De nieuwe maan van 17 juli 2023 in kreeft!

De nieuwe maan van 17 juli 2023

De nieuwe maan komt er alweer aan! Dit keer weer geheel anders dan de vorige maand. Tijdens de nieuwe maan van 18 juni 2023 ervaarden we namelijk mindfulness, nachtbraken en de draad soms kwijtraken. Het was al met al een gekke periode en niet negatief, maar wel vermoeiend. Toch hebben we ook geleerd hoe om te gaan met die vermoeidheid en nog beter te weten waar we soms wel iets op kunnen inleveren en wat niet. Dat is ook heel veel waard, ook voor later. Stel je maar voor dat je in plaats van net aan niet moe zijn opeens heel energiek kunt gaan zijn! Dat brengen perioden als de vorige nieuwe maan. Déze nieuwe maan van 17 juli 2023 zal een nieuw begin, een nieuwe richting en de nieuwe relaties met zich meebrengen. Helemaal in het teken van de nieuwheid van de nieuwe maan.

Het wordt dus allemaal nieuw en wennen. Daar komen natuurlijk standaard klachten bij kijken zoals malen en onzekerheid en dat is helemaal prima en logisch. Hoewel het wel zo overkomt, gaat de maan niet zozeer over nieuwe richtingen op werk, maar eerder richtingen van geluk. En relaties zijn niet zozeer liefdesrelaties maar ook juist zakelijke of vriendschappelijke. Het gaat echt over nieuwe delen in je leven! Laten we snel alles doornemen!

De nieuwe maan van 17 juli 2023

Laten we het eerst hebben over een nieuw begin en nieuwe richtingen. Zoals ik aangaf, gaat dit niet helemaal over wat we verwachten. Deze nieuwe beginselen gaan helemaal over je zielenmissie. Daarom is het ook voor iedereen ontzettend anders. Je zult deze periode dus heel erg drang krijgen naar nieuwe dingen proberen. Dit zullen dan ook dingen zijn die je in één keer goed afgaan. Het klinkt misschien logisch en vreemd tegelijkertijd, maar als iets heel makkelijk gaat, dan is het vaak een deel of je gehele zielenmissie! Je kunt dit dus heel breed interpreteren. Misschien ga je wel zelf even dokteren bij je zieke huisdier. Of pak je opeens een tarotset en ga je daarmee aan de slag. Of wil je juist nu een nieuwe hobby of sport uitproberen. Wat je ook doet, het zal een succes zijn. Onwennig, natuurlijk, maar je merkt absoluut geen tegenwerking.

Normaliter merken we namelijk wel eens tegenwerking als we op ons zielenpad gaan lopen. Dat komt omdat sommige mensen het eng vinden. Ze voelen zich dan geïntimideerd. Dat is ook met andere zaken zo: als je opeens een goede baan hebt, dan veranderen sommige mensen in je omgeving ook opeens hun houding naar jou. Gelukkig doet niet iedereen dat. Maar deze periode merken we dus bijna geen tegenwerking, alleen maar voorspoed! Zo zul je ideeën van anderen krijgen of dwingt iemand je bij wijze van mee te gaan naar een proefles op die sport die jij moet hebben. Nu klinkt dat misschien maar als ‘alleen sport’, maar je moet bedenken: je leert daar echt iets magisch zoals dat een hardnekkige klacht in je lichaam opeens verdwijnt! Wat je deze periode beslist, doe je niet zomaar.

Relaties

Zoals je misschien al uit de tekst opmaakt, zullen de relaties inderdaad vooral vriendschappelijk of (deels) zakelijk zijn. De mensen die je deze dagen ontmoet, doe je niet zomaar. Zelfs als je iemand niet aardig vindt, zul je wat aan ze hebben als je maar op blijft letten en luisteren. De dingen die je zomaar doet, zoals een hobby of sport uitproberen of een nieuw huisdier nemen, leiden tot nieuwe relaties. Juist die verbintenissen brengen je verder. Je zou maar net iemand leren kennen die een eigen bedrijf heeft waardoor jij eindelijk je begin vindt voor jóuw eigen onderneming.

De mensen die je dus tegenkomt, gaan je wat brengen. Soms is het ook veel subtieler en zit het hem in een persoon die je even hebt ontmoet in de trein en ook nooit meer gaat zien. Die persoon kan net iets hebben verteld of hebben uitgestraald waar jij wat aan hebt, zoals per dag leven of genieten van de medemens. Of denk breder: opgegaan zijn in zijn muziek waardoor je herinnert dat je te weinig muziek luistert.

Tips voor de nieuwe maan

Deze maan zul je merken dat je uit je comfortzone stapt. Als je dat eng vindt, probeer het toch. Vraag je ook af: wat is het ergste dat kan gebeuren? Uitgelachen worden? En hoe erg is dat als daar tegenover staat dat je het hebt geprobeerd? Precies!

Verwacht ook wat ingewikkeldere nachtrusten. Enerzijds slaap je heel diep, maar ook weer kort. Dat is anders dan normaal. Dat is omdat je veel nieuwe energieën om je heen hebt. Letterlijk natuurlijk!

Probeer tenslotte ook wat terug te geven als je merkt dat je daar behoefte aan hebt. Schat goed in wie er ook echt wat mee doet en verblijd een ander met jouw advies. Mensen zitten echt op jou te wachten.

Wat merkte jij al van de nieuwe maan van 17 juli?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De nieuwe maan van 17 juli 2023 in kreeft!”