De volle maan van 28 oktober 2023!

De volle maan van 28 oktober 2023

De volle maan van 28 oktober! Ditmaal in het teken van schorpioen. Hier kun je ook de actuele horoscoop lezen! Tijdens de vorige volle supermaan ervaarden we temperatuurverschillen, vermoeidheid en een droge mond. Het hield in dat we open stonden voor spirituele gewaarwordingen en door prikkels snel moe waren. Hierdoor was het belangrijk goed te drinken. Al met al een vermoeiende supermaan.

Déze volle maan ervaren we vaak keelpijn, stijve schouders en voorliefde voor de natuur! De eerste twee klachten komen vooral wederom door prikkels van anderen. Dat heet ook wel hooggevoeligheid. Het is ook een combinatie met wat het vervolgens doet met jou, waardoor je ook weer open staat voor klachten. Je onderbewuste gaat daarom ook een rol spelen deze maan. De affiniteit met de natuur is gewoon je heerlijke aanpak en aardingsmethode! Wil je meer weten over hoe je om kan gaan met de volle maan? Laten we snel verder lezen!

De volle maan van 28 oktober 2023

Tijdens deze volle maan staan we meer open dan normaal. Dit houdt in dat we prikkels van anderen voelen en niet alleen van anderen, maar ook van dingen, dieren, geesten en herinneringen. Dat is een hele hap! Daarom slaat dat erg op je keel. Waarom? Omdat al die prikkels van andere mensen en dingen zorgen dat er weinig ruimte is voor onszelf. Dit maakt dat we ons niet kunnen uiten of niet kunnen doen of zeggen wat we echt willen. Het is dit fenomeen waardoor je onderbewuste vervolgens om de hoek komt kijken. Deze is in staat om je klachten te geven en zo zal de keelpijn voor velen van ons ontstaan. Hoe je je ruimte inneemt is eigenlijk dit keer niet door visualisaties. Maar juist letterlijke dingen gaan doen. Spreek uit dat je ook iets wil zeggen. Of annuleer gewoon eens plannen als je het echt niet ziet zitten vandaag. Zo kom je voor jezelf op. Of ga de natuur in om bij te komen!

De natuur zal je tot rust doen komen. Omdat daar vooral rustige en lieve prikkels zijn, bestrijden die de drukke prikkels van iedereen om je heen. Dat is dus geweldig. Blijf niet teveel binnen zitten en maak een fijne wandeling of fietstocht. Je zult ook gewoon merken dat je zin hebt in het verzorgen van plantjes of een bos bloemen wil kopen. Dat is ook je onderbewuste die jou aanstuurt. En planten en de natuur willen ook nog wel eens negatieve energie voor je opvangen. Een plant leeft namelijk.

Schouders

De laatste tijd merk je sowieso veel druk op je. Druk van je werk, druk van mensen die iets van je verwachten. Het is net of er geen einde aan komt. Dat komt deze maan extra naar voren en wel op je schouders. De druk op je schouders en de reden waarom je met opgetrokken schouders en nekpijn zit, komt door al die verwachtingen. Als je deze verwachtingen niet zo goed mogelijk bijstelt of duidelijk maakt, blijft dit. Hieronder volgen mooie tips om jezelf de kracht te geven om nee te zeggen:

Stel eerst uit. Word je overvallen? Of voel je dat er te snel ja wordt verwacht, zeg dan dat je even in je agenda moet kijken;

Plan dagdelen bewust vrij. Accepteer voor jezelf dat een avond vrij hebben gepland ook iets is dat is gepland en daardoor niet mag worden afgezegd;

-Ga bij jezelf na of de vraag die je krijgt alleen aan jou kan worden gesteld of dat een ander het ook gewoon kan doen;

Evalueer sowieso een vriendschap van tijd tot tijd;

Wees eerlijk. Zeg dat je het gewoon nog nog niet weet;

Ga niet in op dreigementen. Dat iemand zich bijvoorbeeld heel alleen voelt, daar mag je op in gaan, maar het hoeft echt niet. Daarnaast dreigen soms mensen zoals werkgevers met: ‘dan vraag ik iemand anders’. Ga daar dan ook niet op in als je hebt gezegd dat je in je agenda wil kijken. Onthoud: jij bent degene die oververmoeid naar bed gaat en opstaat met jezelf, en niet de ander.

Tips voor de maan

Deze maan is samengevat een goede maan om over je grenzen te leren en bij jezelf te blijven. Leer dat alleen zijn ook een kracht is. En een ander alleen laten zijn soms ook! Soms lossen dingen vanzelf op. Waar je ook heerlijk mee aan de slag kunt gaan deze maan is spelen met planten. Wat willen ze je vertellen? Wanneer hangen ze? Wat hebben ze nodig? Je plant kan het je duidelijk maken deze maan! Wat ervaar jij al van de volle maan van 28 oktober?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 28 oktober 2023!”