhaupt een huisdier? Je kracht deze maand ligt hem ook in muziek maken. Je muscle memory werkt goed. De valkuil ligt in de concentratie niet vinden om een stuk te lezen.

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Hoe gaat het met jou? Voor jou komt er een maand aan waarin je ontzettend veel zin hebt om te craften ofwel knutselen. Het geeft je precies de rust en ontspanning die je nodig hebt. Kijk dus even waar je zin in hebt! Onthoud: het hóeft geen doel te hebben. Je kracht deze maand zit hem in goed kunnen inslapen. Je valkuil deze maand is hoewel tegenstrijdig, een wat minder fijne motoriek hebben.

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! Hoe gaat het met jou? Voor jou komt een maand waarin je merkt dat je wat sneller schimmen om je heen ziet. De energie ligt er voor jou goed voor om gemakkelijker contact te maken met gene zijde. Ook merk je dat elektrische apparaten hierdoor wat kuren tonen. Je kracht deze maand is snel ontroerd kunne worden door kunst of muziek. Je valkuil is overal wat sneller jeuk hebben op je lichaam.

En tenslotte de laatste van de horoscoop per sterrenbeeld van 22 juli 2023:

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Deze maand wordt voor jou hartstikke prima en leuk! Je kijkt uit naar vrije dagen en je bent hard bezig met afronden om straks extra fijn te kunnen genieten en ontspannen. Dat is dan jouw beloning. Je kracht deze maand zit hem in stilstaan bij kleine gebaren of spullen. Tenslotte is je valkuil dat de tijd gewoon erg snel gaat.

Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld van 22 juli 2023! Wat herkende jij bij jezelf en je naasten?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld van 22 juli 2023!”