De nieuwe maan van 15 september!

De nieuwe maan van 15 september 2023

De nieuwe maan in het sterrenbeeld maagd staat alweer voor de deur! Deze pakt door op de maan van vorige maand. Tijdens de nieuwe maan van 16 augustus ervaarden we vrijheid en spiritualiteit. Dat betekent dat we ons goed voelden en dat we open stonden voor allerlei spirituele ervaringen. Voor de één betekende dat het letterlijk zien van geesten. Voor de ander betekende het eerder subtielere zaken als temperatuurverschillen voelen of een deur die zomaar open ging. De hele periode was er in ieder geval om ons meer te laten wennen aan het bestaan van gene zijde, maar ook hoorde daarbij dieper in contact komen met jezelf. Tijdens de nieuwe maan van 15 september staan weer andere dingen centraal! Dat is namelijk helderziendheid!

Helderzien heeft veel vormen. Vooral centraal gaan staan: wazig zien en duizeligheid. Dit zijn namelijk ook vormen. Een gave heeft altijd negatieve kanten en gelukkig ook positieve. Ze hebben vaak hetzelfde doel: willen ontwikkelen. Als iemand echter te ver van zijn pad geraakt, wordt het geesten zien of veel dromen vervangen door negatieve signalen. Deze zijn er om je weer op je pad te krijgen; je je zielenmissie te laten vinden. Laten we snel alles doornemen!

De nieuwe maan van 15 september 2023

Deze maan staat helemaal in het teken van helderzien. Helderzien betekent niets anders dan een versterking hebben op je zicht, je ogen. Maar ook lasten aan je ogen kunnen duiden op helderzien. Dat zit als volgt: helderzien begint al bij hoe je je leven leeft en inricht. Wat heb je nodig? Heb je antennes nodig omdat je je in gevaar bevindt? Dan krijg je te maken met heldervoelen. Werk je veel met mensen? Dan is helderzien handig. Houd je van analytische dingen, dan komt eerder helderweten kijken. Heb je dus al veel interesse in mensen of leun en steun je erg op je intuïtie, dan ben je al gauw helderziend. Als je dat bent, kun je veel dingen ontwikkelen: dromen sturen, foto lezen en zelfs geesten en aura’s zien. Dit zijn dan de positieve kanten. Maar zoals ik zei, wordt helderzien soms ook lastiger of pijnlijker.

Als je je leven namelijk leeft door constant je intuïtie te negeren of niet durft te veranderen, dan wil het helderzien meer van je. Eigenlijk wil jij meer van jezelf. Je intuïtie wil tot zijn recht komen. Dan wordt hij eerst even negatiever en geeft het de hoofdpijn en het wazige zien. Hij wil dan dat je dingen inziet. Doe je dat, dan gaan klachten ook opeens weg. Hoe vaak heb je wel niet gehoord dat mensen ontslag namen bij hun baan en dat opeens enkele gezondheidsklachten als sneeuw voor de zon verdwenen? Exact. Ze moesten weg bij hun baan en hun intuïtie vertelde dat. Wat ik dus eigenlijk ook aan je vertel, is dat sommige klachten in je lichaam puur te maken hebben met de keuzes die je (niet) maakt. Dat is alles.

Voor symptomen van gaven

Een gave heeft vaak al veel eerder symptomen, nog voordat je intuïtie positieve of negatieve signalen geeft. Ik zal ze vertellen, wellicht dat je er wat bij jezelf herkent! Helderzien heeft als voor symptomen dromen, brildrager zijn, een kriebeling voelen bij je derde oog op je voorhoofd en heel goed zijn in taal of heel veel moeite hebben met taal. Heb je dit, dan is geesten en aura’s zien niet ver weg! Als vergelijking geef ik helderruiken. Hier zijn de voor symptomen snel verkouden zijn, meteen weten wanneer iets bedorven is, een piep in je neus hebben, etc.. Heb je dit, dan is ruiken wanneer een overledene in de buurt is niet ver weg!

Maar wat moet je eigenlijk doen met een gave? Het antwoord is: simpelweg wat je ermee wil. Je hoeft geen readings te doen of je met geesten bezig te houden als je helderziend bent. Je kunt elk beroep doen dat je leuk vindt en je helderziendheid komt er vanzelf tot zijn recht. Als je een talent voor iets hebt, mag je dat gewoon voor jezelf houden als je dat wil. En je zet een gave ook meer in dan je denkt! Al si het bij de kortste rij bij de kassa voelen in de supermarkt.

Handvatten voor de maan

Wanneer je wazig ziet, is het belangrijk na te gaan wat je  op dat moment aan het doen bent. Ben je alleen? Wat probeert je gave je te vertellen wat je eigenlijk negeert? Of ben je juist samen? Wat wil het zeggen over de ander? Ziet diegene jou niet of is de intuïtie van de persoon geblokkeerd?

Wanneer je duizelig bent heb je te maken met een overdosis aan energieën op dat moment. Het is dan fijn om na te gaan hoe je ‘s ochtends even meer kan afschermen. Soms is je gids hulp vragen al genoeg. Maar ga wederom na met wie je bent en wat je aan het doen bent op dat moment. Zit er een rode draad?

Wat voel jij al van de nieuwe maan van 15 september?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De nieuwe maan van 15 september!”