Niet kunnen slapen en wakker worden gemaakt door geesten

niet kunnen slapen

Je kent het misschien wel. Slaap je eindelijk, word je door een beweging uit jezelf of van buiten jezelf wakker gemaakt. Sommigen zijn zelfs bang om naar bed te gaan ‘s nachts of zien er echt tegenop. Niet kunnen slapen is zoveel breder dan we denken. Natuurlijk kan er altijd iets zijn in bloedwaardes waardoor slapen onrustig gaat. Of is er iets met onze prikkelverwerking waardoor je weer kunt denken aan ADHD. Er speelt mogelijk iets met medicatie waardoor ons lichaam anders voelt. Of we piekeren en verwerken iets. Hebben last van geluiden om ons heen. Maar wist je dat er ook een hele wereld van spirituele redenen is dat zorgt dat mensen hun nachtrust niet kunnen pakken?

Heb je namelijk wel eens gedacht aan geesten die ons aanraken? Dingen uit vorige levens die ons wakker houden? Energiekoorden die ons uit onze slaap houden omdat we hiermee anderen te snel voelen? Die kunnen ons allemaal beïnvloeden.

Maar wat maakt nou dat de 1 met diezelfde blokkades er slecht van slaapt en de ander er juist hele andere problemen door ervaart, zoals onzeker voelen of keelpijn hebben? Want de 3 lukrake voorbeelden hierboven kan ons niet pakken op letterlijk alles. Daar zit een lichaam en een eigen wil tussen om je ertegen te beschermen. Dat heeft allemaal te maken met levenslessen en kwetsbaarheid.

Ons systeem in de nacht

Als het nacht is, dan voelen sommige mensen zich kwetsbaarder. Dat ligt helemaal aan wat ze vroeger hebben meegemaakt of van huis uit hebben meegekregen. De 1 is bang voor inbrekers om bepaalde redenen. De ander hoort teveel waardoor hij snel wakker wordt ‘s nachts. Weer een ander is bang voor enge dromen. Als je op een manier kwetsbaar bent voor het slapen, dan is dit eigenlijk al een levensles. En dat houdt dan in dat blokkades je heel makkelijk op je slaap pakken. Dat klinkt heel oneerlijk en dat is het ook. En andere mensen hebben zo’n zelfde levensles op een ander heel vervelend gebied waar jij gelukkig nooit last van hebt.

Hooggevoelige mensen, mensen die dus gevoelig zijn voor prikkels en snel last hebben van hoe anderen zich voelen, hebben daarnaast ook sneller kans op slechter slapen. Om hele logische redenen. Zij nemen meer op van anderen. Een prikkel is namelijk alles dat is: van een vallende regendruppel tot het verdriet van je partner. Dat heeft een verhoogde kans op slaapproblemen. Want in de nacht is het stil. Zijn er minder logische prikkels. En dan voel je de raardere en onzichtbare prikkels sneller, zoals het verdriet van iemand. Dat houdt je wakker.

In principe zijn er dus best veel mensen met slaapproblemen. Maar nogmaals: ook keelpijn kan bijvoorbeeld een harde les zijn. Als jij moeite hebt met jezelf uiten, je familie ook, vaak ondergeschreeuwd of ondergesneeuwd bent, dan slaat alles dat je meemaakt gewoon snel op je keel. Het is een beetje hetzelfde als het niet kunnen slapen: het is maar waar je gevoelig voor bent.

Spirituele redenen van niet kunnen slapen

Wat zijn nu alle spirituele redenen van een slechte nachtrust op een rijtje?

