De nieuwe maan van 16 augustus 2023 in leeuw!

De nieuwe maan van 16 augustus 2023

De nieuwe maan in het sterrenbeeld leeuw staat alweer om de hoek! Deze pakt door op de maan van vorige maand. Tijdens de nieuwe maan van 17 juli ervaarden we alles nieuw: een nieuw begin, een nieuwe richting en de nieuwe relaties. Helemaal in het teken van de nieuwheid van de nieuwe maan. We maakten nieuwe dingen mee, probeerden meer uit en de maan stond helemaal in het teken van je zielenmissie. We konden meer inzicht hierover verschaffen en lieten ons gewoon leiden door de ingevingen en mensen die we tegenkwamen. Wat heb jij eigenlijk ontdekt over jezelf? Nu… de nieuwe maan van 16 augustus gaat eigenlijk erg door op de vorige maan! We ervaren namelijk vrijheid en spiritualiteit!

We gaan simpelweg wat meer paranormale dingen meemaken of zaken die wat minder zwart wit zijn. Tegelijkertijd voelen we ons ook vrij. We laten lasten vallen. Dit komt ontzettend omdat we meer op ons pad zijn gelopen door de vorige nieuwe maan. Dat wordt beloond, in ieder geval vanuit je onderbewustzijn. Laten we snel alles doornemen!

De nieuwe maan van 16 augustus 2023

Laten we eerst stilstaan bij het onderbewustzijn. Dit is je innerlijke stem, je intuïtie en soms wordt dit ook wel gids genoemd, al zie ik dat meer als iemand van buitenaf. Het onderbewustzijn wil het bewustzijn helpen, wil samenwerken. Het onderbewuste is dan ook de hele reden dat je last krijgt van je lichaam of pech ervaart als je je hart niet volgt in het dagelijks leven. Als je te lang blijft zitten in een situatie of patroon dat niet voor jou werkt. Je intuïtie wil je dan bereiken: eerst lieflijk, daarna strenger. Tenslotte ontstaan er dus klachten en heel vaak klachten in je lichaam, waar je onderbewuste tenslotte in huist.

Door de vorige maand echter, zijn we veel meer vanuit ons hart gaan leven en hebben we prachtige eerste stappen gezet. Ook al zie je ze misschien niet of lijken ze klein, je onderbewustzijn kan jou al hebben beloond! Dit kun je merken aan een minder stijf lichaam of het verminderen van enkele klachten. Hoe vrijer je je namelijk voelt, hoe minder opgesloten je in je lichaam en leven je je voelt. Meteen sluit vrijheid en spiritualiteit hier ook op aan. Het zit namelijk zo: als je leeft vanuit je onderbewuste, samenwerkt met jezelf, dan ben je in balans. Hoe meer in balans je bent, hoe meer het je ópvalt als een gids of engel contact probeert te maken met jou.

Het spirituele

Het spirituele is wel heel breed. Tijdens deze nieuwe maan hebben we het vooral over de vorm entiteiten. Dit zijn vooral lieve geesten, bestaande uit overledenen, engelen of gidsen. Deze vinden makkelijker hun weg naar jou. De energie van deze maan helpt daarbij. Een entiteit is namelijk energie. Als een bron van energie zoals een maan van buitenaf daar op inspeelt, kun je de energieën makkelijker waarnemen. Wat de geesten willen is eigenlijk vooral lol of fijne aandacht én je laten inzien dat je eigenlijk veel vaker contact kan leggen met ze als je maar wil en nu je weet hoe het voelt.

Contact leggen met geesten is niet zo moeilijk en eng als men denkt. Het veiligste is het om met je gids of een vertrouwde overledene te beginnen. Vooral bij die laatste weet je hoe ze voelen. En voelen is heel belangrijk. Bij elk antwoord dat je krijgt zul je namelijk voelen of het antwoord van hem of haar is. Voelen is echter niet voor iedereen duidelijk. Daarom kun je ook andere herkenningspunten vinden, zoals vragen of ze je een signaal in je lichaam willen geven als je probeert contact te maken met ze. Het veiligste vind ik altijd, ook al weet je niet hoe ze voelen, contact leggen met je gids. Die is er ook op getraind om dit veilig te doen met jou.

Vrijheid tijdens de maan

Je veilig voelen is heel belangrijk. Hoewel het belangrijk en leerzaam is als je contact wil leggen met gene zijde dat je fijne trucs kent om dit te doen, begint veiligheid al veel eerder. Is er simpelweg iets wat je stoort? Voel je je bekeken en heb je wellicht last van een auralifter? Heb je veel nachtmerries? Dit zijn signalen van een verdwaalde geest bij je hebben dat communicatie met je gids kan verstoren. In dit geval zijn tarotkaarten 1 van de handigste hulpmiddelen om contact te leggen,

Of ben je dagelijks gefrustreerd? Voel je je niet blij of kom je niet uit een situatie? Overtollige emoties zijn niet handig om te hebben als je probeert te communiceren met een entiteit. Het zorgt dat je gefrustreerd raakt of antwoorden anders interpreteert. In dit geval is pendelen minder handig en een droom simpelweg vragen heel fijn. Als je graag wil communiceren met geesten is dat ook een mooie beweegreden om zaken die je storen ook meteen op te ruimen. Hoe minder verstoringen, hoe groter de kans op een echt gesprek.

Wat ervaar jij al tijdens de nieuwe maan van 16 augustus?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De nieuwe maan van 16 augustus 2023 in leeuw!”