Wat is bloed magie?

wat is bloed magie

Welkom op dit artikel over bloed magie. Er is heel veel bekend over zwarte magie, ook wel voodoo genoemd. Voor mij is de term negatieve energie een verzamelnaam voor alle energieën die ons hinderen. Voodoo bestaat uit alle donkere rituelen die mensen doen om magie en schade aan te richten of voor eigen gewin te gebruiken. Voodoo bestaat dus uit zwarte magie, vloeken, hoodoo, familievloeken en nog veel meer aparte trucs. Maar soms hebben we last van bijvoorbeeld jaloezie. Dat is geen voodoo, maar wel negatieve energie. Echter kan dit wel vóelen als voodoo. Dat ligt ook weer aan je gevoeligheid en de ernst van de jaloezie.

Er bestaan meer dan 15 soorten magie. Elke soort wordt op zijn eigen manier in gang gezet. De ene persoon gebruikt spreuken. De ander een voodoopop en weer een ander gebruikt kruiden of opoffering. Magie door middel van bloed is 1 van de methodes om vervelende voodoo mee te creëren. Je kunt er alle kanten mee op. Je kunt het gebruiken om zo’n voodoopop te activeren, je kan het ook gebruiken om een spreuk sterker te maken. Krijgt iemand op de 1 of andere manier jouw letterlijke bloed in handen, dan kunnen ze daar veel kwaad mee. Gelukkig gebeurt het natuurlijk niet vaak dat ze jouw bloed in handen krijgen. Dan gebruiken ze liever je haren: dat is ook heel persoonlijk.

Eigenlijk wordt bloed magie gebruikt voor grofweg 3 redenen of beter gezegd: op 3 manieren. Laten we snel verder lezen!

Bloed gebruiken van een ander

De eerste manier om deze soort magie in te zetten, is bloed verzamelen van een ander. Sommige mensen gaan heel ver en zoeken bijvoorbeeld een vrouw haar maandverband voor menstruatiebloed in de prullenbak of wachten gewoon op een gelegenheid om een pleister van iemand vinden. Bloed is naast haren het meest persoonlijke en ook meteen meest moeilijk te verkrijgen eigendom van een mens. Dat maakt het ook sterk. Als spreuken makkelijk waren, dan kon iedereen het. Het sterke bloed wordt vooral gebruikt om het slachtoffer aan iemand te binden. Daarom wordt bloedmagie vaak ingezet voor liefdesspreuken, meestal in negatieve zin. Denk aan een koppel uit elkaar halen en verliefd te laten worden op iemand anders of degene waarvan je het bloed hebt voor je te winnen die geen interesse in je heeft.

Bebloede magie van een ander wordt ook gebruikt om iemand heel ziek te maken of om iemand(s wil) naar je hand te zetten. Het enige wat ze dan hoeven te doen, is het bloed vervuilen in de wens dat het bloed binnenin het lichaam van de gedupeerde ook bevuild wordt. Iemand verzwakken kan veel voordelen hebben: soms willen mensen een ander gewoon uit de weg ruimen. Denk aan een baas, werknemer of oplettende vriend die in de weg loopt.

De rituelen die worden gedaan met bloed magie van een ander zijn vooral:
-voodoopoppen;
-bloed aan een ander smeren tijdens intimiteit;
-afstandsmagie.

Je eigen bloed gebruiken

Een andere manier voor deze vorm van magie is om eigen bloed te gebruiken en dan zwarte magie daarmee te maken. Of… witte. De voornaamste reden van gebruiken van eigen bloed is namelijk om verbinding te maken met je voorouders of andere geesten. Zij hebben namelijk geen lichaam, maar wel een geest. Dan leen je dus je eigen bloed, het meest persoonlijke en levende dat je hebt. Dit maakt hun kracht ook meer van aards niveau: sterk. Gebruik je dan dus een spreuk, kruidenmengsel of andere manier van magie én gebruik je hulp van geesten, dan versterk je dat met je eigen bloed.

Deze vorm van bloed magie wordt gebruikt om jezelf te verlossen van vaak een familievloek. Dat is dus positief. En het wordt vaak, totaal het tegenovergestelde, gebruikt uit boosheid: bij hele kwade spreuken. Sommige zouden bloed gebruiken zelfs voorzichtig je ziel verkopen noemen.

Rituelen die met eigen bloed vaak worden gebruikt, zijn:
-je bloed in iemands eten en drinken stoppen om de ander te hersenspoelen;
-als je grote manifestatie nodig hebt, zoals een groot ongeluk bij een ander wil veroorzaken;
-ook positieve rituelen. Wederom om iets groots gedaan te krijgen, zoals een grote vloek opheffen.

Bloed magie met behulp van dieren

Ook dieren en hun bloed worden vaak gebruikt. Er wordt in zoveel spreukenboeken veelvuldig gesproken over ‘slacht een kip’, ‘snij een haan zijn nek door’ of ‘vil een koe.’ Of ze hebben het over hun botten, ook botten van mensen trouwens, wat enigszins wellicht het enige is dat nog persoonlijker is dan bloed. Het eerste voorbeeld, een dier doden, wordt vrijwel altijd gebruikt in slechte rituelen. Je offert iets op dat op zeer onzuivere manier is verkregen en je geeft dat aan een negatieve geest die jou vervolgens een gunst verleent. Denk aan allerlei ‘negatieve’ gunsten, zoals jouw vijand tot waanzin drijven, ziek maken en nog veel meer. De geeft krijgt bloed ervoor terug, waardoor hij (tijdelijk) meer op aarde gedaan kan krijgen. Denk aan deuren openen, gedachten plaatsen in mensen, nachtmerries geven, etc..

Er zijn ook enkele goede rituelen die dieren doden toestaan. Dat doen ze als ze ervan overtuigd zijn dat 1 leven geven, jóuw leven zal sparen. In het fijnst geval wordt dan een dier gebruikt dat al ziek is, maar sommige mensen zijn overtuigd dat dan geen eerlijke ruil is en daarom ook niet zal werken.

Rituelen die het meest met dierenbloed worden toegepast, zijn:
-een leven redden;
-grenzeloze negatieve magie te gebruiken, zowel op afstand als wellicht via aanraking of consumptie.

Als er opoffering door middel van een dier op je wordt toegepast, kun je dat op verschillende manieren herkennen. Zie je in het dagelijks leven vaak dode dieren of droom je over dode dieren, dan heb je mogelijk te maken met uitoefeningen van magie op jou. Echter, zoals je misschien ook uit de context kunt halen kan zien van overleden dieren ook slaan op juist verlossing van magie.

Heb jij wel eens van bloed magie gehoord?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Wat is bloed magie?”