-De prikkels en de stilte in de nacht dus zoals ik hierboven beschreef;

-Je kunt ook mee hebben gemaakt in vorige levens, zoals dat je nooit kon slapen vanwege slavernij o.i.d. wat nu resulteert in slecht slapen;

Je kunt niet slapen omdat iemand anders niet kan slapen. En dan heb ik het niet over wakker gehouden worden door een baby. Maar als je heel gevoelig bent en iemand die jou dierbaar is slaapt slecht, kun jij dit zomaar overnemen als jou eigen slechte slapen. Dit kun je overigens vaak meten door als je diegene niet hebt gezien die dag, te kijken of je dan beter slaapt ‘s nachts. In dit geval heb je namelijk last van energiekoorden. Je neemt dan iets van een ander over. Dit kan ook gepieker zijn of medische redenen waarom zij niet slapen. En als je al kwetsbaar bent op je slaap, komt zo’n energiekoord harder binnen. Daarbij blijf je natuurlijk hangen in vicieuze cirkels: hoe vermoeider je bent, hoe sneller energetische verbinding binnenkomen. En in de nacht komen ze al harder binnen;

-Mensen hebben ook last van zwarte magie. Dat is een soort heel heftig energiekoord. Afhankelijk van het doel van die magie of jouw kwetsbaarheid, kun je daardoor ook insomnia hebben;

-Tot slot kun je last hebben van geesten, ongewenst of gewenste geesten die je wakker houden omdat je ze voelt of omdat ze je aanraken. Soms maken ze je steeds zelfs op hetzelfde tijdstip wakker!

Slapeloosheid door geesten

Er bestaan grofweg 3 soorten geesten. Lieve geesten zoals gidsen, fijne overledenen en engelen. Verwarde mensen die hebben geleefd. En gemene geesten of geesten ‘zonder ziel’ ofwel mensen die nooit hebben geleefd die nu een geest zijn. Alle 3 kunnen ze je wakker houden. Laten we bij de makkelijkste groep uitleggen beginnen: gemene geesten.

Foute geesten of voodoo dat vermomd wordt als een enge geest, kan natuurlijk iemand wakker houden ‘s nachts. Ze kunnen je aanraken en sommigen vertellen juist dat ze zelfs verkracht worden door geesten. Dat is vreselijk. En komt heel vaak voor. Je kunt een foute geest krijgen als een gemeen iemand dit naar je stuurt. Bijvoorbeeld uit wraak of jaloezie. Soms volgen ze je heel de dag, soms blijven ze alleen binnenshuis. Dat ligt aan welke soort voodoo er gebruikt is.

Maar je kunt ook foute spoken tegenkomen in vakantiehuizen bijvoorbeeld of op een begraafplaats. Vaak zijn dit mensen die gewoon hebben geleefd en nu niet snappen dat ze overleden zijn of er heel boos over zijn. Zij kunnen ook aanhechten. Dit noem je eerder een auralifter, al zou je de groep hierboven ook zo kunnen noemen. Immers kunnen ze net zo voelen als die groep hierboven. Toch is er verschil in het weghalen hiervan en het begrijpen ook. De eerste groep zijn vaak geen overleden mensen en deze groep wel.

De laatste groep zijn lieve overledenen en begeleiders. Ze zouden niet mogen zorgen dat jij of je gezin niet kunnen slapen. Toch kan het zijn dat ze met iets zitten waardoor je ze wel vóelt. Ook dit is een energiekoord, maar dan mensen die je dus niet bewust kent of al overleden zijn.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “Niet kunnen slapen en wakker worden gemaakt door geesten

  1. Lily says:

    Cela fait 4 ans que je ne dors plus je le reveille chaque nuit à la même heure . Je ne dors pas plus que 3h par nuit. Souvent vers 3h30 ou 4h du matin j’ai les yeux ouverts. Peu importe l’heure à laquelle je m’endors je ne dépasse pas les 3h de sommeil. Je ne comprends toujours pas . Merci

    • Desiree says:

      Salut! Quelle horreur de lire ça. On a l’impression de souffrir de toutes sortes d’énergies, mais aussi d’une carence en vitamines. Y a-t-il quelque chose que je puisse faire pour vous ? Souhaitez-vous aider à regarder, par exemple ? Cordialement, Desiree

LEAVE A COMMENT