De horoscoop per sterrenbeeld van 23 oktober 2023!

De horoscoop per sterrenbeeld van 23 oktober 2023

We gaan al naar het volgende sterrenbeeld schorpioen toe. In de horoscoop per sterrenbeeld van 23 oktober 2023 kun je lezen hoe deze maand er voor jou uit gaat zien! Let wel op: iedereen is anders. De ene keer zul je altijd meer herkennen dan andere keren. De aandachtspunten en adviezen zijn gebaseerd op hoe de meeste mensen zich gaan voelen de komende tijd. Lees hier ook vast de horoscoop voor volgende maand!

 

Uitgelicht! Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je mooie tijden en tegenslagen naast elkaar gaat ontdekken. Je kunt denken aan het loslaten van iemand, maar ook nieuwe vriendschappen. Ook kun je rouw op andere manieren tegenkomen, maar dan de mooie spiritualiteit dat dat met zich meebrengt gaan waarderen. Verder kun je deze 30 dagen merken dat je van binnen verandert. Je stelt je normen en waarden bij en vraagt je af hoe je je sleur kan doorbreken, heel goed!

Jouw kracht deze maand is goed los kunnen laten. Je zult merken dat bij tegenslagen, je deze sneller naast je neer kunt leggen. Heerlijk!

Jouw valkuil is te snel eten en niet goed voelen wat je nodig hebt. Verwacht dus op vreemde momenten honger of een te vol gevoel.

 

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop per sterrenbeeld van 23 oktober 2023:

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou komt een maand waarin je veel dingen tegelijk doet. Je huis opruimen, je werk afronden, voor mensen klaarstaan, alles. Dit vraagt veel van je. Houd details en losse eindjes goed in de gaten.

Jouw kracht is een helicopterview hebben. Je weet wat mensen nodig hebben in de kern!

Jouw valkuil is gelukkig niet zoveel! Je loopt niet tegen zoveel aan.

 

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je je snel getriggerd voelt door anderen. Woorden komen harder binnen. Gelukkig houdt dit ook in dat mooie boodschappen je ook meer vreugde geven. Je staat gewoon open deze maand.

Jouw kracht deze maand is goed je lichaam voelen en weten wat het nodig heeft.

Jouw valkuil is soms je huisdier of andere belangrijke taken vergeten.

 

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Voor jou een maand waarin je merkt dat je wat meer geaard bent dan anders. Er vallen je details veel sneller op. Je geniet en je gaat meteen zaken aanpakken die je oog voor detail nodig hebben!

Jouw kracht deze maand is helderziendheid. Je ziet doorziet moeilijke situaties meteen.

Je valkuil deze maand is dat je gewoon moe bent.

 

Vissen: 20 februari- 20 maart

Hoi vissen! De komende 30 dagen zul soms merken dat je vooral zin heb om speelse dingen te ondernemen. Geen zware gesprekken, gewoon genieten met een spelletje of een dagje uit. Gun jezelf dat dan ook zoveel mogelijk!

Je kracht deze maand is je laten meevoeren met muziek en genieten van je emoties.

En jouw valkuil is snel dingen vergeten deze maand.

 

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je je lekker koppig voelt. Je hebt ineens helemaal door hoe je het leven wil inrichten en alles mag daarvoor wijken. Hoewel sommige mensen niet mee zullen komen daarin, zal deze maand je verder heel veel goeds brengen!

Jouw kracht deze maand is goed hydrateren.

En jouw valkuil is te veel in hobby’s doorslaan waardoor er wat dingen verzaken!

Doe ook eens de gratis introductiecursus hsp!

hooggevoeligheid introductie

 

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je merkt dat je snel aan het zenuwpezen bent. Je maakt je snel druk om niks. Geen probleem, maar pas op je kleine gewoontes die dan om de hoek komen kijken, zoals tandenknarsen, je openkrabben etc.!

Jouw kracht deze maand is creativiteit. Je hebt zin om dingen te maken! Muziek, crafting, haken, net wat je op dat moment bedenkt.

Je valkuil deze maand is veel moeten plassen!

 

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen merk je dat je lichaam je veel signalen geeft over van alles. Van hoe je eet tot je postuur tot hoe je kussen voor je werkt. Dat gaat helaas pijn doen, maar verwacht dus ook veel aanpakmogelijkheden deze maand! Een stap terug voor een stap verder.

Jouw kracht deze maand is soms schimmen en energieën zien.

Tenslotte is je valkuil deze maand dat je wat sneller wil doemdenken.

 

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het met je? Deze maand kun je extra genieten van muziek maken. Je hebt er ook meer vaardigheden in dan normaal! Waarom verdiep je je niet in hoe muziek je kan verblijden? Verder merk je deze maand dat veel mensen het druk hebben, maar dat jij rust vindt in drukte.

Je kracht deze maand is groene vingers hebben.

Jouw valkuil is dat je soms teveel dingen voor vanzelfsprekend neemt. Spreek uit naar je naasten wat ze voor je betekenen.

instagram

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand aan waarin je merkt dat je veel kunt doen met het onderbewuste, het non-verbale. Van dier en mens. Je kunt ontzettend goed door de regels heen lezen en doet hier je voordeel mee!

Je kracht deze maand is je snelheid en aanpassingsvermogen.

Tenslotte is je valkuil moeite hebben om te genieten van de natuur.

 

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je soms even wat te verduren krijgt en even moet slikken. Het is geen vriendelijke maand voor je. Maar… je komt er sterker uit. Er is nog steeds veel liefde om je heen, je moet het soms alleen wat meer opzoeken, zoals bij je huisdieren.

Jouw kracht deze maand is je dat pijnklachten zich op zullen lossen.

Je valkuil deze maand is in een verkeerde houding zitten.

 

En tenslotte de laatste van de horoscoop per sterrenbeeld van 23 oktober 2023:

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Hoe was jouw verjaardag? Deze maand is voor jou een vreugdevolle maand. Alles maakt je blij en komt je toe. Je hebt enkele zware maanden gehad, maar het begint eindelijk op te klaren. De donkere wolk boven je wenkbrauwen zal wegtrekken.

Je kracht deze maand is gewoon een glimlach op je gezicht vinden!

Je valkuil deze maand is sneller nekpijn hebben.

Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld van 23 oktober 2023! Wat herkende jij bij jezelf en je naasten?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld van 23 oktober 2023!”