Bereken je geboorte horoscoop en huizen!

Bereken je geboorte horoscoop

Vandaag bereken we gedetailleerd je geboorte horoscoop met bijbehorende huizen! Voordat we dat doen, is het misschien fijn om te weten waar dit onderwerp over gaat. Astrologie is een complex systeem dat inzicht biedt in de wisselwerking tussen hemellichamen en planeten en tenslotte de invloed hiervan op ons leven. Om dit te begrijpen gebruiken we de interpretatie van planeten in de 12 huizen. Deze plaatsingen zijn van cruciaal belang om iemands persoonlijkheid, ervaringen en uiteindelijk ook levenspad te bepalen.

Voorbeeld van je geboorte horoscoop:

Voorbeeld geboorte horoscoop

Bereken hier vast gedetailleerd je geboorte horoscoop!

Explore your free birth chart with the birth chart calculator .

De basis begrijpen

Voordat we dieper ingaan op de betekenissen van planeten in huizen, nemen we enkele begrippen door:

Geboorte horoscoop: een geboorte horoscoop, ook bekend als een geboortekaart of horoscoop, is een momentopname van de hemellichamen op het exacte tijdstip en plaats van jouw geboorte. Het bestaat uit twaalf huizen die specifieke levensgebieden vertegenwoordigen en tien planeten, waaronder de zon en de maan. Bereken je je geboorte horoscoop, dan weet je hoe je planeten in de huizen gepositioneerd staan.

Planeten: in de astrologie zijn planeten hemellichamen die verschillende facetten van jouw persoonlijkheid en levenservaringen vertegenwoordigen. Elke planeet heeft ook zijn eigen unieke eigenschappen en betekenis.

Huizen: de twaalf huizen in een geboortehoroscoop komen overeen met verschillende aspecten van jouw leven, zoals jouw zelfbeeld, carrière, relaties en spiritualiteit. Planeten die zich in deze huizen bevinden, beïnvloeden deze gebieden.

Laten we eerst de planeten in het algemeen begrijpen.

De planeten

  1. Zon: de zon vertegenwoordigt jouw kernidentiteit, ego en levensdoel. Wanneer deze na de calculatie in de tool ‘bereken je geboorte horoscoop’ in een huis staat, legt het de nadruk op de gebieden waar je erkenning zoekt en wie je bent;
  2. Maan: de maan symboliseert jouw emoties, instincten en onderbewuste geest. Haar plaatsing in een huis onthult jouw emotionele behoeften;
  3. Mercurius: Mercurius heerst over communicatie, intellect en leren. Zijn positie in een huis geeft jouw communicatiestijl aan;
  4. Venus: Venus wordt geassocieerd met liefde en schoonheid. Wanneer ze zich in een huis bevindt, beïnvloedt ze jouw relaties, normen en waarden;
  5. Mars: Mars vertegenwoordigt energie, actie en assertiviteit. Haar plaatsing in een huis onthult jouw drive en passie;
  6. Jupiter: Jupiter is de planeet van groei en wijsheid. Zijn positie in een huis wijst aan waar je kansen zoekt voor persoonlijke groei en waar geluk en overvloed kunnen manifesteren;
  7. Saturnus: Saturnus is de planeet van verantwoordelijkheid en structuur. Wanneer deze in een huis staat, legt het de nadruk op levensgebieden waar je uitdagingen tegenkomt, belangrijke lessen leert en lange termijn fundamenten opbouwt;
  8. Uranus: Uranus staat voor onvoorspelbaarheid. Haar plaatsing in een huis kan wijzen op gebieden van plotselinge verandering en een verlangen naar vrijheid.
  9. Neptunus: Neptunus vertegenwoordigt dromen, intuïtie en spiritualiteit. Zijn positie in een huis heeft betrekking op jouw verbeeldingskracht en idealen;
  10. Pluto: Pluto wordt geassocieerd met transformatie, macht en wedergeboorte. Wanneer het in een huis staat, wijst het op gebieden van diepgaande verandering.

Nu we begrijpen wat elke planeet betekent, laten we verkennen hoe hun plaatsing in elk van de twaalf huizen jouw leven beïnvloedt.

