De horoscoop van 23 november 2023!

De nieuwe periode van boogschutter staat al bijna voor de deur. Vanaf vandaag kun je in dit artikel lezen hoe de maand voor jou eruit zal zien! Wat staat jou te wachten in de liefde? Of ligt er een nieuwe baan voor je klaar? Hoe gaat je gezondheid zijn? Lees snel je advies in de horoscoop van 23 november 2023 snel! De horoscoop is geschreven aan de hand van hoe de energie er voor de meeste van ons bij zal liggen!

 

De jarige: boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Je bent bijna jarig. Voor jou komt een maand waarin voeding veel centraal zal staan. Je zult ontdekken waar je lichaam goed op reageert, maar ook patronen doorbreken. Denk bijvoorbeeld aan patronen die zorgen dat je teveel snoept, etc.. Verder wordt het voor jou een stabiele en haast saaie maand. Er is niet zoveel aan de hand. Dat geeft enorme rust.

Jouw kracht deze maand is het gevoel hebben dat de tijd langzaam gaat.

En jouw valkuil is je onverwachts even ongelukkig voelen. Dit komt vooral door je heldervoelen en je voelt dan andermans verdriet.

 

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop van 23 november 2023:

 

 

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je je draai met werken maar niet kunt vinden. Je bent op zoek naar voldoening, maar het is zo onduidelijk. Mijn advies is: vraag het in dromen. Want je gaat je antwoorden deze 30 dagen niet vinden in de fysieke wereld.

Jouw kracht deze maand is genieten van de natuur buiten.

Jouw valkuil is veel zuchten en je vervelen.

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Voor jou een maand waarin je merkt dat je trekt hebt om te experimenteren met eten. Doe dat ook vooral! Past biologisch bij je? Of juist vegetarisch? Wat zegt het kleine stemmetje in je hoofd al een tijdje?

Jouw kracht deze maand is mindfull bezig zijn. Je doet waar je gelukkig van wordt en beseft ook dat er geen groot plan of doel aan vast hoeft te hangen.

De valkuil deze maand is je mee laten slepen in andermans patronen die niet bij je passen.

Vissen: 20 februari- 20 maart

Hoi vissen! De komende 30 dagen zul je merken dat je je zoekende voelt naar je levensmissie. Dit is een herinnering aan dat je al bezig bent met het vinden hiervan. Eén van jouw missies is namelijk gelukkig worden.

Je kracht deze maand is je goed kunnen inleven in andere personen. Ze komen dan ook veel naar je toe voor hulp.

En jouw valkuil is teveel geluk willen vinden bij een ander.

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je je zenuwachtig voelt. Je bent rusteloos en dingen gaan voor jou te langzaam. Je zult dus leren dat als er iets moet gebeuren, je dat zelf moet doen. Maar dat zal goed zijn.

Jouw kracht deze maand is dat je je fysiek krachtig en sterk voelt.

En jouw valkuil is steeds half werk doen in plaats van iets afmaken.

hooggevoeligheid introductie

 

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je gewoon vrolijk bent. Je stapt wat meer uit je hoofd en laat je wat meer leiden door wat goed voor je voelt. Je leert loslaten waar je vandaag toch niets aan kunt doen. Kortom: een fijne periode.

Jouw kracht deze maand is lekker stress kunnen loslaten.

Je valkuil deze maand is buikpijn hebben van de zenuwen.

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen merk jij vooral op dat blijheid haast altijd gepaard gaat met confrontatie. Op de één of andere manier sta je stil bij wat jij wel hebt, maar een ander niet. Dat is gewoon zo deze maand.

Jouw kracht deze maand is heel diep in contact zijn met je emoties.

Tenslotte is je valkuil deze maand dat je overal wat snel jeuk hebt.

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het met je? Deze maand staat je neus centraal. Die is erg gevoelig. Dat heet ook wel helderruiken. Je kunt dus kleine verkoudheden verwachten of vreemde geuren ruiken. Daarnaast wacht jou deze maand nog meer leuke paranormale verrassingen!

Jouw kracht deze maand is dat je doorhebt hoeveel water je moet drinken en dat ook werkelijk doet.

Jouw valkuil is snel zenuwen hebben. Je gaat blijkbaar spannende dingen doen deze maand!

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand aan waarin je merkt dat je wat meer schimmen in je ooghoeken waarneemt. Je wordt helderziender! Dit zijn voornamelijk overleden bewoners of je overledenen die je kent. Je hoeft er niet bang voor te zijn.

Jouw kracht deze maand is dat je doorhebt dat je dicht bij jezelf wil blijven.

Tenslotte is je valkuil dat je even niet kunt zien hoe mooi je eigenlijk bent.

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je alles letterlijk slikt met je keel. Dit houdt in dat je soms veel voor je kiezen krijgt. Het is belangrijk je te blijven uiten en vooral dingen te doen die je energie leveren. Daarnaast is het zo dat je je soms wat onverklaarbaar afgeleid voelt.

Jouw kracht deze maand is het gevoel van controle hebben.

Jouw valkuil is iets teveel snoepen.

Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Deze maand is voor jou een maand waarin je veel zin hebt om je te verdiepen in hobby’s of sport. Je wil het gevoel hebben dat je ergens goed in bent. Heerlijk. Je zult deze maand ook gesteund worden bij het vinden van een bijpassende groep. Daarnaast zul je merken dat je iets meer slaap nodig hebt deze maand.

Je kracht deze maand is veel trek hebben in fruit. Je lichaam heeft het nodig.

Je valkuil is waar je sterrenbeeld bekend om staat: veel wikken en wegen.

En tenslotte de laatste van de horoscoop van 23 november 2023:

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Hoe was jouw verjaardag? Voor jou komt een maand waarin je te maken hebt met wat sombere gevoelens. Dat is altijd heel vervelend. Het is belangrijk goed na te gaan om te achterhalen waar deze vandaan komen en wat deze in stand houdt. Daarnaast ervaar je deze maand veel zin in muziek. Dat is altijd een slim idee.

Jouw kracht deze maand is heel goed kunnen dromen en antwoorden hierdoor verkrijgen.

Jouw valkuil is tandenknarsen. Pas je op?

Dit was het alweer voor de horoscoop van 23 november! Wat herkende jij?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop van 23 november 2023!”