De spirituele oorzaak van haren in je eten vinden

spirituele oorzaak haren

Vandaag bespreken we de reden en spirituele oorzaak van haren vinden. Welgeteld in je eten en drinken. Wat betekent dat namelijk? De reden dat je op deze blog bent gekomen is omdat het je waarschijnlijk vaak gebeurt. Te vaak om normaal te zijn. Laten we daarom beginnen met de uitleg!

Allereerst worden haren wel vaker gebruikt om je dingen duidelijk te maken. Want dat is eigenlijk de rode draad: jouw lieve begeleiders zoals gidsen willen je iets duidelijk maken. Haren zijn daarvoor handig omdat ze kwetsbaar zijn, vaak rondslingeren, onschuldig en je geen pijn doen (tenzij je haaruitval door spirituele oorzaken meetelt of grijs haar krijgen) en vaak ook al een linkje hebben in de interpretatie met voodoo. Haren in je eten slaan vaak op negatieve energie.

Negatieve energie

Laten we even doorgaan op voodoo. Dat is waar de meesten misschien toch wel als eerst aan denken. Voodoo wordt vooral gebruikt om mensen pijn te doen. Het wordt ook wel zwarte magie genoemd. Het ontneemt slachtoffers dan van hun geluk en doet ze verdriet. Dit kan gaan om financiën, liefde, woonplek, gezondheid en meer. Haren en voodoo hebben 2 linkjes. Laten we ze doornemen.

Allereerst wordt haar bij voodoo gebruikt voor negatieve doeleinden en welgeteld: het binden van de spreuk aan de persoon. Soms is een spreuk kundig en klaar om uitgevoerd te worden, maar mist het een connectie; een binding. Sommige spreuken gebruiken dan gewoon de naam van een persoon of een foto, maar andere zijn sterker met iets persoonlijk zoals een haar.

De 2e link is dat haar in je eten simpelweg een vies gevoel geeft. En vies geeft vaak het gevoel van viezigheid, onzuiverheid en vervolgens onzuivere intenties. Omdat haren makkelijk uitvallen, is het perfect om haren te vinden in je eten. Soms je eigen, soms die van een ander. In dit geval fungeert de haar als teken. Een onzuivere intentie: wellicht voodoo, wellicht jaloezie of iets anders. Vaak hebben degene met wie je bent wanneer je de haar vindt een connectie. Vind je haren in je eten soms ook in je eentje, dan is de onzuivere intentie eerder van iemand met wie je simpelweg niet vaak samen eet. Het teken komt vanuit het universum. Ze willen je helpen.

De spirituele oorzaak van haren uitgelegd

Haren hebben nog meer dingen waar ze je op kunnen wijzen! Als eerst kan het je wijzen op onzuivere intentie, wellicht door voodoo, de energie van jaloezie of juist aardse daden. Maar er is meer.

Men kan ook last hebben van haaruitval. Dat is zoals je kunt begrijpen, vervelender en een stapje verder dan haren in je eten vinden. Dat betekent dat je ook al een stapje verder bent, in jouw nadeel. Als er troebele energie rondom jou is, dan wordt dat jou eerst zo lief mogelijk verteld door je begeleiders. Wat dat betreft zijn haren in je eten de eerste stap: opvallend en vies genoeg, maar niet schadelijk. Er bestaan ook andere eerste stappen. Denk aan een schim in de spiegel zien, een vervelende maar geen enge droom, of wazig zicht. Vervelend, maar niet erg.

De 2e stap is haaruitval, een klein beetje. Stap 2 is een stap erger en wordt alleen gedaan als je stap 1 hebt gemist. Haaruitval is vervelend genoeg, maar herstelt zich. Andere voorbeelden zijn een beetje aankomen in gewicht, blaasontstekingen die geen pijn doen en puisten krijgen: het gaat over en je merkt er niets meer van. Ook hier willen de gidsen je vertellen dat je op zoek moet gaan naar de negatieve mensen in je aura.

Stap 3 is de laatste stap. Het teken wordt nu ook de uitwerking van de negatieve energie. Denk aan kale plekken door haaruitval omdat iemand je schoonheid ontwenst, onvruchtbaarheid door magie via je eten en drinken of een ongeluk(je) krijgen. De schade is erger. Je wordt nog steeds geholpen in dromen, wellicht nachtmerries, maar het is echt tijd voor actie.

Uiteraard moet je bij haaruitval ook altijd op tijd naar de dokter toe.

Haren vinden aanpakken

Waar het ooit begon met haren in je eten vinden of andere eerste stappen, zo zal het ook eindigen. Als je het probleem, de persoon of magie achterhaalt, lossen ook de klachten en tekens op. Dit is dus ook hoe je haren in je eten stopt en de reden waarom dit de spirituele oorzaak er van is. Begrijp het teken zodat het oplost.

Ik zal je vandaag eens een privé voorbeeld vertellen. Normaal doe ik dat eigenlijk nooit. Voor alle soorten magie die ik de hele dag op mijn pad krijg via klanten of simpelweg mijn eigen gevoeligheid, moet ik me natuurlijk beschermen. Ik doe dit met zelfhypnose en natuurlijk mijn verdrijvingen. Maar er is 1 geval, 1 persoon waarbij mijn haar toch even kort uitvalt als ik daar helaas naartoe moet. De buurvrouw van een kennis van mij (en ik ga dan naar de kennis toe). Dit vertelt mij dat ik toch altijd nog even extra een zelfhypnose voor haar moet doen voordat ik daar naartoe kan en haar, in dit geval voodoo, aan me gaat plakken. Deze voodoo is gericht op zwangerschappen en het uiterlijk.

Van alle andere mensen waar ik ook niet onderuit kom en waarbij ook iets van voodoo of afgunst speelt, valt mijn haar weer niet uit. Wel is er een ander waarbij ik een haar in mijn eten vind altijd. Gewoon als waarschuwing en omdat die echt onder mijn huid zit. Maar ook dit los je op door goed te voelen of bijvoorbeeld te pendelen hoe het zit. Of vraag het mij natuurlijk.

En, wat vind jij? Wat is de spirituele oorzaak van haren in je eten voor jou?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De spirituele oorzaak van haren in je eten vinden”