Met welke spirituele gave ben jij geboren? Test het uit!

spirituele gave geboren

Vandaag bespreken we met welke spirituele gave jij bent geboren! We gaan een fijne test doen. Ik geloof er namelijk in dat letterlijk iedereen een gave heeft. Dat is niet omdat ik je een goed of belangrijk gevoel wil geven, maar omdat het zo ís. Sommige mensen merken dit alleen gewoon niet op. Dit heeft grofweg drie redenen:

-Mensen verwachten van de gave iets totaal anders. En zien daardoor hun eigen versterkte zintuig niet. Ze zien films en willen op precies dezelfde manier hun gave laten werken. Zij willen ook zo goed voorspellen op welk huisnummer iemand woont! Maar een gave is meer dan dat;

Sommigen willen graag een gave, maar op een hele specifieke manier. Bijvoorbeeld: geesten zien. Maar als jouw gave niet zozeer helderzien is, dan kan het flink tegenvallen. Je kunt zeker geesten waarnemen, maar het komt anders dan je denkt. Misschien is jouw hoofdgave helderruiken en denk je simpelweg dat geuren ruiken niets bijzonders is;

-Daardoor komen we aan bij punt drie: je bent allang met je gave verweven. Om het vorige voorbeeld aan te houden: je ruikt geuren maar hebt nooit stilgestaan bij het feit dat niet iedereen die ruikt en hebt dat nooit gevraagd in je omgeving. Maar misschien zijn die geuren wel de geesten waar je zo naar verlangt contact mee te kunnen hebben! Sta dus iets meer stil bij dingen die voor jou normaal lijken, maar je anderen toch zelden over hoort.

We beginnen meteen met de paranormale gave test!

Hoe werkt het? Tel vooral niet al je ja’s en nee’s. Schrijf echt even op een lijstje voor jezelf op op wélke antwoorden je ja en nee hebt! Dat is handig voor de uitslag. De test is gericht op subtiele signalen, klachtgerichte en bijzondere signalen. Maak hem zo eerlijk mogelijk.

Droom je veel?
Voel je opeens temperatuurverschillen?
Kun je goed muziek of stemmen van elkaar onderscheiden?
Merk je dat je soms zoekt naar een geur ruiken?
Weet je dingen die je niet ‘kan weten’?
Stotter je soms wel eens?
Proef je gauw wat er mist in eten (zoals zout)?

Klachtgerichte vragen

De volgende vragen gaan over klachten. Klachten hebben vaak verband met een gave hebben. Het betekent dat de gave nog niet optimaal werkt, maar wel zít. Vul je klachten naar waarheid in, maar overdrijf niet. Schrijf alleen ja als iets je inderdaad is opgevallen.

Heb je snel hoofdpijn?
Heb je steeds ergens anders (pijn)klachten?
Ben je snel verkouden?
Ruik je gauw stank?
Pieker je veel?
Verspreek je je gauw of maak je schrijffouten?
Ben je gevoelig voor wie je eten bereid en hoe het voelt?

Bijzondere vragen

De volgende vragen zijn wat bijzonderder. Duidelijker. Welke vreemde dingen maak jij dus wel eens mee?

Zie je wel eens iets in je ooghoek bewegen?
Als een ander vertelt waar hij pijn heeft of verdrietig om is, voel jij dat dan ook?
Zeg je samen met iemand per ongeluk op hetzelfde moment iets?
Merk je op dat je een standaard geur ruikt bij iemand? En dan bedoel ik eigenlijk: juist als diegene ook belt of appt?
Doe je wel eens op intuïtie iets anders dan anders (denk aan een andere route naar huis nemen) en kom je er dan later achter waarom?
Geef je soms intuïtief het juiste antwoord?
Kun je niet goed tegen verhalen tijdens het eten?

De laatste testvragen zijn de volgende:

Heb je wel eens een geest gezien?
Voel je wel eens een aanraking terwijl er niemand is?
Hoor je wel eens stemmen of piepjes?
Ruik je wel eens plotse geuren die niemand anders ruikt?
Heb je wel eens een plotse gedachte over iemand die later ook helemaal juist blijkt, zoals dat diegene ontslag gaat nemen?
Merk je dat je bij sommige mensen een soort van geremd wordt als je met ze praat? Of dat je juist heel gemakkelijk met ze praat?
Vind je bepaalde dingen in je eten ‘zielig’? Zoals een kip of tomaat die bijna weg was gegooid?

De uitslag! Met welke spirituele gave ben jij geboren?

Maar hoe gaat de puntentelling nu? Dit is eigenlijk niet zozeer een test waarbij je bij een aantal punten ‘een gave blijkt te hebben’. Ik wilde het vandaag wat luxer aanpakken. Daarom ga ik je uitleggen hoe de test is gedaan! Dat vertel ik expres nu pas, anders ging je er mogelijk teveel op letten. Maar, als je wil: hoe meer ja’s je hebt, hoe meer paranormale gaven je hebt. Let wel: sommige klachten zijn natuurlijk ook deels medisch en aards, vergeet ze niet te behandelen.

Uitslag! Jij bent geboren met de gave:

Hoe werkt de uitslag? Zo: de vragen zijn gesorteerd op gave! Als volgt:

Elke eerste vraag, in dit voorbeeld: dromen, hoofdpijn, ooghoeken en geest gezien, valt onder helderzien. Heb je hier de meeste punten op of een gelijk aantal met één of meer andere vragen, dan is dit jouw grootste gave!

Elke tweede vraag is heldervoelen. Daarna volgt helderhoren, helderruiken, helderweten, helderspreken en helderproeven in die volgorde.

Waar scoorde jij de meeste punten op en met welke spirituele gave ben jij geboren? Vond je de test leuk? Doe ook de uitgebreide cursus over gaven!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Met welke spirituele gave ben jij geboren? Test het uit!”