Het engelgetal 13, 1313 en 13:13

het engelgetal 13

Dit keer bespreken we het engelgetal 13! Eerder hebben we al gesproken over engelengetallen en wat die over in het algemeen inhouden. Vandaag gaan we in op de specifieke combinatie van 2 dubbele getallen: de 1 en de 3. Engelengetallen, ook wel meestergetallen genoemd, betekent het veelvoudig zien van dubbele getallen of cijfercombinaties. Terugkerend dus. Dit houdt in dat je vaak 2 of zelfs tot en met 4 dezelfde getallen achter elkaar ziet, zoals op de klok, waar 13:13 natuurlijk wel wat van afwijkt. Mensen denken bij engelen getallen dus eerder aan 444 op kentekens of 1:11 op de klok. verkeersborden of in de mobiel. Velen geloven erin dat dezelfde getallen hulp betekent van het universum, de engelen, gidsen of overledene: maar 1313 is ook een engel getal! Een dubbele. Veel specifieker.

Alles over meestergetallen en engelengetallen

Het is vaak door het universum of gene zijde dat meestergetallen worden getoond. Vaak als bewustwording, richtlijn of waarschuwing. Bij bewustwording kun je denken aan een overledene die wil dat je snapt dat hij er is of meer verdiepen in het spirituele. Richtlijn zijn simpelweg hulp voor volgende stappen in het leven. Waarschuwingen gaan vaak om het verleden of heden en dan om mensen of situaties. Je kunt niet alles beïnvloeden als je het getal ziet. Soms moet je het gewoon weten. Dat is ook iets wat je gevoel zal vertellen aan je.

Mensen die veelvoudig 1313 zoeken nog niet zo snel iets achter het getal. Dat wordt vaker gedaan bij bijvoorbeeld 333 zien. Toch is dit ook een herhaling van een getal en daarom ook een engelengetal. Maar soms komt het niet altijd uit je 1313 te laten zien en wordt er 1 keer 13 laten zien. Laten we daarom 13 snel onder de loep nemen!

Niet iedereen ziet trouwens zijn hele leven lang op hetzelfde tempo engelengetallen. Soms verdwijnen ze als je iets hebt begrepen. Dat is dan een hele fijne check voor jezelf!

Het engelgetal 13

13:13, bijvoorbeeld op de klok afgerond kwart over één, zie ik persoonlijk als een mengeling van 2 getallen. Dit bevat de 1, 3, maar ook de 4, opgeteld. In het eerder artikel over de betekenissen van de individuele getallen heb ik beschreven dat 1 staat voor start en nieuwe richting, 3 voor driehoek en 4 voor gezin. Als je hem zo bekijkt: welke start gaat je gezin maken? Je kunt makkelijk denken aan gezinsuitbreiding, maar je kunt ook denken aan een familiebedrijf beginnen, het familiebedrijf overdragen, verhuizen met het gezin of scheiding. Daarnaast kan 13:13 staan voor iets in de toekomst, maar ook in het verleden wat nog begrepen mag worden. Je hoeft dus niet altijd iets te moeten met een engelgetal. Een kleine tip is wel dat het staat voor nieuws, dus meestal ligt dit teken dan niet in het verleden.

Dit kan 1313 nog meer betekenen:

-Onderdrukte oudergevoelens onderzoeken;

-Je bent dichtbij een oplossing, laat niet te snel los;

-Keuzes durven maken betreft vriendschap en relaties;

-Langlopende en energievretende vraagstukken uitpluizen en dan met name de stukken over mensen die jij liefhebt of jou liefhebben;

-Driehoeksverhoudingen uitpluizen;

-Familiaire banden en gebeurtenissen natrekken.

Samengevat veel nieuws binnen het gezin.

Als je eenmaal begonnen bent met de verandering of wanneer het echt heeft geklikt, zul je ook merken dat de engelengetallen verminderen.

Vindplaatsen van engelengetallen

Engelengetallen kunnen op meer plekken gevonden worden dan je misschien denkt. Laten we de plekken eens doornemen. De plek herkennen is belangrijk omdat dat soms ook iets vertelt over de boodschap van 13. Ze op je klok steeds zien betekent wellicht dat je een dief bent van je eigen tijd, om maar een voorbeeld te noemen. Het geeft je extra richtlijnen:

-Het getal 13 kun je vinden in het verkeer op kentekens of verkeersborden;

-Uiteraard kun je ze vinden op je mobiel of klok of tijdstip van een mail;

-In dromen of anderen die over 1313 praten;

-Je kunt ze vinden in verjaardagen van mensen of jezelf of een sterfdag, wat in het laatste geval dan vaak inhoudt dat een overledene contact zoekt;

-Het kan voor iets heel cryptisch staan zoals je 13e maand salaris;

-Tenslotte kan het engelgetal 13 ook letterlijk staan voor ongeluk. Dan is de vraag: is er een ongeluk gebeurd dat je hebt verwaarloosd? Gaat er iets gebeuren met jou of iemand anders? Of voel je je ongelukkig?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Het engelgetal 13, 1313 en 13:13”