De horoscoop per sterrenbeeld van 23 september 2023!

De horoscoop per sterrenbeeld van 23 september 2023

We gaan al bijna naar het nieuwe sterrenbeeld weegschaal! Daarom kun je nu lezen hoe jouw komende 30 dagen eruit gaan zien in de horoscoop per sterrenbeeld van 23 september 2023! Natuurlijk is wel iedereen anders. Soms herken je iets meer, soms wat minder. De adviezen zijn zo gemaakt dat ze passen op hoe de energie voor de meeste van jullie nu liggen, per sterrenbeeld. De voorspellingen bestaan vooral uit lieve tips en je alleen maar fijner gaan voelen.

Trouwens, lees ook vast de Chinese horoscoop voor het komende jaar!

Uitgelicht! Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Jij bent ook weer bijna jarig! Deze maand ga je vooral merken dat je lekker in je vel zit. Je kleding zit goed en je voelt je blijer met je uiterlijk dan gewoonlijk. Ik hoop dat dit zo blijft. Daarnaast kun je deze maand wat financiële tegenslag verwachten. Maar… dat hoeft niet! Wees gewoon alert, want als je dat niet bent rijd je bijvoorbeeld een boete of let je niet op je bonnetje bij de supermarkt. Het komt allemaal omdat je een beetje onrustig bent. Je hebt plannen en spanningen. Je kracht deze maand is lekker veel zin hebben in beweging. De valkuil is deze 30 dagen dat je wat voorovergebogen zit.

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop per sterrenbeeld van 23 september 2023:

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je merkt dat je je wat sneller verveelt. Je hebt alles zo onder controle eindelijk, dat je opeens niet weet wat je moet met je. Tijd om iets te leren of doen dus dat je uitdaagt! Verwacht niet dat iedereen met jou meedoet echter, niet iedereen is nog op dat level van ontspanning. Jouw kracht deze maand is goede en gezonde trek hebben. Jouw valkuil is soms vergeten te eten en dan teveel in één keer eten.

instagram

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou komt een maand waarin je merkt dat je je heel creatief voelt. Je merkt dat je constant maar aan de slag wil en je hyperfocus erop los wil laten. Plan dat maar in, je hoeft deze maand niet te doen wat je standaard doet. Je kracht deze maand is de dieren beter begrijpen en echt connectie met ze voelen. Je valkuil is dat je je soms wat opgesloten voelt in je eigen huis.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je merkt dat je eigenlijk wel sport en beweging mist. Is het niet tijd om eens goed te luisteren naar wat je drijft, wat je kind droom was en wat je lichaam nodig heeft? Jouw kracht deze maand is gewoon glimlachend rondlopen. Je valkuil is tenslotte de planten vergeten water te geven en andere kleine dingen vergeten.

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Voor jou komt de komende maand niet zoveel actie. Dat heb je de laatste tijd juist veel gehad. Dus je zult je wel afvragen waarom de tijd zo langzaam gaat. Probeer juist maar leuke dingen te doen met die tijd! Ook in de liefde komt het je aanwaaien. Jouw kracht deze maand is dat je goed water drinkt en voor jezelf zorgt. Je valkuil is wat nekpijn hebben.

Vissen: 20 februari- 20 maart

Hoi vissen! De komende 30 dagen zul je merken dat je zin hebt in klusjes en taken die je veel plezier en voldoening geven. Het is dus niet erg om nee te zeggen op je vaste klussen en ja tegen iets dat gewoonweg leuk is. Die is extra aanwezig deze maand, en dan vooral de verstopte kant ervan. Jouw kracht deze maand is je vrij voelen en je zonder lasten van anderen voelen. Jouw valkuil is je schuldig voelen naar mensen die problemen hebben.

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je merkt dat je jezelf de hele tijd verspreekt of de verkeerde dingen opschrijft. Dat heet eigenlijk automatisch schrift en dat is dus niet ‘fout’. Hoe meer je dat loslaat, hoe meer plezier je erdoor kunt beleven. Je staat namelijk erg in contact met gene zijde. Jouw kracht deze tijd is goed kunnen analyseren. Je valkuil is het snel warm of snel koud hebben.

Doe ook eens de gratis introductiecursus hsp!

hooggevoeligheid introductie

 

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je merkt dat je van alles tegelijk wil doen. Je signaleert opeens van alles dat moet gebeuren en je ook heel veel gaat opleveren. Probeer met iets te beginnen dat als een korte taak voelt. Jouw kracht deze maand is een goed gevoel voor mode hebben. Je hebt opeens leuke, creatieve ideeën. De valkuil deze maand is tenslotte steeds pulken aan je kleding of gezicht.

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen merk je dat je lichaam gewoon opvalt. Je hebt sneller jeuk of een klein pijntje of. Je bent gewoon heel erg gevoelig voor energie deze maand; extra hooggevoelig. Op zich is het niet verkeerd om drukke ruimtes eventjes te vermijden. De kracht deze maand is diep slapen. Tenslotte is je valkuil dat je je huishouden eventjes wat meer verwaarloost.

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het met je? Deze maand draait het bij jou om letten op je ademhaling en loslaten. Je gaat merken dat je veel moet zuchten en dat sommige zaken even zwaar zijn voor jou. Daarnaast ben je gewoon heel gevoelig deze periode en voel je je gauw uit balans. Geen zorgen, het lijkt 1 stapje terug en het is voor 2 stappen vooruit. Je kracht deze maand is door de pijn heen bijten en voor jezelf opkomen. Je valkuil is tenslotte dat je heel erg weerstand hebt tegen dingen die niet leuk zijn, maar wel moeten gebeuren.

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand aan waarin je veel zucht en dagdroomt. Dat is helemaal goed. Je bent aan het ontladen en je hebt grote zelfreflectie en evaluatiemomenten deze maand. Soms voelt het wel alsof het nooit eindigt, maar je komt er echt sterker uit! Je kracht deze maand is erg bewust zijn van wat goed gaat en wat je hebt. Je valkuil is onvoorzichtig zijn en dingen per ongeluk stuk maken.

En tenslotte de laatste van de horoscoop per sterrenbeeld van 23 september 2023:

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Hoe was jouw verjaardag? Voor jou komt een maand waarin je merkt dat je er helemaal bovenop zit. Waarop dan precies? Voornamelijk werk en je geluksgevoel. Dat heeft veel energie gekost, echt heel knap! Als je dat nou eens weer kwijtraakt, dat gevoel, probeer dan te achterhalen door wie of wat dat komt, want dan is het echt een signaal. Je kracht deze maand is gezond eten. Je valkuil is in een verkeerde houding zitten.

Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld van 23 september 2023! Wat herkende jij?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld van 23 september 2023!”