Inzage in de Shams al-ma’arif (Engels)

Shams Al-Ma'arif

De Shams Al Ma’arif is een gevreesd en duister spreukenboek dat in het Arabisch is geschreven door Ahmad al-Buni. Voor degenen die mij kennen, houd ik mij bezig met spreukenboeken, zo ook de Indrajal. En zoals met elk magisch boek, bestaat het boek ook uit een heleboel positieve spreuken. Voor mij is het belangrijk wel van de negatieve op de hoogte te zijn zodat ik een ander er vanaf kan helpen. Ze gebruiken doe ik nooit.

Vandaag gaan we een kleine inzage doen in de Shams Al Ma’arif! Ik zal zorgen dat enkele negatieve spreuken afgeschermd zijn, zodat er ook geen angst hoeft te ontstaan. Velen geloven namelijk dat het boek in je bezit hebben of er naar kijken ook al een vloek op je kan brengen. Ik heb daar een dubbele mening over. Ik denk dat het ten eerste gewoon een boek is. Dat doet niemand kwaad. Maar ik denk dat je er inderdaad een vloek van kán krijgen. Namelijk als je:

-heel erg bang bent. Dit maakt je vatbaar voor allerlei energieën. Denk maar aan geesten die altijd bij een ouijabord rondhangen. Dit doen ze omdat ze weten dat de helft van alle spelers heel bang zijn. Angst zet je open voor het ontvangen van geesten. Ze hoeven je dan alleen maar te vinden;

verleid wordt om slecht te doen, want wie slecht doet, krijgt karma terug;

-al een vloek elders vandaan op je hebt. Dit zorgt namelijk dat je vatbaarder bent voor nog méér vloeken;

-heel gevoelig bent voor de energieën van vorige eigenaren die het boek voor slecht hebben gebruikt. Dit neem je dan over;

-vorige eigenaar er expres een vloek op heeft geplaatst.

Hoe werken spreukenboeken?

Spreukenboeken, echte goede, zijn al eeuwenoud. Ze zijn vroeger gemaakt door hard werk en toewijding en deze kennis wordt decennia lang doorgegeven in de familie. De spreuken hebben veel voorwaarden voordat je ze daadwerkelijk ‘over kan tekenen’ en uitvoeren. Zo geloofde al-Buni in de stand van planeten en numerologie en werkte de schrijver van de Indrajaal ook erg in windrichtingen en gebruik van ingrediënten. Ook ingrediënten als een stuk bot, huid of as. Werk ik daar dan ook mee? Nee, want zoals je kunt bedenken is as van een overledene gebruiken alleen nodig voor slechte spreuken. Laat ik het zo samenvatten: als iemand de Shams Al-Ma’arif of Indrajaal tegen je gebruikt, is die dus bereid om tot het uiterste te gaan. Gelukkig kan ik je er altijd bij helpen als je dat wil.

Waarom deze omstandigheden als windrichtingen en planeten maken dat een spreuk daadwerkelijk werkt, is omdat ze poorten creëren voor energie. Je wens en manifestatie wordt dan dus echt.

Positieve spreuken uit de Shams Al-Ma’arif

Hier vind je twee spreuken uit de Shams Al-Ma’arif die voor goede doeleinden worden ingezet:

pillow spell

De eerste en bovenstaande spreuk bevat een kussenspreuk. Een spreuk voor onder het kussen waaronder jij en je partner slapen. Je laadt de spreuk op door hem uit te voeren zoals er staat en de afbeelding onder de kussens te leggen. Het is natuurlijk de vraag in hoeverre het werkt. Dat het werkt, weet ik. Maar niet alles is op te lossen met magie en energie. Soms kunnen partners ook problemen hebben door hele andere zaken. Sterker nog, als je probeert vergeving op te wekken van je partner voor iets dat jij fout hebt gedaan, dan zou je het in principe ook een slechte spreuk kunnen noemen.

Forgetting

Shams Al-Ma'arif forgetting

Bovenstaande spreuk is schrijven dat goed werkt voor trauma’s. Het is een vergeetspreuk. Zoals elke spreuk kun je deze ook voor slechte doeleinden inzetten, maar het is over het algemeen een hele fijne spreuk. Zelf gebruik ik hem soms ook voor tinnitus bij mensen.

Negatieve magie uit de Shams Al-Ma’arif

Hieronder vind je een negatieve spreuk uit het bekende boek. Ik heb er een stuk uit weggelaten om aantoonbare redenen.

Shams Al-Ma'arif

Pants

De 2e zegel, de ‘seal of evil’ is de spreuk die je moet kerven in de wax. Als je deze op een gegeven moment in een broek naait en de broek ophangt met één broekspijp omhoog én met iemand in gedachte, zal diegene bijna niet meer slapen. Als je de pijp weer omlaag hangt, kan degene weer slapen. Je hebt dus iemand in je macht en dat is slecht.

Ik moet er wel bij zeggen, deze spreuk kan ook goed zijn. Het ligt eraan wat je erbij voelt. Zo voel ik namelijk bij de spreuk dat hij kan helpen bij nachtmerries door geesten of andere dingen die je slaap verstoren. Het is geen eindoplossing, maar als je veel met dromen werkt, is de spreuk zo nu en dan handig. Je kunt echter dan ook kiezen de positieve spreuk te doen, degene die bovenaan de afbeelding staat, maar juist de negatieve past bij het stukje slaap verstoren.

Andere leuke weetjes uit het boek

Er is nog veel meer te vinden in het boek! Zo staan er ook veel gebeden in. Maar ook weer astrologische zaken! Zie bijvoorbeeld deze spreuk:

planets shams al-ma'arif

venus shams al-ma'arif

Zij geloven erin dat sommige spreuken alleen werken als de stand van de planeten goed staan. Hier zie je dus een voorbeeld waarin het schrijven van een spreuk wordt gebruikt. Deze schriften hebben namelijk meerdere manieren om tot uiting te komen. Soms in wax, soms op een deur, soms op een papiertje. En dan heb je nog de manier waarop je het uitvoert, zoals onder een kussen of met een broekspijp.

Heb jij ooit van de Shams Al-Ma’arif gehoord?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Inzage in de Shams al-ma’arif (Engels)”