Planeten in de 1e, 4e, 7e en 10e huizen:

Deze huizen worden beschouwd als de meest krachtige en invloedrijke. Planeten hier hebben een sterke invloed op jouw publieke imago, relaties en levensrichting.

Planeten in de 2e, 5e, 8e en 11e huizen:

Deze huizen hebben betrekking op persoonlijke middelen, creativiteit, transformatie en ook vriendschappen. Planeten hier dragen bij aan jouw talenten, financiële situatie en persoonlijke groei.

Planeten in de 3e, 6e, 9e, 12e huizen:

Deze huizen gaan over communicatie, dienstbaarheid, hoger leren en spiritualiteit. Planeten hier beïnvloeden jouw mentale processen, dagelijkse routines en spirituele strevingen.

Planetaire aspecten:

De aspecten (hoekige relaties) tussen planeten spelen ook een cruciale rol in de interpretatie. Trines (120 graden), vierkanten (90 graden) en opposities (180 graden) tussen planeten kunnen harmonie, uitdagingen of tegenstellingen onthullen in de levensgebieden die door de huizen worden vertegenwoordigd.

Retrograde planeten:

Retrograde planeten, die lijken terug te bewegen aan de hemel, geven de behoefte aan introspectie en ook innerlijke groei aan. Ze kunnen zich manifesteren als geïnternaliseerde of vertraagde ervaringen in verband met het huis dat ze bezetten.

De planeten per huis uitgelegd!

 

1e huis (je ascendant):

Zon: wanneer de zon in het 1e huis staat, verlicht het je expressie en identiteit. Je straalt zelfvertrouwen en leiderschapskwaliteiten uit. Je levenspad is nauw verbonden met je gevoel van zelf en je neemt vaak het middelpunt van de belangstelling in.

Maan: de maan in het 1e huis benadrukt je emotionele gevoeligheid en intuïtie. Je bent diep afgestemd op je eigen gevoelens en die van anderen. Je stemmingen kunnen behoorlijk zichtbaar zijn voor de wereld.

Mercurius: Mercurius hier verbetert je communicatievaardigheden en mentale scherpzinnigheid. Je bent nieuwsgierig en je gedachten spelen een belangrijke rol bij het vormgeven van je identiteit.

Venus: Venus in het 1e huis schenkt charme en aantrekkelijkheid. Je hebt een magnetische aanwezigheid en een sterke behoefte aan harmonieuze relaties. Schoonheid en esthetiek zijn belangrijk voor je.

Mars: Mars in het 1e huis voegt dynamiek en assertiviteit toe aan je persoonlijkheid. Je bent zeer competitief en niet bang om je doelen na te streven. Mensen zien je vaak als een doener.

Jupiter: Jupiter in het 1e huis schenkt optimisme en een levendige persoonlijkheid. Je bent van nature gelukkig en je levenspad is er één van uitbreiding en persoonlijke groei.

Saturnus: Saturnus hier kan je voorzichtig en verantwoordelijk maken. Je neemt je verplichtingen serieus en kunt in je vroege leven uitdagingen tegenkomen die uiteindelijk bijdragen aan je karakter.

Uranus: Uranus in het 1e huis duidt op een verlangen naar individualiteit en vrijheid. Je bent niet bang voor alternatieve paden. Plotse veranderingen en innovatie zijn belangrijke thema’s in je leven.

Neptunus: Neptunus in het 1e huis geeft je identiteit idealisme en spiritualiteit. Je hebt misschien een dromerige, artistieke of onwereldse kwaliteit.

Pluto: Pluto in het 1e huis duidt op een transformerend levenspad. Je ondergaat diepe psychologische veranderingen en wedergeboorte in dit leven.

 

2e huis:

Zon: met de zon in het 2e huis zijn je eigenwaarde en materiële bezittingen centrale thema’s. Je hebt een sterke behoefte aan financiële zekerheid en kunt ook uitblinken in gebieden die verband houden met rijkdom en middelen.

Maan: de maan in dit huis beïnvloedt je emoties en waarden. Je gevoel van veiligheid is nauw verbonden met je bezittingen en financiële stabiliteit. Je kunt een fluctuerend inkomen hebben.

Mercurius: Mercurius in het 2e huis benadrukt je communicatievaardigheden op het gebied van financiën en middelen. Je bent bekwaam in het verdienen van geld via je intellect en communicatieve vaardigheden.

