Het engel getal 15, 1515 en 15:15

het engel getal 15

Laten we het uitgebreid hebben over het engel getal 15! Hier kun je trouwens ook meer vinden over engelengetallen en wat die over in het algemeen betekenen. Vandaag nummer 15 en ook de combinatie van de 2 getallen: de 1 en de 5. Een engelgetal, ook wel meestergetal genoemd, houdt in dat iets een dubbel getal is of uiteraard een cijfercombinatie. Het belangrijkste is dat het steeds terugkeert, je wordt er steeds op gewezen. Je ziet dan steeds hetzelfde getal achter elkaar op de klok of op kentekens of bonnetjes. 1515 lijkt dan wel een uitzondering. Herhaalt, maar is een combinatie en geen herhalend enkel getal. Toch is dit ook een meestergetal. Ben jij dus iemand die steeds 15:15 ziet? Laten we snel kijken wat het betekent!

Wat zijn engelengetallen?

Er zijn eigenlijk best veel definities voor engelengetallen. Ik ga ze daarom even met je doornemen. Laten we beginnen met: hoe zien ze eruit en waar vind je ze. Engelengetallen, met een duidelijke reden ook wel dubbele getallen genoemd, zijn simpelweg herhalende getallen. Vaak in combinaties van 3, omdat dat dan ook weer staat voor heilig getal. Omdat het als heilig wordt beschouwd, wordt het daarom ook wel meestergetal genoemd als synoniem. Denk dus bijvoorbeeld aan 222. Op de klok, 8 voor half 3, op kentekens, op bonnetjes, een tijdstip dat je een mail hebt gekregen, een adres, een datum of een verjaardag. Dat zijn veelal de vindplaatsen. Maar wat willen ze precies zeggen?

Dat lígt er helemaal aan. Ten eerste ligt het aan wat je erbij voelt. Is het eerste dat in je opkomt het feit dat je ze alleen maar in het verkeer ziet? Dan wil het wellicht iets zeggen over je rijvaardigheid of de plekken waar je naartoe gaat. Is het vooral juist op de klok, dan is het vaak een seintje van bewustwording. Dan duidt het eerder op aandacht vestigen op het spirituele, willen je gidsen iets zeggen? Of is er iets gebeurd in februari 2022, 22 februari, etc.? Of iemand jarig? Dan ligt daar een antwoord.

Mensen die veelvoudig 1515 zien, zoeken nog niet zo snel iets achter het getal. Dat wordt vaker gedaan bij drie of meer dezelfde getallen zien. Toch is dit ook een herhaling van een getal en daarom tevens een engelengetal. Maar soms komt het 1515 jou laten zien niet goed uit omdat je bijvoorbeeld altijd druk bezig bent om 15:15 en wordt er slechts één keer 15 laten zien, in plaats van 1515. Laten we daarom 15 én 1515 snel onder de loep nemen!

Niet iedereen ziet trouwens zijn hele leven lang op hetzelfde tempo engelengetallen. Soms verdwijnen ze als je iets hebt begrepen. Dat is dan een hele fijne check voor jezelf!

Het engel getal 15

15:15, bijvoorbeeld op de klok afgerond kwart over 3, zie ik persoonlijk als een mengeling van 2 getallen. Dit bevat de 1, 5, maar ook de 6, opgeteld. In het eerder artikel over de betekenissen van de individuele getallen heb ik beschreven dat 1 staat voor start en nieuwe richting, 5 voor balans en 6 voor kinderen. Als je hem zo bekijkt, kun je bijvoorbeeld jezelf afvragen: wat gaat de start omtrent kinderen betekenen voor jouw balans? Je kunt makkelijk denken aan gezinsuitbreiding, maar je kunt ook denken aan werken met kinderen of jouw zoon of dochter dat uit balans is. Daarnaast kan 15:15 staan voor iets in de toekomst, maar ook in het verleden wat nog begrepen mag worden. Je hoeft dus niet altijd iets te moeten met een engelgetal.

Een kleine tip is wel dat door het getal 1, het getal 15 en 1515 vaak staat voor nieuws, dus meestal ligt dit teken dan niet in het verleden. Een andere tip is vast zaken uitsluiten: is 1515 een datum? Wat is er toen gebeurd? Of heb je iets gepland op die datum?

Dit kan 1515 nog meer betekenen:

-Je wordt attent gemaakt dat nu het moment is om door te pakken;

-Vraag je rustig af: ben je in balans of toch niet?;

-Hoe is het met de welzijn van kinderen om je heen op werk of thuis?;

-Ben je lange tijd niets nieuws begonnen en heb je niets nieuw ondernomen?;

-Hoe is het met je normen en waarden?;

-Loop je tegen een burn-out aan (vermoedelijk veroorzaakt door een ritme thuis)?

Samengevat veel binnen het gezin.

Als je eenmaal begonnen bent met de verandering of wanneer het echt heeft geklikt, zul je ook merken dat de engelengetallen verminderen.

Moet je altijd iets doen met een engel getal?

De vraag is vervolgens wat je moet doen met de engelengetallen. Móet je onderzoek doen? Of mag het? Laat die vraag maar beantwoord worden door het universum: blijven ze het steeds herhalen of ebt het weg? De vraag is vervolgens: hoe ver moet je denken en kijken? Die kun je het makkelijkst beantwoorden door: hoe moeilijk of heftig voelt het? Als je het gewoon waarneemt en er verder niet veel bij voelt, dan is het gewoon een leuk signaal. Voelt het zwaarder of voel je je er bijna door achtervolgd, dan is meer onderzoek doen fijn. Je kunt beginnen met datums, algemene betekenissen en/ of daarna bijhouden wánneer je die engelengetallen het meest ziet.

Als je het echt niet weet, kun je ook tekens vragen in dromen. Je kunt tevens ook héél anders denken: is 15 simpelweg je geluksgetal? Staat het dan misschien voor geluk?

Heb jij wel eens het engel getal 15 herhaaldelijk gezien?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Het engel getal 15, 1515 en 15:15”