Wazig zien en de paranormale oorzaken daarvan!

wazig zien en de paranormale

Vandaag bespreken we wazig zien en de paranormale oorzaken! Wist je dat wazig zicht vaak komt door helderziendheid dat net niet helemaal in balans is? Je kunt spirituele aanleg voor wazig zicht hebben. Leer er vandaag alles over!

Maar eerst: wat is wazig zicht. Een troebel zicht vermogen hebben betekent dat je ogen soms niet helemaal kunnen scherpstellen. Je ziet dan even dubbel, wazig of ziet zelfs vlekjes. Vaak wordt er hierbij gedacht aan oogafwijking en dat is ook zeker iets wat je niet moet negeren! Maar meestal zijn alle uitslagen goed en is er niets aan te doen. Dan komen we al snel naar energieën op de ogen uit. Hoe komen energieën op de ogen? Je hebt energie of prikkels op je ogen als je helderziend bent. Het betekent namelijk dat je meer kunt ontvangen met je zintuig zien. Dingen die met het blote oog niet te zien zijn. Jouw echte gave. Wazig zien is echter lastig en niet leuk, hoe kan dit dan een gave zijn?

Het paranormale achter wazig zien en meer

De grootste samenvatting van wazig zien is dat het een paranormale oorzaak heeft: helderzien. Eigenlijk gaat het stiekem nog een stapje terug: gewoon kijken, gewoon zien. Iedereen heeft zintuigen, van tast tot zien tot smaak. Met het ene zintuig heb je meer dan met de ander. En weer een ander, daar sta je gewoon niet zo bij stil. Als je wazig ziet, dan heb je blijkbaar een lichte aversie tegen jouw zintuig zien. Waarom?

Is het omdat je een bril draagt dat je niet zint omdat je gepest werd of omdat het niet lekker zit? Of heb je veel leed in de wereld gezien en kun je simpelweg niet meer? Wat is het dat je letterlijk zag, dat maakt dat je liever je ogen dicht doet?

Of is het omdat je naar droomt of bang bent voor schimmen dat je liever wenste dat je zintuig niet zo overgevoelig was?

Is het omdat je jezelf niet mooi vindt? En daar liever niet naar kijkt? Of zie je juist dat anderen veel naar je kijken? En wenste je van niet?

Wat het is ook waarom je wenst dat je minder zag, geeft al snel wazig zien. Natuurlijk zijn er meer mensen die liever iets niet willen zien, maar geen klachten hebben als wazig zien. Dat komt dan omdat daar hun voornaamste gave ook niet zit. Zij hebben bijvoorbeeld heldervoelen op nummer 1.

Daarbij: je kunt ook andere klachten dan het wazige zien hebben als je je helderziendheid negeert. Deze zijn hoofdpijn, droge ogen en scheelkijken.

Uiteraard kunnen oogproblemen ook medisch en erfelijk zijn en daarom wazig zicht geven, maar vaak zit er ook meteen een aversie op je zintuig gepaard. Dit houdt in dat je troebele zicht wel iets te verlichten valt.

Alles over helderzien

Maar hoe krijg je wazig zien dan om naar helderzien? Het antwoord is… 3 dingen:

Pak uiteraard bovengenoemde patronen en problemen aan. Hoe meer je het leven weer aan wil gaan en zeker met betrekking tot dingen onder ogen komen, hoe beter. Je weet dat je het goed doet als je wazige zicht minder wordt. Laat je niet tegenhouden door het feit dat je zicht door medische oorzaken komt. Er kan altijd verbetering te behalen zijn.

Een tweede antwoord is: het helderzien is er simpelweg al. Je droomt al veel of je ziet al kleuren of schimmen. Dat kan naast elkaar bestaan. Sterker nog. Soms is wazig zicht nodig. Hoe meer afgeleid je bewuste (aardse) ogen zien, hoe meer je onderbewuste (gave) ogen vrij spel hebben! Niet iedereen heeft het op deze manier, maar er komen er zeker voor! Dit is ook geheel de reden waarom we sneller geesten in spiegels zien. Spiegels zijn soms troebel of hebben vlekjes.

Tenslotte kan het zo zijn dat je helderzien eruit wil, maar dat lukt niet. Je onderbewuste vecht dan tegen het bewuste. Dit gevecht kun je voelen en merken op je ogen. Ook hier geldt: pak aan wat je niet onder ogen wil komen.

Helderzien oefenen

Als leed onder ogen komen of je intuïtie volgen te lastig is vanwege oud zeer, dan snap ik dat om eerlijk te zijn ook helemaal. Probeer op je eigen tempo wel naar de aanpak toe te werken, bijvoorbeeld door trauma aan te pakken. Dat is eventjes lastig en eng, maar niet zo lastig als vast blijven zitten. Maar je kan ook die last van je ogen op andere manieren aanpakken. Je kunt namelijk gaan leren spelen met je helderzien! Ik geef je een aantal leuke oefeningen.

Je kunt allereerst vragen om een droom. Gewoon alledaagse dingen. Vermoed je bijvoorbeeld dat je allergisch bent voor bepaalde soorten eten? Vraag het een tijdje elke avond voordat je gaat slapen. Een droom komt vanzelf tot je. Zeker als je helderziend bent. Door op deze manieren open te staan voor delen van je helderziendheid, vermindert de last op je ogen al een beetje!

Andere manieren zijn foto lezen. Ga samen zitten met iemand die je vertrouwt en vraag of diegene een foto heeft van iemand die jij niet kent. Probeer die gewoon te lezen. Wat vertellen je ogen je? Let op jeuk of andere sensaties aan je ogen en let ook op het beeld op de foto: wat gebeurt daar dat afwijkend is? Zo lees je de foto! Je vriend of vriendin kan dan vertellen in hoeverre hij je lezing kan plaatsen!

Welke paranormale oorzaken van wazig zien en de aanpak herken jij?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “Wazig zien en de paranormale oorzaken daarvan!

 1. Kim says:

  Een andere mogelijkheid is dat er iets of iemand letterlijk je wazig laat zien om te voorkomen dat je de waarheid ontdekt over een bepaalde situatie of probleem.
  Het wazig zien hoeft niet bij beide ogen tegelijk te zijn. Links staat over het algemeen voor de vrouwenkant en de rechter voor de mannenkant
  Zelf ervaarde ik veel wazig zien in het linkeroog, dit verdween nadat een groot familie geheim werd onthuld in de vrouwenlijn. De prikkels waren letterlijk bezig geweest om te voorkomen dat ik het helder kon zien.

  • Desiree says:

   Dat klopt helemaal! Dat is een mooie theorie zeg! Dank je wel voor het delen! Heerlijk dat je het hebt uitgevonden uiteindelijk!

LEAVE A COMMENT