Venus: Venus in het 2e huis duidt op een waardering voor schoonheid en luxe. Je voelt je aangetrokken tot kunst, mooie bezittingen en hebt talenten om geld te verdienen met artistieke activiteiten.

Mars: Mars hier voegt drive en vastberadenheid toe om materiële welvaart te verwerven. Je bent bereid hard te werken voor financiële zekerheid en kunt periodes van intense financiële activiteit ervaren.

Jupiter: Jupiter in het 2e huis brengt expansie en ook overvloed in je financiële leven. Je hebt de neiging kansen aan te trekken voor groei en welvaart.

Saturnus: De invloed van Saturnus in het 2e huis kan financiële uitdagingen en lessen met zich meebrengen. Je kunt periodes van financiële beperking ervaren, maar deze leren je waardevolle lessen over geld.

Uranus: Uranus in het 2e huis geeft financiële schommelingen aan en een verlangen naar financiële onafhankelijkheid. Je kunt onconventionele manieren zoeken om geld te verdienen of te beheren.

Neptunus: Neptunus in het 2e huis kan leiden tot idealistische of onrealistische financiële beslissingen. Je moet voorzichtig zijn met financiële zaken en illusies vermijden.

Pluto: Pluto in het 2e huis suggereert transformaties met betrekking tot financiën en waarden. Je kunt aanzienlijke financiële ups en downs ervaren, maar uiteindelijk sterker en vindingrijker tevoorschijn komen.

 

3e huis:

Zon: de zon in het 3e huis benadrukt communicatie en mentale activiteit. Je hebt een sterke behoefte om jezelf uit te drukken en erkenning te zoeken via intellect en woorden.

Maan: de maan in dit huis benadrukt je emotionele band met broers en zussen en het belang van zorgen voor je gezin.

Mercurius: Mercurius in het 3e huis is uitzonderlijk sterk en duidt op uitstekende communicatievaardigheden, een nieuwsgierige geest en een talent voor leren en onderwijzen.

Venus: Venus in het 3e huis voegt charme toe aan je communicatiestijl. Je bent sociaal vaardig en kunt uitblinken in velden die onderhandeling en overredingskracht vereisen.

Mars: Mars in het 3e huis suggereert een assertieve benadering van communicatie. Je bent direct en kunt betrokken raken bij debatten of discussies om je ideeën te uiten.

Jupiter: Jupiter hier geeft aan expansieve en optimistische communicatie. Je bent een levenslange leerling en kunt uitblinken in velden die verband houden met onderwijs, publicatie of reizen.

Saturnus: Saturnus in het 3e huis kan uitdagingen in communicatie en leren met zich meebrengen. Je moet hard werken om obstakels in onderwijs of zelfexpressie te overwinnen.

Uranus: Uranus in het 3e huis geeft een verlangen naar intellectuele vrijheid aan. Je staat open voor nieuwe ideeën en kunt aangetrokken worden tot technologie en innovatie.

Neptunus: Neptunus in het 3e huis kan je communicatiestijl dromerig en idealistisch maken. Je kunt aangetrokken worden tot artistieke of spirituele onderwerpen in je studie.

Pluto: Pluto in het 3e huis wijst op intense en transformerende ervaringen in onderwijs en communicatie. Je kunt diepgaande veranderingen ondergaan in je denkstijl.

 

4e huis:

Zon: de zon in het 4e huis brengt een sterke verbinding met huis en familie. Je kunt een diep gevoel van traditie hebben en een verzorgende rol binnen het gezin op je nemen.

Maan: de maan hier duidt op een sterke emotionele band met je huis en roots. Je familie en opvoeding beïnvloeden je emoties en gevoel van veiligheid.

Mercurius: Mercurius in het 4e huis benadrukt communicatie binnen de familie en je emotionele intelligentie. Je kunt een talent hebben voor verhalen vertellen of familiegeschiedenis.

Venus: Venus in het 4e huis suggereert een liefde voor comfort en schoonheid in je thuisomgeving. Je bent trots op het creëren van een harmonieus en esthetisch aantrekkelijk huis.

Mars: Mars in het 4e huis kan je assertief maken op het gebied van huis en familie. Je kunt een beschermende of leidende rol binnen je gezin op je nemen.

