Spirituele redenen achter bloed denken te proeven

bloed denken te proeven

Vandaag bespreken we de spirituele redenen achter een bepaalde sensatie. Namelijk: bloed denken te proeven. Ken je dat? Dat je opeens iets eet of gewoon iets anders zit te doen en je proeft opeens een gekke smaak in je mond? Dat een beetje smaakt naar ijzer? Je kijkt na of je iets hebt opengehaald met je tandenborstel ‘s ochtends, maar er bloedt toch echt niets. Of dat je uit het niets een sterke smaak krijgt, terwijl je juist helemaal niet aan het eten of drinken bent. Dat heeft allemaal een reden. Eigenlijk heet het simpelweg helderproeven. De korte samenvatting van dat is namelijk niets anders dan dingen (denken te) proeven die er eigenlijk niet zijn. Je kunt dan dus van alles proeven, waaronder bloed. Laten we snel meer lezen!

Helderproeven

Helderproeven is een gave als elke andere, maar er wordt minder bij stilgestaan. Een gave is namelijk gewoon een versterkt zintuig. En bij iedereen zit dat op een andere gave en dan ook nog eens op een andere manier. De één is bijvoorbeeld helderhorend en hoort daardoor geluiden heel hard. Een ander is heldervoelend en neemt pijn over van een ander. Maar een ander precies dezelfde heldervoelende persoon neemt juist gedachten van anderen over. Zo zijn er tal van verschillen. En helderproeven heeft ook zijn signalen. Welke gave je hebt en hoe die zich uit, heeft allemaal te maken met erfelijkheid, je omgeving en je zielenmissie.

Een gave heeft altijd positieve en negatieve kanten. Hoe je met je gave omgaat, bepaalt hoeveel van de positieve en negatieve je mee mag maken. Als helderproevend persoon zijn de positieve kanten:

-proeven/ weten hoe je eten is bereid;
-proeven hoe het dier in je eten heeft geleefd;
-smaken proeven als antwoord als iemand je iets vraagt;
-weten hoe je een gerecht op zijn lekkerst bereidt;
-smaken proeven die ergens voor staan, zoals bitter= ja en zuur= nee;
-negatieve kanten zijn natuurlijk de hele tijd een rare smaak hebben of dat eten niet lekker meer smaakt;
-en als we echt diep gaan en je komt ergens niet uit, probeer iets te eten zoals kauwgom of iets anders en vraag het jezelf dan nog eens: kijk hoe de smaak opeens verandert!

De betekenis van bloed denken te proeven

Er zijn veel redenen waarom je zomaar bloed kan proeven. We gaan ze allemaal doornemen!

Allereerst kan het vrij nuchter zijn. Sommige ziektes hebben dan bloed denken te proeven als symptoom!

Daarnaast kun je bloed proeven omdat je aan iemand denkt of hij/ zij aan jou. Misschien is die persoon ziek of komt die daar binnenkort achter. Of houdt diegene zich bezig met slechte zaken. Het is soms ook maar net waar bloed voor jou voor staat. Ditzelfde geldt voor met iemand afspreken: heb je elke keer als je iemand ziet een bloedsmaak? Ga er over nadenken! Je gave wil je wat vertellen. Een enkele keer is bloed proeven beeldspraak. Dan ‘kan iemand je bloed wel drinken.’ Dit kan het dus ook betekenen als je de smaak regelmatig bij iemand hebt!

Je kunt ook toekomst en verleden proeven. Van jezelf of van een ander. Voorbeelden zijn: proeven hoe jij of een naaste in een vorig leven zijn overleden of proeven dat iemand een ongeluk krijgt, ziek is, etc..

Er bestaat ook bloedmagie.

Hoewel sommige van het bovenstaande negatief klinkt, zitten er ook mooie signalen en verhalen achter bloed denken te proeven. Je kunt ook bijvoorbeeld proeven wat iemands passie is (dokter zijn), proeven wanneer iemand bloedarmoede heeft of iemands doodsoorzaak weten.

Je paranormale gave bewust inzetten!

Nu het duidelijk is wat bloed allemaal kán betekenen, is het misschien fijn om een handleiding te creëren. Er zijn namelijk verschillende manieren om bloed proeven op te wekken, zodat het je niet alleen maar overkomt. Laten we ze doornemen!

-Allereerst kun je bijvoorbeeld een lastig vraagstuk hebben. Ik herhaal de eerdere tip: vraag jezelf iets tijdens het eten en probeer je smaakverandering te interpreteren!;
-Ben je helderproevend en iemand vertelt je een verhaal, dan kun je als het ware proeven wat iemand zegt. Let hier dus op en het wordt helemaal interessant als wat je proeft afwijkt van iemands verhaal. Betekent dit onwaarheden of heel iets anders?;
-Ben je snel allergisch voor eten? Dan ben je waarschijnlijk helderproevend. Meestal is je allergie ontstaan door trauma uit het vorig leven en heel soms dit leven;
-Maak je je zorgen om dierenleed? Verdiep je in welk eten lekker smaakt en welke niet. Wellicht zit in het vieze eten dierenleed;
Proeft je eten zonder reden raar of vies? Wellicht is er een klein ingrediënt bedorven en voorkom je zo voedselvergiftiging. Luister naar je intuïtie;
-Ga eens bewust na: is bij sommige mensen het eten altijd vies/ altijd lekker? Dat zegt iets over hen of een energie rondom hen.

Twijfel je of je wel helderproevend bent? Ga maar na: heb je liever dat iemand géén verhalen vertelt tijdens het eten of opvallender: heb je vaak rare smaken in je mond? Daar is je aanwijzing.

Heb jij wel eens meegemaakt bloed denken te proeven?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Spirituele redenen achter bloed denken te proeven”