10 oorzaken van een vervloeking hebben

10 oorzaken van een vervloeking

Velen zijn zich de laatste tijd aan het verdiepen in het paranormale. Er is een tijd aangebroken waarin we wat meer onszelf kunnen zijn, maar daardoor ook meer geluk zoeken. We willen weinig tijd verspillen aan dingen die niet goed gaan of geen energie opleveren en dat is mooi. Het is daarom altijd goed om eens stil te staan bij je energieveld. Je aura. Hoe is het daarmee? Zit er smet op je aura of is het brandschoon? Ik zal uitleggen wat ik bedoel met een smet op je aura. Dit betekent niets anders dan een energie hierin vast hebben zitten dat er niet hoort. Zo kun je denken aan voodoo, een blokkade uit vorige levens, maar dus ook een vervloeking. Laten we dit laatste vandaag eens onder de loep nemen. Leer alles over 10 oorzaken van een vervloeking!

Een vloek uitgelegd

Laten we eerst goed uitleggen wat een vloek betekent. Iedereen houdt soms toch een andere definitie aan. Een vloek betekent het volgende: het betekent dat je iets in je aura hebt zitten dat zorgt dat je vervloekt bent. Het stoort je dagelijkse doen en laten.  Het verstoort zelfs hoe anderen jou zien. Immers neem je niet alleen zelf je aura waar, maar andere mensen doen dat ook. Ook geesten, voodoo of magie kunnen in je aura vastzitten. Net als pijnklachten door anderen.

Een vloek op je hebben geeft verschillende klachten. Een vervloeking is anders dan bijvoorbeeld het hebben van een magiesoort op je. Een vloek zorgt vaak dat je zélf verkeerd handelt, zélf dingen verkeerd onderneemt. Magiesoorten zorgen er echter vaker voor dat ánderen jou verkeerd behandelen. Wel is de uitzondering het onzichtbare gevoel. Andere mensen vergeten mensen met een vloek op zich vaak. De vloek in de aura maakt namelijk onzichtbaar. Daardoor word je vaak vergeten als je een vloek op je hebt. Zelfs telefonisch, als je weer eens niet wordt teruggebeld. Herken je deze uitspraken? Dan heb je mogelijk echt te maken met een vloek.

Maar hoe komen die vloeken er? Is het gewoon dat iemand dat heeft gestuurd? Nee, er zijn wel 10 oorzaken van een vervloeking op je hebben. Leer ze hieronder snel.

10 oorzaken van een vervloeking door anderen

Je kunt vloeken op je hebben om 2 redenen: je hebt er zelf mee te maken óf een ander heeft het veroorzaakt. Laten we 5 punten doornemen die anderen hebben veroorzaakt. Ik wil met deze beginnen, omdat die het bekendst zijn.

1: Punt 1 is uiteraard dat je last kunt hebben van een vloek omdat iemand dit je heeft toegestuurd. Dit uit wrok, wraak of jaloezie. Ze gaan aan de slag met kruiden, spreuken of andere verboden zaken om deze vloek te maken;

2: Je kunt last hebben van een ontwensing. Dat houdt in dat iemand je iets misgunt. Het opvallende is dat deze ontwensing vaak letterlijk tegen iemand wordt gezegd. Dat is ook wel logisch, want zo komt het ook echt fysiek in je aura terecht. Dit alles maakt ook dat een ontwensing vaak fysieke klachten heeft, zoals puisten krijgen, gewichtsverandering of zelfs ziekte. Soms wordt een ontwensing ook positief gebracht: dan wordt bijvoorbeeld je mooie huid benoemt, waarna alsnog puisten komen. Deze vervloeking gebeurt per ongeluk;

3: Je vorige leven kan ook voor een vloek zorgen. Bijvoorbeeld omdat je toen al een vloek had en hem daarom nu nog steeds hebt. Je kunt ook vervloekt zijn door je vorige leven omdat je een leven niet goed hebt afgesloten of getraumatiseerd bent. Dit kan een vloek worden, omdat je nog iets mag afronden. Tenslotte kun je iets uit vorige levens bij je dragen omdat je iets verkeerds hebt gedaan of omdat iemand je iets heeft gestuurd;

4: Je hebt het opgelopen. Soms kun je een plek bezoeken of in een huis terecht komen waar een vloek onder rust. Iemand heeft het daar geplaatst of is het zomaar ontstaan. Deze hoort vanaf dat moment bij jou totdat je erachter komt;

5: Familievloeken. Soms overkomt wat ik schrijf precies bij 1 van jouw (groot)ouders. Dan komt het zo nu en dan voor dat de kinderen er ook mee te maken krijgen. De vloek die ze op zich hebben is er dan namelijk 1 die zich voortplant en verdubbelt.

10 oorzaken van een vervloeking oplopen

Zoals je misschien ziet, is bovenstaande al gerangschikt op volgorde van aangedaan tot steeds minder persoonlijke redenen dat er een vloek naar je is gestuurd. Punt 4 en 5 hebben al vrijwel niks meer te maken met jou zelf. Toch voelen ze allemaal als een echte vloek. Deze laatste 5 punten zullen nog meer oorzaken van vervloekingen geven die niets meer met een ander zijn afgunst naar jou te maken hebben.

6: Karma. Je kunt vervelende karma bij je dragen vanuit dit of vorige levens. Als je iets fout hebt gedaan, dan moet je daarvoor boeten. Ook dit kun je trouwens erven van familie. Dat heet familiekarma;

7: Een familielid kan zelfs iets bij zich dragen dat niets met jou te maken heeft, maar door je gevoeligheid kun je het wel voelen. Dat heet heldervoelen;

8: Maar er is nog iets: vaak als er iets van een echte vloek rust bij een naaste, dan is er kans dat als dat familielid sterft, jij dan de vloek vervolgens krijgt;

9: Sommige mensen zijn zó overtuigd dat er iets energetisch mis met ze is, dat hun overtuiging een vloek wordt. Denk maar aan wishful thinking. Dat geldt in dit geval ook. Richt je leven ernaar in alsof je een vloek bij je draagt en er ontstaat een vloek;

10: Tenslotte is een laatste interessante je baby. Als de baby in je buik een vloek op zich heeft, vaak vanuit vorige levens of geërfd vaders kant, kun jij ook last krijgen van die vloek.

Hoe controleer je een vloek?

Eigenlijk heeft de opsomming 1 ding gemeen met elkaar: stappen nalopen. Als jij precies kunt aanwijzen wanneer je leven achteruit is gegaan, wanneer je het gevoel had dat je het niet meer onder controle had, brengt het je vanzelf bij een punt. Misschien ontdek je dat het is sinds je moeder ziek is, dat brengt je dan naar punt 8. Of uiteraard zwangerschap, punt 10. Misschien kun je niets vinden, dat brengt je dan bij het stukje karma of vorige leven. Dan wil een hypnose nog wel eens helpen dit uit te pluizen.

En uiteraard, wil je hulp, laat het me natuurlijk even weten. Wat herkende jij? Welke 10 oorzaken van een vervloeking denk jij dat je op je hebt?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “10 oorzaken van een vervloeking hebben”