Jupiter: Jupiter hier geeft een gevoel van expansie en groei binnen je familie of huis aan. Je kunt een grote, ondersteunende familie hebben of profiteren van investeringen in onroerend goed.

Saturnus: Saturnus in het 4e huis suggereert een gevoel van verantwoordelijkheid ten opzichte van je familie of huis. Je kunt vroege gezinsverantwoordelijkheden hebben.

Uranus: Uranus in het 4e huis kan onverwachte veranderingen in de leefomstandigheden met zich meebrengen. Je zoekt onafhankelijkheid binnen je huiselijke leven.

Neptunus: Neptunus in het 4e huis kan je huiselijk leven idealistisch en spiritueel georiënteerd maken. Je kunt een diepe verbinding hebben met een spirituele of artistieke thuisomgeving.

Pluto: Pluto in het 4e huis wijst tenslotte op diepgaande transformaties binnen je familie of huiselijk leven. Je kunt emotionele veranderingen ervaren in relatie tot je opvoeding.

 

5e huis:

Zon: de zon in het 5e huis brengt creativiteit en zelfexpressie naar voren in je leven. Je hebt een sterke behoefte aan erkenning en kunt creatief leven nastreven.

Maan: de maan hier duidt erop dat je emoties nauw verbonden zijn met romantische interesses. Je kunt emotionele hoogte- en dieptepunten ervaren in liefdesaffaires.

Mercurius: Mercurius in het 5e huis suggereert een slimme en communicatieve benadering van creatieve expressie. Je kunt uitblinken in schrijven, acteren of onderwijzen.

Venus: Venus in het 5e huis geeft aan dat je van romantiek en artistieke mogelijkheden houdt. Je zoekt vreugde en schoonheid in alle aspecten van het leven, inclusief liefdesaffaires en hobby’s.

Mars: Mars in het 5e huis voegt passie en assertiviteit toe aan je creativiteit en liefdesleven. Je bent niet bang om risico’s te nemen op het gebied van het hart.

Jupiter: Jupiter hier geeft groei en overvloed aan op het gebied van creativiteit, romantiek en kinderen. Je kunt een groot gezin hebben of genieten van overvloedige creatieve ideeën.

Saturnus: Saturnus in het 5e huis kan uitdagingen en verantwoordelijkheden met zich meebrengen met betrekking tot creatieve expressie of ouderschap. Je moet hard werken om je creatieve doelen te bereiken.

Uranus: Uranus in het 5e huis duidt op een verlangen naar onconventionele vormen van zelfexpressie en de behoefte aan persoonlijke vrijheid op het gebied van romantiek en creativiteit. Je staat open voor nieuwe manieren van uitdrukken.

Neptunus: Neptunus in het 5e huis kan je creatieve inspanningen doordrenken met verbeeldingskracht. Je kunt een sterke verbinding hebben met kunst of spiritualiteit.

Pluto: Tenslotte wijst Pluto in het 5e huis op diepgaande veranderingen op het gebied van liefde, creativiteit en zelfexpressie. Je kunt intense veranderingen doormaken in romantische relaties.

 

6e huis:

Zon: de zon in het 6e huis benadrukt je werk en dienstbaarheid aan anderen. Je zoekt erkenning door je toewijding aan je baan en je vermogen om anderen te helpen.

Maan: de maan in het huis beïnvloedt je emoties en dagelijkse routines. Je kunt een sterke emotionele band hebben met je werk en de behoefte aan een ondersteunende werkomgeving.

Mercurius: Mercurius in het 6e huis benadrukt je analytische en communicatieve vaardigheden op het gebied van werk en gezondheid. Je kunt uitblinken in gebieden als gezondheidszorg of schrijven over gezondheid.

Venus: Venus in het 6e huis geeft een verlangen naar harmonie en ook plezier in je werk en dagelijkse routines aan. Je kunt genieten van een baan dat zich inzet om anderen te helpen.

Mars: Mars in het 6e huis voegt energie en assertiviteit toe aan je streven naar materiële welvaart. Je bent bereid hard te werken voor financiële zekerheid en kunt periodes van intense financiële activiteit ervaren.

Jupiter: Jupiter hier geeft groei en expansie aan in je werk en dagelijks leven. Je kunt kansen voor carrièreontwikkeling of educatieve doelen ervaren.

