De volle supermaan van 1 augustus in leeuw!

De volle supermaan van 1 augustus

De volle supermaan van 1 augustus komt er weer aan! Ditmaal in het teken van leeuw, waar je trouwens de huidige horoscoop voor alle sterrenbeelden over ook meteen hier kunt lezen. Tijdens de volle maan van afgelopen juli ervaarden we meer paranormale gaven en bedachtzaamheid. Dat hield in dat we mooie paranormale activiteit konden waarnemen in zowel dromen als in onze ooghoeken of misschien zelfs heel anders zoals met geur. Het bracht ons dichter bij onze overledenen die we missen onze gidsen. Als je niet zoveel waarnam, dan heb je ze in ieder geval vast en zeker meer gevoeld en was dat fijn.

Déze volle maan, de supermaan zelfs, houdt 1 ding in ieder geval aan van de vorige maan: de gave helderzien. Daarnaast gaan we een fijn(er) lichaam ervaren en eens flink ontladen. Dit alles houdt in dat we gewoon wat beter in onze vel komen. Misschien niet meteen tijdens de maan zelf, maar in ieder geval de dagen erna. Ontladen kan soms namelijk wel eens strijd geven met het ook echt opmerken van een fijner lichaam. Het helderzien helpt ons juist bij inzichten opdoen én genieten van het paranormale. Laten we snel lezen hoe alles eruit komt te zien deze dagen!

Heldere blik

Laten we eerst stilstaan bij het onderwerp helderzien. Helderzien betekent eigenlijk puur dat je je zintuig zien op de ogen versterkt is… of verzwakt is! Beide zijn namelijk indicator voor helderziendheid of beginnende vormen hiervan. Een gave kan er namelijk alleen zijn als iets op 1 van je zintuigen afwijkt. Als een zintuig helemaal in orde en normaal is, dan heeft een gave namelijk geen ruimte om daar door te komen. Maar als het afwijkt, omdat je bijvoorbeeld extra goed ziet, scannend kan lezen of dagelijks door mensen heen kijkt, dan heeft helderziendheid kans. Hetzelfde geldt voor lichte achterstand op je zintuig zien. Draag je een bril, heb je snel last van wazig zien, dan ziet een gave ook kans om actief te worden op dat zintuig!

Zie het samengevat maar zo: hoe meer iets afwijkt van andere mensen, hoe meer een gave door kán komen. Ik noem het ook wel de strijd tussen het bewuste en het onderbewuste. Een gave komt binnen via je intuïtie, het onderbewuste. Die kan zich alleen laten zien als het bewuste niet al te aanwezig is.

Wat kun je vervolgens met helderzien? Dat hangt er vanaf, want er zijn veel takken van. Denk aan aura’s zien, geesten zien, kunnen voorspellen, veel dromen, maar ook foto lezen en door mensen heen zien. Afhankelijk van wat je levensmissie is, je nodig hebt of bij je karakter past, ontwikkel je enkele van deze. En wat heeft deze maan ermee te maken? Deze maan zorgt dat het bewustzijn van iedereen wat meer afgeleid is en dan welgeteld op de ogen. Zo kan iedereen wat helderziende gebeurtenissen tijdens de volle super maan van 1 augustus ervaren!

Ontladen

Wat deze volle maan ook erg centraal zal staan is het lichaam die tegenstrijdige signalen zal afgeven. Dat zit zo: enerzijds gaan we ontladen en laten we vermoeiende periodes achter ons. We zijn vol met afronding bezig en dat is heerlijk! Maar daar komen door de maan 2 kanten bij kijken: een zeer lichaam maar ook een vrij lichaam. Je kunt het ook verzuring noemen van spieren die de hele tijd aan hebben gestaan en ook ontspanning van je spieren noemen.

Een fijner lichaam gaan we vooral merken aan ons licht op de voeten voelen, minder oneffenheden op de huid hebben en gewoon het gevoel van controle hebben over ons lichaam. Het lijkt ook beter aan te geven wat het nodig heeft qua voedsel en wat niet. Je kunt ook denken aan het opmerken van een soepeler lichaam als je sneller herstelt na het sporten!

Ontladen gaan we juist merken aan spierpijn en vermoeid opstaan. Ook dit wordt helaas dus geen verfrissende volle maan wat betreft slapen. Ik zou wel adviseren niet teveel te gaan slapen. Je lichaam gaat het juist heel goed doen op ritme.

Tips voor de volle supermaan van 1 augustus

Deze maan is een uitgelezen kans om je lichaam beter te begrijpen. Nu er veel spanning weg is, waar blijft dan nog spanning over? Heb je wel heel erg last van je spieren? Kijk dan eens na of je wellicht een voedingsstof mist of tekort komt. Of wellicht ben je wel allergisch voor iets in je voeding? Deze maan zullen de antwoorden je in ieder geval wat gemakkelijker toekomen.

Wat betreft slaapritme, dat is zoals ik aangaf heel belangrijk. Zorg dat je netjes 8 uurtjes pakt ‘s nachts, maar als je te laat in slaap valt, slaap dan niet bij tot 8 uur. Het op tijd opstaan is nog iets belangrijker. Ik denk dat dat het best is voor je lichaam en ook emoties.

Wat herkende jij van de volle supermaan van 1 augustus in jezelf?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle supermaan van 1 augustus in leeuw!”