Spirituele geesten die je laten stotteren

spirituele geesten stotteren

Vandaag bespreken we spirituele geesten die gebruik maken van mensen. Je kunt heel eng denken aan bezetenheid, maar het is vaak veel onschuldiger dan dat. Je kunt namelijk ook gewoon denken aan een lieve overledene die je eventjes aanraakt of de radio aanzet. Als een geest je laat stotteren, waar we later verder ingaan op de ‘hoe’, dan is dat dus meestal om te laten merken aan je dat hij er is!

Betreft geesten kun je denken aan een overleden opa, maar ook andere geesten kunnen bij je hangen. Denk maar aan oud bewoners van het huis of een overledene dat verdwaald is. Daarnaast kun je natuurlijk denken aan gidsen, dit zijn ook overledenen maar dan bekenden uit vorige levens. Dan heb je nog de negatieve geesten die ik even liet vallen en gewone engelen die meerdere mensen tegelijk helpen. Laten we dieper ingaan op de soorten geesten.

Welke spirituele geesten bestaan er?

Er kunnen verschillende spoken contact leggen met een mens. De meest voorkomende groep is (geliefde) overledenen. Dit om 2 redenen. Ze willen graag contact omdat ze je willen helpen of nog iets willen zeggen óf ze zijn verward en willen nog leven. Soms denken ze zelfs dat ze nog leven. Dit is vaak zo met plotselinge overlijden of wanneer iemand iets heel anders had verwacht na de dood dan werkelijk is gebeurd. En soms gebeurt verwarring simpelweg door trauma, zoals door een zwaar auto-ongeluk.

Een begeleidende groep geesten, is de volgende groep. Deze bestaan uit engelen en gidsen. Gidsen zijn mensen die je hebt gekend in een vorig leven. Deze vertrouw je onderbewust. Zij hebben nu de rol als geest en jouw gids. Engelen zijn net als gidsen, maar zijn er niet altijd. Zij zijn er vaak in perioden; namelijk als je dit even nodig hebt. Dit kan gaan om zware perioden, maar ook om leuke perioden zoals extra creativiteit nodig hebben.

De engste groep, is de groep van negatieve geesten. Maar wat zijn die dan? Negatieve geesten zijn eigenlijk al overledenen die boos zijn op het feit dat ze overleden zijn. Ze laten dan negativiteit achter en als je bij ze in de buurt bent, kun je daar last van hebben. Je hebt ook geesten die graag herrie willen maken. Dat zijn klopgeesten. Beangstigend soms, maar niet erg. De vervelendste groep zijn overledenen die worden overgenomen en gebruikt om verderf te veroorzaken én energie dat wordt gemaakt tot een slechte geest. Deze kunnen dan bezit van je nemen of je lastigvallen in je slaap, gedachten, gezondheid, etc..

Waarom willen geesten met je communiceren?

Wat hebben bovenstaande groepen: overledenen, begeleiders en negatieve geesten te maken met stotteren? Het volgende: geesten kunnen onbedoeld en bedoeld contact leggen met de aardse wereld. Met bedoeld contact bedoel ik je laten dromen, de televisie aan laten springen of je via je intuïtie iets vertellen. Dit kan alleen als het belangrijk is of als je een paranormale gave hebt. Als je een gave hebt, dan heb je namelijk al aanleg voor contact met gene zijde. Je gidsen bijvoorbeeld kunnen dan makkelijker met je communiceren. Ik vind eigenlijk dat iedereen een gave heeft, maar soms herkennen mensen ze niet of zijn ze er bang voor.

Het is voor spirituele geesten lastiger om contact te leggen op ándere manieren, zoals met de eerdergenoemde elektronica. Immers hebben ze geen fysiek lichaam. Toch leggen ze soms wel contact en raken ze de fysieke wereld aan. Dat kan dan alléén als het belangrijk is. Maar wat is belangrijk?

Een gids heeft duidelijk wat belangrijk is: die wil je op tijd iets laten inzien bijvoorbeeld. Engelen ook. Maar negatieve geesten kunnen doen of ze belangrijk zijn en je lastigvallen met paranormale activiteit. En overledenen kunnen vanuit emotie (verwarring, blijdschap, boosheid) of sterke wil ook iets heel belangrijk vinden. Op het moment dat iets belangrijk is of wordt gevonden, straalt dat veel energie uit. Die energie zorgt vervolgens voor de paranormale activiteit.

De ingang bij stotteren

Maar wat is stotteren dan? Waarom is dat ook een manier van contact leggen? Dat heeft 2 redenen. Ten eerste is praten een gave. Namelijk automatisch schrift en de gave helderspreken. Helderspreken is net als bijvoorbeeld helderhoren. Bij helderhoren kun je gedachtes horen en geesten horen. Bij het spreken kun je iets zeggen dat een geest eigenlijk wou zeggen. Als een entiteit dus met je wil communiceren en je bezit over de gave op je spraak, dan wordt dat snel gebruikt. Niet alles wordt duidelijk met die gave, maar wat wél duidelijk kan worden gemaakt, zijn de volgende dingen:

-Je leert dat je bijvoorbeeld iets zegt dat eigenlijk een hint is voor jezelf. Je praat bijvoorbeeld met een vriend of vriendin over dat je niet weet waarom je planten doodgaan en je zegt per ongeluk ‘ik weet niet waarom mijn planten weinig water krijgen. O sorry, ik bedoel: waarom ze doodgaan’. Het antwoord zeg je dan zelf al: ze krijgen weinig water. Je gids of begeleider gaf dit door aan jou;

-Maar niet alles gaat zo soepel en vlekkeloos. Je wil namelijk wel je bést doen om niet te stotteren. Stotteren is wat er dan gebeurt. Je verzet je namelijk tegen wat er hierboven gebeurt. Zo praten jij en de geest tegelijkertijd;

-Helaas kun je ook woorden en zinnen doorkrijgen van verwarde overledenen of boze geesten. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een slechte indruk achterlaten op anderen;

-Je kunt ook stotteren omdat andere mensen stotteren. Óf verlegen zijn, wat jij dan doorkrijgt op je spraak. Je systeem en je gidsen willen je dan leren simpelweg dat je de gave helderspreken hebt;

-Tenslotte kun je ook merken dat je gedachtes van anderen uitspreekt en kom je dit te weten omdat de persoon met wie je bent dat bevestigd.

Eigenlijk geldt al het bovenstaande dus ook als je een gave op je handen hebt, het automatisch schrift. Je maakt dan schrijffouten of schrijft dingen op waar je geen erg in hebt.

Heb jij wel eens gemerkt dat spirituele geesten via jou praten?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Spirituele geesten die je laten stotteren”