Saturnus: Saturnus in het 6e huis kan uitdagingen en verantwoordelijkheden met betrekking tot werk en gezondheid met zich meebrengen. Je kunt te maken krijgen met beperkingen of obstakels op het pad naar succes.

Uranus: Uranus in het 6e huis duidt op onverwachte veranderingen en innovatie op het gebied van werk en dagelijkse routines. Je kunt alternatieve manieren zoeken om geld te verdienen of om met geld om te gaan.

Neptunus: Neptunus in het 6e huis kan je werk en dagelijks leven idealistisch en spiritueel georiënteerd maken. Je kunt aangetrokken worden tot helende of dienstverlenende beroepen.

Pluto: Pluto in het 6e huis wijst op diepgaande transformaties met betrekking tot werk, gezondheid en dagelijkse routines. Je kunt ingrijpende veranderingen ondergaan in je carrière of gezondheidsgewoonten.

 

7e huis:

Zon: de zon in het 7e huis benadrukt je relaties en partnerschappen. Je zoekt erkenning door je interacties met anderen.

Maan: de maan hier benadrukt emotionele verbindingen binnen je relaties. Je kunt een sterke behoefte hebben aan emotionele steun van je partner.

Mercurius: Mercurius in het 7e huis suggereert een communicatieve en intellectuele benadering van relaties. Je kunt uitblinken in gebieden zoals onderhandeling en diplomatie.

Venus: Venus in het 7e huis geeft een sterk verlangen naar harmonie en liefde in je partnerschappen aan. Je bent aangetrokken tot evenwichtige en esthetisch aangename relaties.

Mars: Mars in het 7e huis voegt passie en assertiviteit toe aan je partnerschappen. Je hebt mogelijk de neiging om het initiatief te nemen in je relaties.

Jupiter: Jupiter hier geeft groei en expansie aan binnen je relaties en partnerschappen. Je kunt een brede kring van vrienden hebben en kunt profiteren van sociale connecties.

Saturnus: Saturnus in het 7e huis kan uitdagingen en lessen in relaties met zich meebrengen. Je kunt verantwoordelijkheden en beperkingen in je partnerschappen tegenkomen, wat leidt tot persoonlijke groei.

Uranus: Uranus in het 7e huis suggereert een verlangen naar vrijheid en onafhankelijkheid in je partnerschappen. Je kunt aangetrokken worden tot onconventionele of niet-traditionele relaties.

Neptunus: Neptunus in het 7e huis kan je relaties idealistisch en spiritueel georiënteerd maken. Je kunt zoeken naar tweelingziel verbindingen of aangetrokken worden tot artistieke partners.

Pluto: Pluto in het 7e huis wijst op intense transformaties en machtsstrijd in je relaties. Je kunt veranderingen ervaren in de dynamiek van je partnerschappen.

 

8e huis:

Zon: de zon in het 8e huis benadrukt spiritualiteit, eenzaamheid en verborgen zaken. Je kunt een diep gevoel van innerlijke doel vinden en streven naar spirituele vervulling.

Maan: de maan duidt op diepe emotionele ervaringen met betrekking tot gedeelde middelen en intimiteit. Je kunt sterke emotionele banden hebben met anderen.

Mercurius: Mercurius in het 8e huis suggereert intense communicatie. Je bent bekwaam in het graven in onderwerpen en kunt uitblinken in gebieden zoals psychologie of onderzoek.

Venus: Venus in het 8e huis geeft een verlangen naar diepe emotionele en seksuele connecties aan. Je bent aangetrokken tot intense en transformerende relaties.

Mars: Mars in het 8e huis voegt passie toe aan je zoektocht naar gedeelde middelen en intimiteit. Je bent niet bang om emotionele of financiële zaken rechtstreeks aan te pakken.

Jupiter: Jupiter hier geeft spirituele groei aan via eenzaamheid en innerlijke verkenning. Je kunt profiteren van spirituele praktijken of retraites.

Saturnus: Saturnus in het 8e huis kan uitdagingen en verantwoordelijkheden met zich meebrengen met betrekking tot gedeelde middelen en emotionele intimiteit. Je kunt worden geconfronteerd met beperkingen op het gebied van erfenis of gezamenlijke financiën.

