De volle supermaan van 31 augustus!

De volle supermaan van 31 augustus 2023

De volle supermaan van 31 augustus staat alweer voor de deur! Ditmaal in het teken van maagd, waar je trouwens de huidige horoscoop voor alle sterrenbeelden over ook meteen hier kunt lezen. Tijdens de vorige volle supermaan ervaarden we een soepeler lichaam, helderziende waarnemingen en ontlading…. Dat hield in dat we sneller schimmen konden zien of mooie dromen mochten meemaken. Wellicht heb je zelfs gemerkt dat je voorhoofd kriebelde; je derde oog. Daarnaast gingen ontlading en een fijner lichaam natuurlijk hand in hand, al kwam er wel veel vermoeidheid bij kijken.

Déze volle maan, wederom een supermaan, houdt het ontladen weer flink aan. Echter ditmaal zul je merken dat je soepele lichaam even moet inleveren en dat je wat pijnklachten kunt verwachten. Het is in ieder geval voor een goed doel: een periode van zwaarte afsluiten. Het staat namelijk helemaal in het teken van loslaten! Maar helaas houdt dat in dat we dan even door de zure appel heen moeten bijten! Wil je meer weten over de komende maan? Lees dan snel verder!

De volle supermaan van 31 augustus

Tijdens deze maan komt er veel zwaarte van de aflopen tijd bij elkaar. Je rondt van alles tegelijk af. Je kunt denken aan voor de hand liggende dingen zoals je baan, maar ook aan lastigere dingen. Denk aan een moeilijk familieprobleem, een therapie of een vervelende vriendschap. Je zult in ieder geval merken dat gemoederen helaas soms hoog zullen oplopen en dat je het vaak gewoon even niet meer weet.  Je vraagt je af waarom het niet rustiger aan kan. Laat die emoties er maar lekker zijn. Je kunt ze namelijk niet opruimen of oplossen als je ze niet aangaat. Denk maar aan een gebroken been hebben. Je wil niet dat iemand eraan zit, maar als er niet door een arts naar gekeken wordt, blijft het gebroken.

Verder zul je merken dat je ook meer loslaat. Door alle wirwar van emoties, merk je dat dingen waar je vorige maand nog mee zat, nu helemaal niet zo belangrijk meer lijken. Dat is precies waar deze supermanen voor zijn geweest: ze helpen je prioriteiten stellen. Soms kun je dat alleen leren als je het gevoel krijgt dat je gepusht wordt. Gelukkig staat er veel moois tegenover! Je zult inzien hoeveel tijd je namelijk gaat besparen met al je nieuwe plannen en afrondingen. Dat wordt echt heel fijn en rustig! Daarnaast ga je merken dat ook andere vreemde dingen opeens opklaren, zoals je huid of de frisheid in je gezicht of dat simpelweg je haar gezonder is. Dat is gewoon genieten. Én bevestiging van dat je het goed doet.

Pijnklachten

Wat lastig, maar ook logisch is, is dat er pijnklachten komen kijken tijdens het loslaten. Gelukkig was dat bij de vorige volle maan die ook in het teken stond van loslaten niet zo! Maar nu wel, en dat voelt tegenstrijdig. Soms gaat loslaten inderdaad met pijn weghalen gepaard en soms met juist pijn doen. Denk maar aan een tripje aan de fysio. Soms voelt het in 1 keer beter, maar soms heb je eerst flink spierpijn voor het beter wordt.

Pijnklachten zijn er echter ook niet voor niets. Ze hebben vrijwel altijd een betekenis. Ze staan ergens voor en zijn een symbool. Je onderbewustzijn wil je dingen vertellen. Deze maan moet je dus zaken gaan leren en begrijpen. Zo staat een keel bijvoorbeeld voor jezelf (niet) uiten of iemand die je de mond snoert. Het is altijd logisch en ergens aan te verbinden. Zo staat nekpijn voor iemand die in je nek hijgt en blaasproblemen bijvoorbeeld voor niet teveel van huis weggaan en bij jezelf leren stilstaan. Hoe sneller je dit doorhebt, hoe sneller je pijn verdwijnt. En het feit dat het opeens pijn doet, betekent ook dat je echt iets achter je gaat laten.

Alles heftiger

Tijdens deze periode heb ik maar 1 tip en dat is: patronen. Onderzoek wanneer je je op een bepaalde manier voelt en ga na of dat vaker zo is. Is het altijd op werk dat je ergens pijn hebt? Of altijd bij een vriendin dat je opeens moet hoesten? Of iemands huis? Laat dat je antwoord zijn. Soms kun je echt een klacht krijgen van een plek of persoon. Dat hoeft trouwens niet negatief te zijn. Soms neem je iemands zwaarte gewoon over omdat je heldervoelend bent. Dit is een enorme last, maar eigenlijk je gave. Ga maar na: als je precies kunt voelen waar iemand pijn heeft, ben jij niet de beste persoon om diegene daar dan vanaf te hepen? Het heeft allemaal te maken met je zielenmissie. Alleen betekent pijn weghalen niet per se een fysio zijn of de zorg ingaan, je kunt ook denken aan mentale pijn.

Daarnaast merken we deze maan dat we echt alleen willen doen waar we zélf zin in hebben. Ga dus niet teveel naar verplichtingen, want dan ben je de gehele periode erg geïrriteerd. Loslaten moet simpelweg soms alleen gebeuren of met exact het juiste gezelschap.

Wat heb jij al gemerkt van de volle supermaan van 31 augustus?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle supermaan van 31 augustus!”