Uranus: Uranus in het 8e huis duidt op financiële schommelingen en een verlangen naar financiële onafhankelijkheid. Je kunt onconventionele vormen van geld verdienen of beheren nastreven.

Neptunus: Neptunus in het 8e huis kan je ervaringen met samenwerking en intimiteit spiritueel georiënteerd maken. Je kunt een diepe verbinding hebben met metafysische of occulte zaken.

Pluto: Pluto in het 8e huis wijst op diepgaande transformaties en wedergeboorte met betrekking tot materie, erfenis en intimiteit. Je kunt diepgaande psychologische veranderingen doormaken in je leven.

 

9e huis:

Zon: de zon in het 9e huis benadrukt je zoektocht naar hogere betekenis en persoonlijke groei. Je kunt een sterk gevoel van levensmissie hebben en genieten van het verkennen van verschillende culturen en filosofieën.

Maan: de maan geeft aan dat je emotionele verbindingen hebt met hoger onderwijs, reizen en filosofie. Je zoekt vervulling door je horizon te verbreden.

Mercurius: Mercurius in het 9e huis suggereert een nieuwsgierige benadering van filosofie en hoger leren. Je kunt uitblinken in gebieden als onderwijs, reizen of publicatie.

Venus: Venus in het 9e huis geeft een liefde voor kunst, cultuur en reizen aan. Je waardeert harmonie en schoonheid in verschillende landen.

Mars: Mars in het 9e huis voegt passie toe aan je zoektocht naar kennis en persoonlijke groei. Je bent bereid avontuurlijke en uitdagende reizen te ondernemen.

Jupiter: Jupiter hier geeft overvloed aan op het gebied van reizen en hoger leren. Je kunt genieten van internationale reizen en educatieve kansen.

Saturnus: Saturnus in het 9e huis kan uitdagingen en ook verantwoordelijkheden met betrekking tot onderwijs en reizen met zich meebrengen. Je moet hard werken om je educatieve doelen te bereiken.

Uranus: Uranus in het 9e huis duidt op een verlangen naar vrijheid en onafhankelijkheid in je zoektocht naar kennis.

Neptunus: Neptunus in het 9e huis kan je zoektocht naar spirituele waarheid idealistisch en spiritueel georiënteerd maken. Je kunt diepgaande spirituele of paranormale ervaringen hebben.

Pluto: Pluto in het 9e huis wijst tenslotte op diepgaande transformaties met betrekking tot geloof, onderwijs en reizen. Je kunt veel veranderingen ondergaan in je overtuigingen en filosofische opvattingen.

 

10e huis:

Zon: de zon in het 10e huis benadrukt je carrière, maar ook je openbare imago. Je hebt een sterke behoefte aan erkenning en streven naar succes en prestige.

Maan: de maan hier beïnvloedt je emotionele verbinding met je carrière en imago. Je kunt je emotioneel vervuld voelen wanneer je succesvol bent.

Mercurius: Mercurius in het 10e huis benadrukt communicatie en intellectuele gesprekken op het gebied van je carrière. Je kunt uitblinken in gebieden zoals zakelijke communicatie of openbaar spreken.

Venus: Venus in het 10e huis geeft aan dat je werk en ook hoe je gezien wordt belangrijk voor je zijn. Je waardeert harmonie en esthetiek in je professionele leven.

Mars: Mars in het 10e huis voegt ambitie en vastberadenheid toe aan je carrière. Je wil hard werken om je doelen in de wereld te bereiken.

Jupiter: Jupiter hier geeft expansie aan in je werkveld en imago. Je kunt succesvol zijn in leiderschapsrollen en genieten van professionele groei.

Saturnus: Saturnus in het 10e huis kan uitdagingen op het gebied van je werk met zich meebrengen. Je moet hard aan de slag om je doelen in de wereld te bereiken, maar uiteindelijk leidt dit ook tot persoonlijke groei.

Uranus: Uranus in het 10e huis duidt op onconventionele carrièremogelijkheden en een verlangen naar onafhankelijkheid in je beroep. Je bent bereid je eigen pad te banen.

Neptunus: Neptunus in het 10e huis kan je spiritueel georiënteerd maken. Je kunt streven naar een carrière die gebaseerd is op spirituele principes of humanitaire doelen.

Pluto: Pluto in het 10e huis wijst tenslotte op diepgaande transformaties en wedergeboorte met betrekking tot je carrière en openbare imago. Je kunt grote veranderingen ondergaan in je professionele leven.

 

11e huis:

Zon: de zon in het 11e huis benadrukt je sociale betrokkenheid en de rol die je speelt in groepsactiviteiten. Je zoekt erkenning en identiteit via je vrienden en sociale kring.

Maan: de maan hier geeft aan dat je emotionele welzijn sterk verbonden is met je sociale leven en vriendschappen. Je hebt behoefte aan emotionele steun van je vrienden.

Mercurius: Mercurius in het 11e huis suggereert analytische benadering met je omgeving. Je waardeert mentale connecties met vrienden en bent ook nog eens goed in netwerken.

Venus: Venus in het 11e huis geeft een liefde voor harmonieuze en plezierige sociale interacties aan. Je hebt de neiging om vriendelijk en charmant te zijn in groepsomgevingen.

Mars: Mars in het 11e huis voegt passie en assertiviteit toe aan je betrokkenheid bij groepen en vrienden. Je kunt een leidende rol hebben in sociale kringen.

Jupiter: Jupiter hier geeft overvloed aan in je sociale leven en netwerken. Je kunt genieten van een brede vriendenkring en profiteren van sociale connecties.

Saturnus: Saturnus in het 11e huis kan belemmeringen met zich meebrengen in je sociale interacties. Je moet werken aan het opbouwen en onderhouden van blijvende vriendschappen.

Uranus: Uranus in het 11e huis duidt op interessante sociale connecties. Je bent open voor nieuwe ideeën en bent misschien betrokken bij groepen die streven naar verandering.

Neptunus: Neptunus in het 11e huis kan je sociale leven paranormaal georiënteerd maken. Je kunt betrokken zijn bij groepen die zich richten op zaken die anders zijn.

Pluto: Pluto in het 11e huis wijst op machtsdynamiek binnen je sociale kringen. Je kunt intense veranderingen ervaren in vriendschappen en groepen.

 

12e huis:

Zon: de zon in het 12e huis duidt op een diep spiritueel bewustzijn en een verlangen naar eenzaamheid en introspectie. Je kunt een sterke intuïtie hebben en de behoefte voelen om jezelf spiritueel te vinden.

Maan: de maan hier geeft aan dat je emotionele welzijn sterk wordt beïnvloed door je innerlijke wereld en onderbewuste gevoelens. Je hebt behoefte aan emotionele tijd voor jezelf.

Mercurius: Mercurius in het 12e huis suggereert dat je een diepe communicatieve en intellectuele benadering hebt van spirituele en mystieke onderwerpen. Je kunt uitblinken in gebieden zoals psychologie of droomanalyse.

Venus: Venus in het 12e huis geeft een liefde voor schoonheid aan. Je waardeert harmonie en vrede in je innerlijke wereld.

Mars: Mars in het 12e huis voegt passie en actie toe aan je spirituele zoektocht en introspectie. Je kunt vastberaden zijn om je innerlijke demonen te confronteren en te overwinnen.

Jupiter: Jupiter hier geeft spirituele expansie via eenzaamheid en introspectie. Je kunt profiteren van spirituele oefeningen of meditatie.

Saturnus: Saturnus in het 12e huis kan lessen met zich meebrengen met betrekking tot je innerlijke wereld en spirituele zoektocht. Je kunt werken aan het overwinnen van diepe angsten en beperkingen.

Uranus: Uranus in het 12e huis duidt op andere benadering binnen spiritualiteit en mystiek. Je kunt openstaan voor nieuwe spirituele ideeën en ervaringen.

Neptunus: Neptunus in het 12e huis kan je innerlijke wereld idealistisch en spiritueel georiënteerd maken. Je kunt diepgaande fantasierijke of mystieke ervaringen hebben.

Pluto: Pluto in het 12e huis wijst op diepgaande transformaties en wedergeboorte binnen je innerlijke wereld en spirituele groei. Je kunt intense psychologische veranderingen doormaken in je leven.

 

Bereken jij je geboorte horoscoop? Klopte de jouwe?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Bereken je geboorte horoscoop en huizen!”